Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Beba
    06. Svibanj 2018. 19:20

_svjesna

Nije vise samo smedje, sada je blago roze nema ga previse ali je dovoljno mi proslo na svijetle hlace.. mozda da se sutta javim svojoj gin da mi uradi betu pa da narednih dana pratimo dupla li se..

Ne želim te obeshrabriti ,ali ja sam često vidjela tu dr crtu pred M,ne znam odakle to,dakle kad se osuši trakice,nikad odmah u prvih 5min,a nikad nisam bila trudna,a ovakvo krvarenja mi se pojavljuje pred M,nadam se da kod tebe nije takav slučaj

url=https://lilypie.com]
    DANTE

_svjesna
    06. Svibanj 2018. 19:23

Ako se pojaca krvarenje iskreno ne znam niti zelim li da je plusic bio jedan je spontani vec iza mene.. 
    Nista mi ne preostaje osim da cekam da vidim sta se ovo desava, mada sam ja nakon ovog krvarenja sigurna da je trudnoca. 

Beba
    06. Svibanj 2018. 19:27

_svjesna

Ako se pojaca krvarenje iskreno ne znam niti zelim li da je plusic bio jedan je spontani vec iza mene..
    Nista mi ne preostaje osim da cekam da vidim sta se ovo desava, mada sam ja nakon ovog krvarenja sigurna da je trudnoca.

Koji ti je dan nakon O? Da li se crtica pojavila unutar par min ili kasnije? Ja isto imam cikluse između 32-34 dana i o obično bude od 16-18. dana

DANTE

_svjesna
    06. Svibanj 2018. 19:37

Danas mi je 11-12 dan poslije ovulacije, bila sam na stimulaciji ovulacije ovaj mjesec tako da znam tocno kad je bila. 
    Druga mogucnost je da je ovo implantacijsko a jutrosnji test da je pokazao ostatke od Pregnyl injekcije od koje je proslo 14 dana.
    Test je nakon 1min pokazao blijedu crtu dakle na 23dc. Nemam nikad preuranjene menstruacije niti ikakve spotinge. 

Beba
    06. Svibanj 2018. 19:41

_svjesna

Danas mi je 11-12 dan poslije ovulacije, bila sam na stimulaciji ovulacije ovaj mjesec tako da znam tocno kad je bila.
    Druga mogucnost je da je ovo implantacijsko a jutrosnji test da je pokazao ostatke od Pregnyl injekcije od koje je proslo 14 dana.
    Test je nakon 1min pokazao blijedu crtu dakle na 23dc. Nemam nikad preuranjene menstruacije niti ikakve spotinge.

Ako ti je odmah pokazao znači da je očitao hccg hormon,a šta se tiče stimulacije tu nemam iskustva jer sam išla samo na prirodne i primila sam samo štopericu,onda ti je moj savjet svakako napravit betu

DANTE

_svjesna
    06. Svibanj 2018. 19:42

Hvala vam cure na savjetima, divne ste :*

MalaTajna222
    06. Svibanj 2018. 19:54

_svjesna

Hvala vam cure na savjetima, divne ste :*

Draga meni ovo tvoje upuciva na trudnocu🤞🤞🤞
    Ali svakako odi sutra kod gin zbog tog krvarenja i daj Boze da nam javis lipu vijest !

baarbaraa29
    06. Svibanj 2018. 20:41

Svjesna po dc je evo slicno kao moje iskustvo, ali nisam znala da si ti na tim inekcijcama, tj.da si ju dobila. U to se ne kuzim. Ali svakako ti mozda je najbolje i najpouzdanije izvadit betu pa za 2 dana opet kako si vec i sama rekla!
    Sretno 🤗

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

Grizli
    06. Svibanj 2018. 20:47

Svjesna odi ti sutra ujutro kod gin. I drzim fige za veliku betu koja ce se lijepo duplat.
    Beba hvala na info. Koliko postupaka si prosla? Ko ti je dr na humanoj, ako ti nije problem napisat.

Beba
    06. Svibanj 2018. 22:27

Grizli

Svjesna odi ti sutra ujutro kod gin. I drzim fige za veliku betu koja ce se lijepo duplat.
    Bebahvala na info. Koliko postupaka si prosla? Ko ti je dr na humanoj, ako ti nije problem napisat.

Sad idem na drugi prirodni,meni je Sušanj,ali to baš nema veze jer ovisi na koga naletiš,ne vodi sve tvoj dr

DANTE

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.