Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sneguljica1
    08. Kolovoz 2019. 11:22

KK_29.03

Joj cure tako mi je žao ali ja se još mislim fa još ima nade, možda je bila implantacija, iako je i meni sada tako bilo, svijetli plusić, na dan menge malo svijetlo smeđe i puno iscjetka, pa tek nakon dva dana krenilo baš curiti

Da..ja sve tako imam osjecaj da xe krenut..al da bi vise pa bar da ne razmisljam vise..

sneguljica1
    08. Kolovoz 2019. 11:23

Lavica27

A zašto jednostavno ne izvadis betu Snjeguljica?

Ne mogu prije veceras,i to ako stignem dok budu radili u lab..

Enigmaticnaa
    08. Kolovoz 2019. 12:54

Uh kakvu mucninu imam od jutros, ne mogu da jedem uopste. Osjetim kao kiselinu u stomaku i povraca mi se od toga 😖😖😖 ne znam zbog cega ali je uzasno😣

• Bebalove
    08. Kolovoz 2019. 13:50

Ima li ko strucan da mi pomognee jer od ove moje gin.nema nista 🙈 jer sam se vratila sas od gin.vez i jedne informacije.Otisla sam radi brisa i papa testa,gdje sam morala moliti da mi uradi papa test i opet nije uradila nego samo bris.Imam dosta al vas doooosta vag.iscjetka bez mirisa i svraba.To sam rekla svojoj gin.a ona je samo uzela bris i prepisala mi vag.Fluomizin.Pitala sam je 2x da li je normalno ovako puno iscjetka ako bude bris uredan gdje je samo sutila,i da li smeta za planiranje trudnoce.Pa cure drage sta vi mislite da li je uredu toliko imati ga.Znaci ja ga imam od prestanka menzesa pa do sledeceg da bukvalno kada odem na wc osjetim grumen iscjetka da izadje.Normalne je boje nekad proziran(sto mislim da je tada ovulacija) a nekad pjenusav rijedak i bijel.Po forumima citam da je iscjedak normalan sve dok nema svraba pecenja i mirisa,mene samo muci taj kolicinski iscjedak dal smeta zacecu.Cak kad me je pregledala zacudila se i rekla da mora def.da uzme bris.Isto tako prije mozda god.dana kad sam bila kod privatnika rekla da ga imam previse i dala mi vaginalete i rekla da moram doci pisle na ispiranje vagine(ali nazalost nisam mogla uspjeti otici).Sada cekam bris pa budem vidjela sta je.Jel ko imao takvu situaciju?

Bebalove

• Bebalove
    08. Kolovoz 2019. 13:52

Imam dosta greski u pisanju zbog mob.koji ispravlja al budete vi to razumjele 😄

Bebalove

Rita88
    08. Kolovoz 2019. 14:34

joj bebalove ja ti pojma nemam, nisam imala problema s iscjetkom, dobro da ti je napravila briseve ocito sumnja na neke bakterije koje se mogu prikazati samo s brisevima, da ti je radila papu i da nesto nije bila u redu opet bi morala briseve raditi. Tako da cekaj rezultate pa javi.Ako si trebala ranije ici na ispiranje rodnice a nisi onda to svakako napravi. 
    Cure meni je danas 25 dc i onak mi je ko da cu svaki cas procurit i malo me bolucka ko pred mengu, nadam se da je implantacija a ne znak nadolazeće menge, trebam inace dobiti pon ili uto. 

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Raštika
    08. Kolovoz 2019. 15:51

Bebalove, mislim da ti je radila odmah bris jer tako mogu vidit vise, ak ti papa nije dobra onda salju na dodatne briseve. Zato je ona tako i postupila. Barem mislim, ovako laicki. 😉 

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Reni
    08. Kolovoz 2019. 16:01

Meni bi obicno uzimali briseve i papu skupa..ne znam sto bi ti rekla za taj iscjedak,mislim da ti gin valjda zna sta radi,nadam se..opusti se i cekaj rezultate,ne vjerujem je je ista opasno,mozda neka bakterija a mozda i nista.
    Snjeguljica ajde ti izvadi betu.

Reni
    08. Kolovoz 2019. 16:03

Enigmaticnaa

Uh kakvu mucninu imam od jutros, ne mogu da jedem uopste. Osjetim kao kiselinu u stomaku i povraca mi se od toga 😖😖😖 ne znam zbog cega ali je uzasno😣

I ja svasta nesto osjecam,ali ne pridajem vaznost jer mi je tako svaki mjesec,od iscekivanja bit Ce.

sneguljica1
    08. Kolovoz 2019. 16:06

Reni

Meni bi obicno uzimali briseve i papu skupa..ne znam sto bi ti rekla za taj iscjedak,mislim da ti gin valjda zna sta radi,nadam se..opusti se i cekaj rezultate,ne vjerujem je je ista opasno,mozda neka bakterija a mozda i nista.
    Snjeguljica ajde ti izvadi betu.

Hocu ako stignem veceras a ako ne sjutra..zeznuto mi jer nema u nasem gradu privatna laboratorija,moram do Pg..a velike vrucine..i jos sam na posao..moram dvokratno ovu nedelju..smor..sve mi je nekako cudno..cak i krcanje se smanjilo..danas ni kap nije iscurela..ali pobolijeva stomak tako da samo cekam da izleti 😣😣😣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.