Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Reni
    08. Kolovoz 2019. 21:19

Hvala zenske,sutra nemogu nista,imam jedan neodgodiv događaj,tek u ponedjeljak cu traziti betu.

sneguljica1
    08. Kolovoz 2019. 21:23

Rita88

Reni napisi nam simptome opet i dane kad si hopsala, uglavnom sve napisi 😂

Hahahha to meni palo na pamet..no zbog sveukupne moje sitacije..sramota me bi 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

08. Kolovoz 2019. 21:25

Reni ❤❤

Napokon 2804
    08. Kolovoz 2019. 21:27

Cure držim fige da sve bude u najboljem redu, da trudnoća bude skolska, kao i sam porod 
    😘😘

Raštika
    08. Kolovoz 2019. 21:28

Reni, samo cu reci ovo: uzivaj! Sto si htjela, to si i dobila. Dalje nije u tvojoj moci nista. Gustaj nad drugom crticom i no sikiriki. 😉 I ako se tebi u glavi mota sto losih scenarija, na svaki losi pomisli na dva dobra. ❤️❤️ Bit ce sve u redu, cestitam! 💪🏼 
    Mozda je i dobro sto nemas vise testova i mozes po betu tek u pon, nakon svih silnih dostupnih do sad a nepotrebnih imas samo jedan i onaj najbitniji. Pozitivni.  😉 sad u glavu da si trudna i lagano samo. ❤️ 

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Raštika
    08. Kolovoz 2019. 21:31

Bebalove, mozda bolje odmah pocet s vaginaletama i pricekat s odnosima. Ako imas nesto samo ces prenijet na partnera pa kad se ti izljecis a partnet ne opet cete u krug. Ne znam, tako ja nekako za sebe razmisljam. 🤷🏾‍♂️ 
    I ja sam u pauziranju ovaj mjesec i sad vcc postajem nervozna a plodni dani su mi. Za izludit od nejebice. 😂😂😂 al nema veze, bit ce poslije sladje. 😂😂

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Reni
    08. Kolovoz 2019. 21:40

Ooo ovako,meni ciklusi od spontanog lani variraju,29-35,6 dana,dva puta dobila i na 40.dan..uglavnom uvijek bi hopsali nekad tamo sredinom,pratila bi ja sto kaze aplikacija kad je O..i tada bi pokrivali nekoliko dana,i nista..sad menga bila 10.7,zavrsila 15.7..mi vec 18.7 krenuli svaka dva dana,iako je aplikacija zbog produzenih ciklusa O najavljivala tek 31.7,mi smo zadnji odnos imali 29.7..znaci svaka dva dana od trećeg dana zavrsetka M. S tim da sam ja osjecala ovulaciju negdje u tim danima kad smo hopsali,po boluckanju i gustom iscjetku,i skontah da ignoriram aplikaciju..prije nekih 7 dana sise su me pocele bolit,svaki dan sve vise,sad mi otpadaju,dvi tri noci se budim oko 3 sata na mokrenje,nemam taj obicaj,ali mislila sam vrucine su i puno vode pijem..ali od jutros mi je posebno neka slabost,popodne se ispovracala nakon jela i kontam ili sam nesto bolesna ili trudna..odem po test i dvije crte..stomak me jos nista ne boli..evo neznam ,prosli Misec sam radila clearblue test i zeznula me evaporacijska crta i sve mi lađe potonule..jos jucer sam ovdje napisala da necu nikako raditi test ali eto...jednostavno sam morala..29.dan ciklusa mi je danas,ne znam uopće jel mi kasni i je li ovo sve mjerodavno.sutra cu ponoviti test,to je sve sto mogu jer moram kumce odvesti u soping,rođendan joj je i davno sam joj obećala da cemo cijeli dan provesti u setnji.

Rita88
    08. Kolovoz 2019. 21:48

Reni

Ooo ovako,meni ciklusi od spontanog lani variraju,29-35,6 dana,dva puta dobila i na 40.dan..uglavnom uvijek bi hopsali nekad tamo sredinom,pratila bi ja sto kaze aplikacija kad je O..i tada bi pokrivali nekoliko dana,i nista..sad menga bila 10.7,zavrsila 15.7..mi vec 18.7 krenuli svaka dva dana,iako je aplikacija zbog produzenih ciklusa O najavljivala tek 31.7,mi smo zadnji odnos imali 29.7..znaci svaka dva dana od trećeg dana zavrsetka M. S tim da sam ja osjecala ovulaciju negdje u tim danima kad smo hopsali,po boluckanju i gustom iscjetku,i skontah da ignoriram aplikaciju..prije nekih 7 dana sise su me pocele bolit,svaki dan sve vise,sad mi otpadaju,dvi tri noci se budim oko 3 sata na mokrenje,nemam taj obicaj,ali mislila sam vrucine su i puno vode pijem..ali od jutros mi je posebno neka slabost,popodne se ispovracala nakon jela i kontam ili sam nesto bolesna ili trudna..odem po test i dvije crte..stomak me jos nista ne boli..evo neznam ,prosli Misec sam radila clearblue test i zeznula me evaporacijska crta i sve mi lađe potonule..jos jucer sam ovdje napisala da necu nikako raditi test ali eto…jednostavno sam morala..29.dan ciklusa mi je danas,ne znam uopće jel mi kasni i je li ovo sve mjerodavno.sutra cu ponoviti test,to je sve sto mogu jer moram kumce odvesti u soping,rođendan joj je i davno sam joj obećala da cemo cijeli dan provesti u setnji.

super, hvala na odgovoru, mi smo hopsali 10,12,14,17,19 dc pa valjda smo nesto uboli, ciklusi su mi uredni, sad cemo vidjet za par dana, iako mi je lh pik pokazao na 14 dc a uzv mi je pokazao ovulaciju na 18 ili 19 dc tako da ne znam, pokrili smo bitne dane sad samo preostaje cekanje. Znaci u ponedjeljak ides betu radit, sretno i samo bez stresiranja 😘😘 

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Ivcy1306
    08. Kolovoz 2019. 22:28

Reni cestitke! 
    S obzirom na tvoju situaciju jedino sto mozes i to znas i sama je narucit na pregled da se vidi dali je u maternici. Sve ostalo je u Bozjim rukama! Bit ce sve ok.🙏
    Snjeguljice, tebi se temp.jos povisila? Hvala na gostoprimstvu🤗

Reni
    08. Kolovoz 2019. 22:29

Da i izgleda da je ovaj mjesec ovulacija bila tocno kako sam je i osjetila.,cim mi je danas na 29.dan test pozitivan. Budemo vidjeli,Boze podrzi.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.