Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MiniCooper26
    06. Svibanj 2018. 15:28

MalaTajna222

Svjesna , zelim ti od srca da je plusic !!
    Mini, nemoj tako, moras uvik misliti pozitivno.u kojoj si fazi ciklusa?

Evo taman mi zavrsilie stvari.. Ovaj mjesec si kasnile dosta pa se necu ravnati po kalendaru za plodne dane nego cu probati po drugim simptomima skuziti kad je  😀

MalaTajna222
    06. Svibanj 2018. 16:35

MiniCooper26

MalaTajna222

Evo taman mi zavrsilie stvari.. Ovaj mjesec si kasnile dosta pa se necu ravnati po kalendaru za plodne dane nego cu probati po drugim simptomima skuziti kad je 😀

Tako i meni danas 7dc ..i veceras zadnja tableta . Pa cemo vidit za par dana ima li pomaka ...

MalaTajna222
    06. Svibanj 2018. 16:36

MalaTajna222

MiniCooper26

MalaTajna222

Evo taman mi zavrsilie stvari.. Ovaj mjesec si kasnile dosta pa se necu ravnati po kalendaru za plodne dane nego cu probati po drugim simptomima skuziti kad je 😀

Tako i meni danas 7dc ..i veceras zadnja tableta . Pa cemo vidit za par dana ima li pomaka …

Mini da odes gin sad za par dana da ti vidi za ovulaciju?

MiniCooper26
    06. Svibanj 2018. 16:43

MalaTajna222

MalaTajna222

MiniCooper26

MalaTajna222

Tako i meni danas 7dc ..i veceras zadnja tableta . Pa cemo vidit za par dana ima li pomaka …

Mini da odes gin sad za par dana da ti vidi za ovulaciju?

Idem 23.5 imam zakazan pregled pa cu rec da mi sve moguce pretrage napravi 

_svjesna
    06. Svibanj 2018. 16:48

Sad u toaletu smedji iscjedak pomijesan sa svjezom krvi.. kako to da protumacim? 23dc. :(

baarbaraa29
    06. Svibanj 2018. 17:16

_svjesna

Sad u toaletu smedji iscjedak pomijesan sa svjezom krvi.. kako to da protumacim? 23dc. :(

Tu i tamo udjem na staru temu i iz prikrajka se veselim svakom pomaku! Bio to poz.test, dobar nalaz ili nesto trece, a mislim da je i kod tebe bez obzira sto se na prvu tako ne cini ovo ipak pozitivno 🙂
    Ja sam 21dc imala takvo krvarenje. Trajalo 3, 4 dana i dan prije ocekivane M druga crtica!
    Koliko ti inace traju ciklusi? 

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

Grizli
    06. Svibanj 2018. 17:39

Svjesna moguce je imat zbog implantacije smedji iscjedak. Al ako ti se pojaca slucajno ili se pojavi crvena krv odi odmah u trudnicku ili na hitnu. Reci da imas pozitivan test odmah ce te pregledat. Samo bez panike draga. Sve ce biti uredu!

Beba
    06. Svibanj 2018. 18:30

Grizli

Bqbylove cim dobim nalaze brisa i krvne grupe moram se javiti.tako da krecemo iza ove M sto treba doci sad ovaj mjesec.Meni nista nisu rekli koliko postupaka imamo pravo,mozda ce kad dodjemo skupa nam rec.posto sad imam O pretpostavljam 20 dana da cu morat pocet hodocastiti jer tu niti jedan gin ne radi folikulometriju pa moram i za to u Rijeku.navozit cu se 😏.
    Joj tako isto evo moja mama.kad sam joj rekla kao ajde bit ce bolje drugi put.moja mama je izgubila blizance u 6mj trudnoce pa sam ocekivala puno od nje razumjevanja.samo je rekla bolje sad nego kasnije.sto se slazem, al u onom momentu meni je bilo koma.onda je lijepo ispricala svim svojim prijateljicama, rodjakknji nekoj koju nisam vidila 15 godina…i dodjem ja na neki pogreb i zena mene tamo pred svima pocne ispitivat, momentalno sam nestala. Zato mi se ne da, a smislim vec nesto mora biti pametno da ne pocne panicariti,jer moja seka je imala karcinom i stalno visila po bolnicama pa sad cim idemo malo cesce dr odmah panika doma.

Grizli ne moraš brinuti šta se tiče putovnja,nije tako strašno i ja putujem u prirodnom za Ri,zadnji put sam išla 6x a ovaj put očekujem i manje,da se to izdržati,a putujem iz Pu

url=https://lilypie.com]
    DANTE

_svjesna
    06. Svibanj 2018. 18:42

Pa inace su mi ciklusi neredovni oko 32 dana, a buni me ta crtica druga od jutros jer ako je test pozitivan ne moze sad biti implantacijsko jel da? Na duphastonima sam ne znam otkud to smedje brljanje..

_svjesna
    06. Svibanj 2018. 18:50

Nije vise samo smedje, sada je blago roze nema ga previse ali je dovoljno mi proslo na svijetle hlace.. mozda da se sutta javim svojoj gin da mi uradi betu pa da narednih dana pratimo dupla li se..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.