Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    06. Svibanj 2018. 23:48

Logicno da ne mozes bas svog dr dobiti kad ovisis o ciklusu. Meni je prof. Semiljan, sci kazu da je neljubazna al ja za sad imam dovra iskustva s njom i izgleda mi strucna. Jesi ju ti kad susrela? Ajde sretno ti. Kakvo je bilo iskustvo prvog prirodnog? Ja idem slijedeci mj na prvi ivf u prirodnom ciklusu i sto je blize to me vise sve skupa pasi jer ne volim nepoznanice a tu ih imam masu. 

_svjesna
    07. Svibanj 2018. 07:32

Pozdrav cure,

Grizli ne brini, mislim da je to za vas pun pogodak i da će sve biti u redu.
    Kod mene danas, bar do sada nema više pink krvarenja, stalo, pa ću vidjeti šta me danas čeka.

Grizli
    07. Svibanj 2018. 08:39

Ajde super da je prestalo. Ja bi na tvom mjestu svejedno otisla do gin, al ja sam pocela biti ogromni panicar pa dizem paniku i pusem na hladno. Nadam se da ce ti sve biti ok. Cek danas ti je proslo 1 ili 2 dana otld kad si testic radila?

_svjesna
    07. Svibanj 2018. 08:46

Test sam radila jučer ujutro, odlučila sam ponoviti ga  sutra ujutro, pa se sutra u ovisnosti šta pokaže javiti gin. 

tata_me_zove_zlato
    07. Svibanj 2018. 13:16

Hej cure, nije me bilo par dana, u nenormalnom sam haosu nekom. 
    Svjesna, joj! Sigurna sam da je uspelo i da je ok. Imala sam isto takvo implantacijsko koje si opisala, trajalo 1,5 dan. 7 godina napunio. Hcg inekcija se trebala iscistiti 100%!🤞🤞
    Grizli,bar znas sta cekas, ja uvek volim tako da imam nesto da gledam unapred, da me gura. 😌
    Babylove, bas mi je bilo zao da to procitam. Pa nema sta sad-treca sreca! 🤗Iskreno, divim se tvojoj snazi 
    MalaTajna, Minicooper, u akciju onda sad!
    Moja je dr pocinjala posle praznika raditi u petak, medjutim moja je M jos trajala. Uhvatio nas vikend i evo vec je 7i, a nista jos uradili nismo. Ja sam krenula sa trakima juce, blaga crta je tu, pa cu bar to probati uhvatiti ako ovaj mesec ne uspemo hcg pre ovulacije. A onda automatski i sledeci otpada jer idem na more 26og,tamo cu ovulirati-bez muza. Ili sad ili u 7om mesecu tek! 🙄

url=https://lilypie.com]

_svjesna
    07. Svibanj 2018. 13:30

Tata imala si isto iskustvo? Joj nadam se, evo danas neki žuti iscjedak sa nešto guste sluzi, nema više krvarenja, ali me buni ako je ova injekcija ishlapila a test bio pozitivan, kaj je kasno za implantacijsko tada, jer se ono već trebalo dogoditi ako je test očitao hcg? Po ovome ja sam imala isti dan implantacijsko i pozitivan test...?
    Ja u stvari ne kontam, je li se hcg luči odmah nakon oplodnje ili nakon implantacije, i koliko mu vremena treba da se očita na testu? 

• ANYMANY
    07. Svibanj 2018. 13:44

SVJESNA - Beta HCG može se naći u krvi otprilike osam dana nakon ovulacije, odnosno dan nakon ugnježđivanja ploda u maternicu.

Kod mene ništa novo, pijem Femisan A kapi, u četvrtak idem kod ginekologice i to je to. Danas mi je 9ti dan ciklusa, mislim da ću od 12 tog dana početi sa trakicama (za slučaj da Femisan čudesno unormalizira ciklus)

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

• Babylove
    07. Svibanj 2018. 13:58

tata_me_zove_zlato

Hej cure, nije me bilo par dana, u nenormalnom sam haosu nekom.
    Svjesna, joj! Sigurna sam da je uspelo i da je ok. Imala sam isto takvo implantacijsko koje si opisala, trajalo 1,5 dan. 7 godina napunio. Hcg inekcija se trebala iscistiti 100%!🤞🤞
    Grizli,bar znas sta cekas, ja uvek volim tako da imam nesto da gledam unapred, da me gura. 😌
    Babylove, bas mi je bilo zao da to procitam. Pa nema sta sad-treca sreca! 🤗Iskreno, divim se tvojoj snazi
    MalaTajna, Minicooper, u akciju onda sad!
    Moja je dr pocinjala posle praznika raditi u petak, medjutim moja je M jos trajala. Uhvatio nas vikend i evo vec je 7i, a nista jos uradili nismo. Ja sam krenula sa trakima juce, blaga crta je tu, pa cu bar to probati uhvatiti ako ovaj mesec ne uspemo hcg pre ovulacije. A onda automatski i sledeci otpada jer idem na more 26og,tamo cu ovulirati-bez muza. Ili sad ili u 7om mesecu tek! 🙄

Hvala ti draga.. vidjet cemo mozda bude stvarno treca sreca.. do sad sno nekoliko puta imali trecu srecu pa mozda ovaj put bude i dupla 💖💖💖.. samo da ova 2 tj brzo prođu da se ponovo pocne nesto desavati.. 

• Babylove
    07. Svibanj 2018. 14:00

Ajmo žene, majke, buduce majke i kraljice samo pozitiva 💖💖💖
    Svjesna 🤞🤞

MiniCooper26
    07. Svibanj 2018. 14:03

Babylove

Ajmo žene, majke, buduce majke i kraljice samo pozitiva 💖💖💖
    Svjesna 🤞🤞

❤️❤️❤️💞💞💞💞💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.