Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sneguljica1
    07. Kolovoz 2019. 21:24

malina08

Djevojke, citam vas ali nemam nista pametno za reci.. uz vas sam!! Ja odoh na more, kupila u mulleru tampone i test za trudnocu pa cemo vidjeti za tjedan dana sve xD ne znam sta si je blagajnica mislila…

Ostajemo pribrani,ja vec polako izbacujem iz glave sta sam vidjela na testu,pravim se kao da nije ni bilo 😉😉 tebi zelim uzivanje na moru i da taman u tom uzivanju ugledas svoje dvije crtice..cuvaj se virusa..laganini,vedre noci i topla jutra 😍😍😍

Ivcy1306
    07. Kolovoz 2019. 22:02

Snjeguljice, daj zezas.. pa kako sad to. Daj ti sutra ponovi opet test. Temp? Kad si ti u biti trebala dobit? 

Mallla
    07. Kolovoz 2019. 22:06

Snjeguljica i tufnica kratko da vam se ubacim. Žao mi je što prolazite takve stresove, ima nas još, 2 puta sam imala + i za koji dan stigla M, naravno da sam testirala ranije i da to i dalje radim. Ali evo uvijek se nadam. Ostanimo klasa optimist i doći ćemo na svoje. Snjegunjice navijam da je kod tebe samo malo impl. Krvarenja i da će sve biti ok.
    Stefani ako su neredovni ciklusi moguće je da je O bila kasnije. S 4 tjedna se ni ne može vidjeti ništa nego gestacijska vrećica i zato te naručila za 2 tjedna jer do tada bi trebao biti plod, ako ne bude onda nije dobro. A inače meni se zadnji ciklus i tjedni T nisu pokčapali bila sam - 2 tjedna i rodila 2tj nakon termina tako da sve to može biti ok. Kao što su cure rekle, uradi beta hcg pa ćeš vidjeti jasnije što se događa. SRETNO! 

url=https://lilypie.com]

Reni
    07. Kolovoz 2019. 22:21

TufnicA zao mi je,drzim fige za novu uspjesnu trudnocu.
    Snjeguljica za tebe jos nije gotovo, ponovi sutra test.
    Malina nadam se da ces upotrijebiti test a ne tampone 🤞
    Mallla nisam te upratila neko vrijeme,znaci ni kod tebe jos nista.. 😐 
    Rastika kad su nalazi gotovi,javljaj nam. 🤞❤️

sneguljica1
    07. Kolovoz 2019. 22:29

Ivcy1306

Snjeguljice, daj zezas.. pa kako sad to. Daj ti sutra ponovi opet test. Temp? Kad si ti u biti trebala dobit

Temp cu ujutru provjeriti..malo mi je curnulo,ali ewo jos uvijek nije vise..mada po grcevima bih rekla da hoce..vise srece drugi put..a trebala sam dobiti od 6 do 9.8..i ewo vidi kako se namjesti..ali dobro ..sta je tu je..ne daj Boze da je proslo vise,tad bi me bas slomilo..😍😍😍

Rita88
    07. Kolovoz 2019. 22:32

Tufnica zao mi je radi menge, ali idemo u nove pobjede, bez bediranja, imas super muza i uzivajte jedno u drugome i beba ce vam doc 💖💖
    Snjeguljice i ja se nadam da je implantacija i da neces procuri, cekamo taj test s nestrpljenjem 💪🤞
    Malina uzivaj na moru, odmori se, opusti se i mozak na pasu, nadam se da ces tampone spremit na iducih godinu dana a da ce test ostat popisan s velikim plusem 😊
    Reni imas pravo sto se testa tice, cekaj da zakasni i osluskuj svoje tijelo, ovako ranije radit je samo stres, ja imam doma kineze koje sam znala prije pisat svako malo i odlucila sam da necu vise jer mi za psihu to nije normalno, uglavnom cekamo i tvoj plus!
    Kod mene cemo znat iduci tjedan isto, najkasnije utorak, srijeda pa drzite figice 😃

