Ja jos nisam svjesna nicega, nisam se u stanju radovati jer za mene borba tek pocinje ako mi beta potvrdi trudnocu, toliko se bojim da se ne ponovi prosli put.. ali moram misliti pozitivno. Drago mi je da je crta se podebljala jer znaci da nije od injekcije pa bar imam malo nade. Na pregledu sam u cetvrtak, odnosno na vadjenju bete jer mi je rekla da trudnocu hvatam sto sto ranije zbog heparina. Uh cure...
Samo smireno i sve ce biti u redu. Nemoj se sad previse naprezat i ako mozes malo vise miruj cisto preventive radi. A mozes i andol 100 piti posto imas trombofiliju da ti malo razrijeduje krv.
Hvala Grizli..
Necemo se mnogo radovati dok betu ne dobijem tad cu vam se nadam se javiti s definitivno lijepim vijestima :)
Predivna vijest u rano jutro. Draga moja hrabro naprijed, ovo je predivna vijest.
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Evo da ja prijavim i svoje stanje. Danas mi je 13/14 dan od O. Grudi su onako napola bolne, kad ih pipam osjetim velike natečene lobule odmah ispod areole. Prema zadnjoj M trebala bi dobiti danas, ali ne osjetim baš ništa od njezine najave. Prije par dana osjetila grčeve srednjeg intenziteta i to povremeno, malo je bolilo malo kao škakljalo. Nikakvog krvarenja kao što neke cure spominju nije bilo. Ne znam što bi rekla. Ako se ohrabrim sutra ću pišnuti na jedan testić.
Monikaaaa!!!
Kupi Gravignost od 10mIu jedinica on će ti stopostotno pokazati tačno, meni je jako rano pokazao, čak 23dc.
Ja sam ga uzela u dm.
Držim fige, imam neki filing da je plus :)
Hvala vam na savetima korisni su pogotovu kad si na pocetku...mesecnica mi je uvek tacna nikada mi nije kasnila traje 28 ili 29 dana ali ovaj put je malo bilo drugacije 3 dana je kasnila...sinoc kada sam dosla sa posla kuci imala sam jak grc u stomaku,istusirala sam se i smirilo se...jutros kada sam ustala videla sam par kapljica,a bolovi su bili nemoguci...jedva sam se dovukla na posao..sreca te me je sef razumeo sto kasnim...ali mi je popravila rspolozenje slika sa testom 😄😊 bas mi je milo.
Svjesna, draga nasa, meni su suze krenule i zaista, zaista su od prave srece. Sve najlepse ti zelim, kao i do sada, samo veruj i sve je to u redu. Ta ce ti crta sl godine hvatati prste i smesiti ti se 😍💖💗
url=https://lilypie.com]
Svjesna .. to je to.. sretno ti.. bas si me obradovala 💖💖💖 samo lagano sada i neka se beta lijepo dupla 💖💖💖
Hvala cure, nadam se najboljem, i da se javim uskoro s lijepim vijestima. :*
Sortiraj odgovore
Najstariji