Procurila...ne trebam cekat ni petak. I to dva dana ranije...razocarenje do neba. Tuga..vama ostalim znate sta zelim od srca 💖
Procurila…ne trebam cekat ni petak. I to dva dana ranije…razocarenje do neba. Tuga..vama ostalim znate sta zelim od srca 💖
Staaa??ne mogu da vjerujem..u tebe sam bas polagala nade..i ja sam maloprije procurila,ali malo..tako da mislim da je pocetak menge..idemo u nove pobjede..izgleda smo imale biohemijsku..
Shvatimo ovo kao lekciju ,da ne trčimo pred rudu..sve kako je sudjeno tako ce da bude..naštimaj se malo vitaminima..jer kroz sebe znam da i ti sad prolazis stresan dio,koliko god da se pravimo mirne ne mozemo ostati ravnodusne..aliiii uvijek postoji ovo ALI ,na dalje cekamo do kraja,i bez nestrpljivosti..💖💖💗💗💗💓💓💓💞💞💞💕💕💞
I ja sam nakon dvije i pol godine mislila evo ga napokon, ali opet jedno veliko nista..i hvala mila na tim rijecima divna si. Meni je muz maloprije rekao znas sta, ja se nisam zaljubio u nase dijete nego u tebe a ono ako ce doci neka dodje ako nece ja sretan jer tebe imam. E to od jednog muskarca cut..nisam vise ni tuzna.
I ja sam mislila da ces ti uletit s porukom to je to trudna si..ali eto ocito neko gore ima druge planove za sad.
💖💖💖💖💖💖 jesmo i poletile uradit ranije. Nikad vise necu test kupiti ni pratiti ovulacije.
Pozdrav, moze savjet, mozda sam fulala temu,ali mi je ovo bilo prvo na popisu...inace sam imala neredovite cikluse, tako da nisam mogla ni ovulaciju pratit..upravo sam se vratila sa pregleda,ginekologica je rekla da sam po njoj trudna nekih 4-5 tjedana,i ona je danas samo vidjela tu neku vrecicu,nisam zapamtila ime..uglavnom,da velicina ploda ne odgovara tjednima..narucila me za dva tjedna,ali sam se ja narucila i kod privatnog za jos jedno misljenje.. moze savjet oko svega toga? Da li je ona mozda pogrijesila oko tjedana, da li je prerano da se ista vidi, da li moze to krenuti na dobro, je li netko imao slicnu situaciju? Hvala..
I ja sam nakon dvije i pol godine mislila evo ga napokon, ali opet jedno veliko nista..i hvala mila na tim rijecima divna si. Meni je muz maloprije rekao znas sta, ja se nisam zaljubio u nase dijete nego u tebe a ono ako ce doci neka dodje ako nece ja sretan jer tebe imam. E to od jednog muskarca cut..nisam vise ni tuzna.
I ja sam mislila da ces ti uletit s porukom to je to trudna si..ali eto ocito neko gore ima druge planove za sad.
💖💖💖💖💖💖 jesmo i poletile uradit ranije. Nikad vise necu test kupiti ni pratiti ovulacije.
Najbitnije je da se vas dvoje volite..ali eto posle dvije i po godine si docekala bar na kratko,zato ce sledeci put da bude do kraja i skolska i kako treba..kod svih nas ovdje..a pozurile stvrano,nego ajde sad..bi sto bi 😍 meni danas curnulo ali nista vise od tad..mora da ce sjutra ako ne veceras..🤔🤔🤔
Pozdrav, moze savjet, mozda sam fulala temu,ali mi je ovo bilo prvo na popisu…inace sam imala neredovite cikluse, tako da nisam mogla ni ovulaciju pratit..upravo sam se vratila sa pregleda,ginekologica je rekla da sam po njoj trudna nekih 4-5 tjedana,i ona je danas samo vidjela tu neku vrecicu,nisam zapamtila ime..uglavnom,da velicina ploda ne odgovara tjednima..narucila me za dva tjedna,ali sam se ja narucila i kod privatnog za jos jedno misljenje.. moze savjet oko svega toga? Da li je ona mozda pogrijesila oko tjedana, da li je prerano da se ista vidi, da li moze to krenuti na dobro, je li netko imao slicnu situaciju? Hvala..
Kad ti je bila zadnja menga,i jesi li radila beta hcg nalaz?
Pozdrav, moze savjet, mozda sam fulala temu,ali mi je ovo bilo prvo na popisu…inace sam imala neredovite cikluse, tako da nisam mogla ni ovulaciju pratit..upravo sam se vratila sa pregleda,ginekologica je rekla da sam po njoj trudna nekih 4-5 tjedana,i ona je danas samo vidjela tu neku vrecicu,nisam zapamtila ime..uglavnom,da velicina ploda ne odgovara tjednima..narucila me za dva tjedna,ali sam se ja narucila i kod privatnog za jos jedno misljenje.. moze savjet oko svega toga? Da li je ona mozda pogrijesila oko tjedana, da li je prerano da se ista vidi, da li moze to krenuti na dobro, je li netko imao slicnu situaciju? Hvala..
14.06.
Nisam nista,cekala sam ovaj pregled, samo sam radila testove vise puta,jer mi je plusic bio slab prvi put a poslije se fino pojacao
14.06.
Nisam nista,cekala sam ovaj pregled, samo sam radila testove vise puta,jer mi je plusic bio slab prvi put a poslije se fino pojacao
Moj ti je savjet da odradis betu,pa da vidis,sobzirom da su ti neredovni ciklusi,ne znas ni kad je O bila..smatram da bi ti najbolje to bilo..jer po ciklusu ti bi vec trebala biti u vecoj nedelji..ali sve zavisno od O kad je bila..
Djevojke, citam vas ali nemam nista pametno za reci.. uz vas sam!! Ja odoh na more, kupila u mulleru tampone i test za trudnocu pa cemo vidjeti za tjedan dana sve xD ne znam sta si je blagajnica mislila...
Sortiraj odgovore
Najstariji