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

sneguljica1
    07. Kolovoz 2019. 22:32

Mallla

Snjeguljica i tufnica kratko da vam se ubacim. Žao mi je što prolazite takve stresove, ima nas još, 2 puta sam imala + i za koji dan stigla M, naravno da sam testirala ranije i da to i dalje radim. Ali evo uvijek se nadam. Ostanimo klasa optimist i doći ćemo na svoje. Snjegunjice navijam da je kod tebe samo malo impl. Krvarenja i da će sve biti ok.
    Stefani ako su neredovni ciklusi moguće je da je O bila kasnije. S 4 tjedna se ni ne može vidjeti ništa nego gestacijska vrećica i zato te naručila za 2 tjedna jer do tada bi trebao biti plod, ako ne bude onda nije dobro. A inače meni se zadnji ciklus i tjedni T nisu pokčapali bila sam - 2 tjedna i rodila 2tj nakon termina tako da sve to može biti ok. Kao što su cure rekle, uradi beta hcg pa ćeš vidjeti jasnije što se događa. SRETNO!

Pa nekako je braonkasto,rekla bih da je to kao i inace dan dva pred stizanje menge..negdje procitah,da je to organizam prepoznao da nesto nije u redu sa plodom i da ga zato odbacuje..tako da gledam sve ovo sa pozitivne strane..ako nije bilo u redu bolje sto je sad..bar se tjesim da sam u pravu..hvala ti😍

sneguljica1
    07. Kolovoz 2019. 22:34

Reni

TufnicA zao mi je,drzim fige za novu uspjesnu trudnocu.
    Snjeguljicaza tebe jos nije gotovo, ponovi sutra test.
    Malina nadam se da ces upotrijebiti test a ne tampone 🤞
    Mallla nisam te upratila neko vrijeme,znaci ni kod tebe jos nista.. 😐
    Rastika kad su nalazi gotovi,javljaj nam. 🤞❤️

Pa mislila sam samo temp,ali ajde da uradim jos jedan..ako ne krene vise do sjutra krvarenje..😉😉😍

sneguljica1
    07. Kolovoz 2019. 22:35

Rita88

Tufnica zao mi je radi menge, ali idemo u nove pobjede, bez bediranja, imas super muza i uzivajte jedno u drugome i beba ce vam doc 💖💖
    Snjeguljice i ja se nadam da je implantacija i da neces procuri, cekamo taj test s nestrpljenjem 💪🤞
    Malina uzivaj na moru, odmori se, opusti se i mozak na pasu, nadam se da ces tampone spremit na iducih godinu dana a da ce test ostat popisan s velikim plusem 😊
    Reni imas pravo sto se testa tice, cekaj da zakasni i osluskuj svoje tijelo, ovako ranije radit je samo stres, ja imam doma kineze koje sam znala prije pisat svako malo i odlucila sam da necu vise jer mi za psihu to nije normalno, uglavnom cekamo i tvoj plus!
    Kod mene cemo znat iduci tjedan isto, najkasnije utorak, srijeda pa drzite figice 😃

Odradicu ga ujutru ali se ne nadam previse..nego dobro..navijam za sve nas da nam se ispuni zelja i da svaka zabebimo i da se svi srecni druzimo 😍😍😍

sneguljica1
    07. Kolovoz 2019. 22:36

sneguljica1

Ivcy1306

Snjeguljice, daj zezas.. pa kako sad to. Daj ti sutra ponovi opet test. Temp? Kad si ti u biti trebala dobit

Temp cu ujutru provjeriti..malo mi je curnulo,ali ewo jos uvijek nije vise..mada po grcevima bih rekla da hoce..vise srece drugi put..a trebala sam dobiti od 6 do 9.8..i ewo vidi kako se namjesti..ali dobro ..sta je tu je..ne daj Boze da je proslo vise,tad bi me bas slomilo..😍😍😍

Ponovicu test sjutra 😉😉😘😘 javljam ishod..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.