Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Babylove
    05. Svibanj 2018. 09:30

Grizli

Hvala na info. Sretno i tebi sad da ne izludis cekajuci novi ciklus. E da jesu ti dali sto za zo sto je bila cisticna stanica ili su ti rekli da ce se to samo rijesiti sa M?

Bome ce mi ovih 2 tj bit dugi period 😥😥😥 bila sam na aspiraciji i punktirali su mi tako da su vidjeli da je cisticna stanica tek kad su analizu napravili... tako da mi nisu nista dali kad su ju izvadili van...

Monikaharmonika
    06. Svibanj 2018. 07:26

Ana Donna

Monikaharmonika

Ana Donna

Monika kako kod tebe? Jel imas kakve naznake pms-a? Znam da nama (ne) dolazi u slično vrijeme…mislim da kod mene ovaj mjesec ništa, prištevi su tu, grudnjak će mi eksplodirat, poznati pms simptomi, trebam (ne)dobit u nedjelju…samo što sam primjetila da imam stalno neke grčeve, ne jake nego blage, a to inače nemam…možda zbog limfne drenaže, pa mi masirala i stomak, možda je zbog toga…Tko još (ne) očekuje gospođu vješticu??
    Ajme sinoć sam sanjala da mi prijateljica trudna hahaha…

Ana Donna mene bole grudi iz dana u dan sve jače, onako osjećaj kao da me peku i bole u isto vrijeme. Jučer se dragi naslonio na njh i mislila sam vrisnuti od boli. Danas me lijeva strana oko jajca žiga, bocka, rasteže. Prema LH trakicama mogla bi biti negdje 7 ili 8 dan od ovulacije. Ničemu se ne nadam previše, možda samo malo😂Trebala bi dobiti 10.05. ali prošli mjesec je uranila i došla na 28 dan tako da je moguće i ranije.

Monika, mene isto grudi bole, ali tebe bas jako bole…nadam se da je to znak da ne dodje gospodična M…a dole imam kao neke grčeve, jedino mi to malo čudno…jer inače imam grčeve na dan kad trebam dobit…ali necu se nadat previse, jer mi se lice osulo prištevima :((

Ana Donna izgleda ništa od mene. Grudi manje bole i javljaju mi se lagani grčevi. Mada je još ful rano jer mi je 10/11 dan nakon O opet sam potonula.

_svjesna
    06. Svibanj 2018. 08:04

Monika ne odustaj.
    Ja opet mislim da sam se previse isforsirala, znate sta mi se sad desilo? Uradim test kad on pozitivan. Vidim blijedu drugu crtu.
    Danas mi je 12dpo, 14 dana je proslo od hcg injekcije pretpostavljam da je odavno napustila organizam ali opet zrno sumnje ne da mi mira. 

_svjesna
    06. Svibanj 2018. 08:09

Zaboravila sam napomenuti da i ja imam grceve i grudi su mi osjetljive pa sam ga zbog toga i napravila ali zbog injekcije se ne smijem previse radovati. Uh sto sebi ovo uradih, bolje da sam cekala betu 😂

Grizli
    06. Svibanj 2018. 08:17

Svjesna 😁🤞😊🤗🤗 ja mislim da ne trebas onda sumnjat u rezultat test!!! Al necu ti jos cestitat da sto ne ureknemo. Makar ponovi za dan dva test. Bas si me zazveselila. Pa nek nam je napokon i neki plusic dosao.

_svjesna
    06. Svibanj 2018. 08:22

Ma necu se radovati toliko se bojim da se ne razocaram ali posto je prvi ciklus na stimulaciji spremna sam na sve kako na uspjeh tako i na neuspjeh. 
    Ponovim ga za dva dana da vidim podebljava li se linija, logicno bi ako je injekcija trebala blijediti ili se ne vidjeti uopce, a ako su lijepe vijesti bice deblja. 

Ana Donna
    06. Svibanj 2018. 11:21

_svjesna

Ma necu se radovati toliko se bojim da se ne razocaram ali posto je prvi ciklus na stimulaciji spremna sam na sve kako na uspjeh tako i na neuspjeh.
    Ponovim ga za dva dana da vidim podebljava li se linija, logicno bi ako je injekcija trebala blijediti ili se ne vidjeti uopce, a ako su lijepe vijesti bice deblja.

Svjesna drzim ti fige 🤞 

Ana Donna
    06. Svibanj 2018. 11:24

Monikaharmonika

Ana Donna

Monikaharmonika

Ana Donna

Monika kako kod tebe? Jel imas kakve naznake pms-a? Znam da nama (ne) dolazi u slično vrijeme…mislim da kod mene ovaj mjesec ništa, prištevi su tu, grudnjak će mi eksplodirat, poznati pms simptomi, trebam (ne)dobit u nedjelju…samo što sam primjetila da imam stalno neke grčeve, ne jake nego blage, a to inače nemam…možda zbog limfne drenaže, pa mi masirala i stomak, možda je zbog toga…Tko još (ne) očekuje gospođu vješticu??
    Ajme sinoć sam sanjala da mi prijateljica trudna hahaha…

Ana Donna mene bole grudi iz dana u dan sve jače, onako osjećaj kao da me peku i bole u isto vrijeme. Jučer se dragi naslonio na njh i mislila sam vrisnuti od boli. Danas me lijeva strana oko jajca žiga, bocka, rasteže. Prema LH trakicama mogla bi biti negdje 7 ili 8 dan od ovulacije. Ničemu se ne nadam previše, možda samo malo😂Trebala bi dobiti 10.05. ali prošli mjesec je uranila i došla na 28 dan tako da je moguće i ranije.

Monika, mene isto grudi bole, ali tebe bas jako bole…nadam se da je to znak da ne dodje gospodična M…a dole imam kao neke grčeve, jedino mi to malo čudno…jer inače imam grčeve na dan kad trebam dobit…ali necu se nadat previse, jer mi se lice osulo prištevima :((
    Ana Donna izgleda ništa od mene. Grudi manje bole i javljaju mi se lagani grčevi. Mada je još ful rano jer mi je 10/11 dan nakon O opet sam potonula.

Monika mene od jučer manje bole i ispuhale se :( tak da večeras ili sutra ujutro cu sigurno dobit...navijam za tebe da vjestica ne dodje 🤞 od sljedeceg ciklusa počinjem sa klomifenom, pa cu vidit...a i taj spermiogram nikako napravit, rekla sam muzu u utorak da ide, ah ti muski cega se boje 😂

MiniCooper26
    06. Svibanj 2018. 12:52

Svjesna drzim ti fige 🤞 da bude plus velik ko kuca 😁
    Ja sam u glavi u milijun misli... Zderem ko budala jer sam nervozna..  Nikad deblja nisam bila sve me stisce... Morat cu pocet neku dijetu i zdravije se hranit.  Sama se sebi gadim kad se pogledam u zrcalo..

MalaTajna222
    06. Svibanj 2018. 14:52

Svjesna , zelim ti od srca da je plusic !!
    Mini, nemoj tako, moras uvik misliti pozitivno.u kojoj si fazi ciklusa?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.