Reni cestitke!
S obzirom na tvoju situaciju jedino sto mozes i to znas i sama je narucit na pregled da se vidi dali je u maternici. Sve ostalo je u Bozjim rukama! Bit ce sve ok.🙏
Snjeguljice, tebi se temp.jos povisila? Hvala na gostoprimstvu🤗
Mjerim je ujutru opet pa cu vidjeti..nadam se da ugrabim da podjem za betu,ako ne bude curelo do ujutru..veceras sam osjetila kao kontrakciju,mozda cete pomisliti da sam luda,ali kad sam legla,stomak mi se skroz ukocio na jednu stranu,bas kao kontrakcija,a sad krči ludilo po stomaku..neka ga..ne obazirem se..🙃🙃🙃🙃 a sto se gostoprimstva tice,uvijek i u svako doba..ima mjesta da nas je 200 😁😁😁😁😁 pa makar i na duseke spavali 😉😉😉
Renii čestitammmm ❤️❤️❤️ jajce je prošlo zaštopane jajovode, lijepo se ugnjezdilo i obradovalo te rigoletom 😍 Uživaj u mučninama i bolnim grudima.... SVE ĆE BIT U REDU! samo hrabro draga, sve sjedne na svoje mjesto!
url=https://lilypie.com]
Hvala na odgovoru,da i i planiram otici na normalni pregled, bolje sada nego kasnije da se iskomplicira
Cure zanima me da li ste isli na ginekoloski pregled prije planiranja bebe? Ja sam poslala jedan upit privatnoj poliklinici i napisali su mi cijelu listu sta bi sve trebalo provjeriti prije planiranja trudnoce te je cijena svega toga 1500kn. Mislite li da je sve to potrebno ili?
Sa prve dvije trudnoce samo obicnu krvnu sliku i urinokulturu,i bris na gljivice to je meni vec bilo povexano sa necim drugim ali sam i ponovila pred drugu trudnocu,i pred drugu trudnocu sam papu radila,,ne zelim lose da te posavjetujem,ali ja ni sad ne bih odradila sve ove pretrage da nije bilo tog problema da ne ostajem trudna vise od godinu dana..svakako na svakih pola godine-godinu radim obicne nalaze,i papu..tako da bi ti tvoj ginekolog najbolje rekao sta ti je osnovno potrebno da odradis,,a i naci ce se vec neka pametnija cura ovde da ti malo priblizi 😉😉😉 srecnooo.
Hvala na odgovoru. Ma da, sto vise istrazujem sam vise zbunjena. A onda mislim kako tko ostane neplanirano trudan pa isto ne ode prije na nikakav pregled. Vidjet cu jos sto ce mi druge cure savjetovati pa odluciti
Atilem, otidjes na pregled i uzv (poželjno sredinom ciklusa kad bi trebala biti ovulacija da se vidi da li je sve uredno, jajnici, folikuli, endometrij). Papa test ako ga nisi radila unazad 6 mjeseci/god dana i ja bih ti svakako preporucila briseve (ona 4 ciljana). Ako je to sve uredno (bolje da ljeciš prije nego nakon sto saznas za trudnoću iskreno) onda zeleno svijetlo. Pa ako ne ide kroz neko vrijeme eventualno napraviti krvnu sliku, urin, spolne hormone, hormoni štitnjače, prolaktin i progesteron te partner spermiogram. Eto nek me cure nadopune / isprave.
Hvala cure na odgovoru, planiram otici na normalni pregled, bolje sada nego kasnije da se iskomplicira. Ja tek krecem u ove vode tako da uopce nisam iskusna i i upucena kao neke od vas :)
Cestitam Reni, hvala Bogu..sve ce bit dobro joj kako lijepe vijesti 😁❤️
Bravooooo Reni, cestitam ti od srca i neka ovaj puta bude sve u najboljem redu. 😊😊
Reni čestitke 👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼
Sada samo polako, probaj se ne stresirati, svaka trudnoca je za sebe 💕
Nazove ginekologa i dogovori prvi pregled, sretno🥰
Reni čestitam! Ne sikiraj se, ja sam imala vanmaterničnu i ništa od simptoma trudnoće nisam imala jedino pozitivan test, tako da ne vjerujem da bi imala mučnine da je vanmat..
Cure meni je danas 26dc i temp ujutro 36.9 jel to ok temp ili mora biti veca ako je u pitanju trudnoca sta mislite?
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Sortiraj odgovore
Najstariji