Logicno da ne mozes bas svog dr dobiti kad ovisis o ciklusu. Meni je prof. Semiljan, sci kazu da je neljubazna al ja za sad imam dovra iskustva s njom i izgleda mi strucna. Jesi ju ti kad susrela? Ajde sretno ti. Kakvo je bilo iskustvo prvog prirodnog? Ja idem slijedeci mj na prvi ivf u prirodnom ciklusu i sto je blize to me vise sve skupa pasi jer ne volim nepoznanice a tu ih imam masu.
Pozdrav cure,
Grizli ne brini, mislim da je to za vas pun pogodak i da će sve biti u redu.
Kod mene danas, bar do sada nema više pink krvarenja, stalo, pa ću vidjeti šta me danas čeka.
Ajde super da je prestalo. Ja bi na tvom mjestu svejedno otisla do gin, al ja sam pocela biti ogromni panicar pa dizem paniku i pusem na hladno. Nadam se da ce ti sve biti ok. Cek danas ti je proslo 1 ili 2 dana otld kad si testic radila?
Test sam radila jučer ujutro, odlučila sam ponoviti ga sutra ujutro, pa se sutra u ovisnosti šta pokaže javiti gin.
Hej cure, nije me bilo par dana, u nenormalnom sam haosu nekom.
Svjesna, joj! Sigurna sam da je uspelo i da je ok. Imala sam isto takvo implantacijsko koje si opisala, trajalo 1,5 dan. 7 godina napunio. Hcg inekcija se trebala iscistiti 100%!🤞🤞
Grizli,bar znas sta cekas, ja uvek volim tako da imam nesto da gledam unapred, da me gura. 😌
Babylove, bas mi je bilo zao da to procitam. Pa nema sta sad-treca sreca! 🤗Iskreno, divim se tvojoj snazi
MalaTajna, Minicooper, u akciju onda sad!
Moja je dr pocinjala posle praznika raditi u petak, medjutim moja je M jos trajala. Uhvatio nas vikend i evo vec je 7i, a nista jos uradili nismo. Ja sam krenula sa trakima juce, blaga crta je tu, pa cu bar to probati uhvatiti ako ovaj mesec ne uspemo hcg pre ovulacije. A onda automatski i sledeci otpada jer idem na more 26og,tamo cu ovulirati-bez muza. Ili sad ili u 7om mesecu tek! 🙄
url=https://lilypie.com]
Tata imala si isto iskustvo? Joj nadam se, evo danas neki žuti iscjedak sa nešto guste sluzi, nema više krvarenja, ali me buni ako je ova injekcija ishlapila a test bio pozitivan, kaj je kasno za implantacijsko tada, jer se ono već trebalo dogoditi ako je test očitao hcg? Po ovome ja sam imala isti dan implantacijsko i pozitivan test...?
Ja u stvari ne kontam, je li se hcg luči odmah nakon oplodnje ili nakon implantacije, i koliko mu vremena treba da se očita na testu?
SVJESNA - Beta HCG može se naći u krvi otprilike osam dana nakon ovulacije, odnosno dan nakon ugnježđivanja ploda u maternicu.
Kod mene ništa novo, pijem Femisan A kapi, u četvrtak idem kod ginekologice i to je to. Danas mi je 9ti dan ciklusa, mislim da ću od 12 tog dana početi sa trakicama (za slučaj da Femisan čudesno unormalizira ciklus)
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Hej cure, nije me bilo par dana, u nenormalnom sam haosu nekom.
Svjesna, joj! Sigurna sam da je uspelo i da je ok. Imala sam isto takvo implantacijsko koje si opisala, trajalo 1,5 dan. 7 godina napunio. Hcg inekcija se trebala iscistiti 100%!🤞🤞
Grizli,bar znas sta cekas, ja uvek volim tako da imam nesto da gledam unapred, da me gura. 😌
Babylove, bas mi je bilo zao da to procitam. Pa nema sta sad-treca sreca! 🤗Iskreno, divim se tvojoj snazi
MalaTajna, Minicooper, u akciju onda sad!
Moja je dr pocinjala posle praznika raditi u petak, medjutim moja je M jos trajala. Uhvatio nas vikend i evo vec je 7i, a nista jos uradili nismo. Ja sam krenula sa trakima juce, blaga crta je tu, pa cu bar to probati uhvatiti ako ovaj mesec ne uspemo hcg pre ovulacije. A onda automatski i sledeci otpada jer idem na more 26og,tamo cu ovulirati-bez muza. Ili sad ili u 7om mesecu tek! 🙄
Hvala ti draga.. vidjet cemo mozda bude stvarno treca sreca.. do sad sno nekoliko puta imali trecu srecu pa mozda ovaj put bude i dupla 💖💖💖.. samo da ova 2 tj brzo prođu da se ponovo pocne nesto desavati..
Ajmo žene, majke, buduce majke i kraljice samo pozitiva 💖💖💖
Svjesna 🤞🤞
Ajmo žene, majke, buduce majke i kraljice samo pozitiva 💖💖💖
Svjesna 🤞🤞
❤️❤️❤️💞💞💞💞💞
Sortiraj odgovore
Najstariji