Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Helen
    07. Svibanj 2018. 20:25

Zdravo cure,nova sam. Imam pitanjce...suprug i ja smo 9 meseci u braku i odlucili smo se za bebana...posto ja ne znam puno o tome pitala bih vas kakve su mi sanse... 02.05 smo imali ne zasticeni odnos, a trebala sam dobiti 05.05.ali jos uvek nisam...pitam se da li je rano za test...inace uvek mi je tacna.......

• ANYMANY
    07. Svibanj 2018. 20:29

Ako ste imali odnos samo 02.05. - doslovno nema šanse da si trudna, jer ako si očekivala M 05.05. to su ti bili neplodni dani.

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

• Helen
    07. Svibanj 2018. 20:47

Nikada mi nije kasnila,verovatno je nesto drugo razlog...hvala ti..... 

_svjesna
    07. Svibanj 2018. 21:36

Helen, ukoliko radite na bebi, pocni da pratis svoje plodne dane koji su najcesce od 13 do 17 dana ciklusa, posto mogu varirati prati nekom od metoda ovulaciju, ja imam LH trakice narucene online i tako utvrdim.. ne mozes imati plodne dane tako kasno, kad ti je bila zadnja M? Koliko ti inace traju ciklusi i jesu li redoviti? 

• Babylove
    07. Svibanj 2018. 22:07

Meni je rekao jednom jedan ginic da zena zapravo cijeli mj moze ostati trudna ali  to je stvarno rijetkost i ta zena je prava srrtnica.. pa mozda si ti helen jedna od tih... a i da nisi u svakom slucaju dobro dosla i drzim 🤞🤞🤞 da vec sljedeci ciklus ugledas +

Beba
    08. Svibanj 2018. 06:08

Grizli

Logicno da ne mozes bas svog dr dobiti kad ovisis o ciklusu. Meni je prof. Semiljan, sci kazu da je neljubazna al ja za sad imam dovra iskustva s njom i izgleda mi strucna. Jesi ju ti kad susrela? Ajde sretno ti. Kakvo je bilo iskustvo prvog prirodnog? Ja idem slijedeci mj na prvi ivf u prirodnom ciklusu i sto je blize to me vise sve skupa pasi jer ne volim nepoznanice a tu ih imam masu.

Susrela sam se sa svima,tvoja dr mi je bila jednom i bila je ok,vrlo nježna,smeta mi šta barem kad je aspiracija nema moje dr,uglavnom sve je bilo ok ,moja nije ništa spominjala i onda mi tvoja pred štopericu kaže da će bit teško izvući folikul jer je jajnik uvučen i na dan aspiracije je tako i bilo. Ne treba te bit strah ničega, najgore je stajanje u mjestu,a prirodni postupak nije naporan za tijelo,ali su šanse puno manje

url=https://lilypie.com]
    DANTE

Grizli
    08. Svibanj 2018. 06:47

Svjesna ja nestrpljivo cekam tvoj post??? 😀🤞
    Helena dobro dosla. Bas kako cure kazu vrlo je mala mogucnost da si ostala trudna pred sam M. Predlazem ti da malo pratis svoj ciklus,puno toga se moze skuziti samo ako pratis promjene na sebi.Biljezi to jer npr meni 2 dana prije O se ludo jede slatko, da to nisam zabiljezila nedavno ne bi bila niti skuzila.Cudne smo mi biljke.Puno srece.Meni inace prvih par meseci kad smo krenuli raditi bebu je stalno kasnila M, i gin mi je rekla da je to normalno jer hormoni onda pocnu ludovati.
    Beba sad si me bas umirila. Lakse mi je to cekat kad znam sto i kako i kad znam da se micemo sa mrtve tocke.znam da je manji uspjeh u prirodnom al dr je bila prilicno optimisticna jer ja u pravilu lako zatrudnim pa se nada da cemo ovim postupkom izbjec lose stanice. A i ako ne bude uspjeha odmah samo da znam da nesto poduzimamo. Sretno ti

_svjesna
    08. Svibanj 2018. 07:02

Ja sad pisnula test, kad ono JACA crta :)
    Sad se bas vidi, ona od ranije se vidjela samo na dobrom svjetlu, a ova jutros je ok. Nisu jake jer mi je tek 25dc. Evo i slikica.

_svjesna
    08. Svibanj 2018. 07:04
    Nadam se da je to to 😶
    Nadam se da je to to 😶

Grizli
    08. Svibanj 2018. 07:05

cestitam ti zeno!!!! Brzo sad na pregled i da sve bude savrseno u trudnoci ti zelim.bas sam sretna zvog tebe

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.