Moj muž ima sa prijateljima grupu na whats appu, i kad sam mu javila da sam trudna, on se išao sa time pohvalit ( iz euforije i sreće) u grupu, a bila sam samo 6tjed trudna! Tako da je cijelo mjesto (selo) znalo, pa se desio spontani nažalost i svi te gledaju onim čudnim pogledom...ono nisam izlazila onda bas iz kuće, nisam se pojavljivala nigdje, i ovak sam bila u komi još su sad svi znali :(
I da, naravno od kad je rekao svojoj mami to je odmah cijelo susjedstvo znalo...drugi put pametnije, nikom ništa reći..Grizli ja isto sve kažem sestri, i njoj sam samo bila rekla za T...tako da moj savjet ti je da ti i muž držite to za sebe, to je vaš život...vi prolazite kroz to zajedno, ovak kad znaju više ljudi meni bar to čini dodatni pritisak ...
Grizli, uradi ono sto ti nece stvarati pritisak, ja nikome ne bih rekla jer bi mi licno to stvaralo dodatni pritisak. Ako kazes odmah moras odgovarati na pitanja je li uspjelo, ako nije, zasto nije. Ja i danas se kajem sto sam svima rekla rano za prvu trudnocu, i nakon 6 mjeseci me babe pitaju sa sazaljenjem kako sam.. i odmah svi znaju da radimo na tome i cini se da sve manje vremena imamo sto je dodatni pritisak.
Svi se mi previse zamaramo tudjim misljenjem ali nazalost tako je. Moj muž je po tom pitanju totalno opušten mada sad cekajuci ovaj plusic ili neplusic, poceo je guglati i citati po forumima implantacijska ili ovulacijska krvarenja kaze jao kako su zene lude svasta pisu. Hahaha.
Svjesna haha da dobro je rekao :)
Babylove mislila sam na ciklus prije pocetka postupka. Dok si cekala M i ciklus u kojem si krenula na folikulometriju.
Ja bas ostala pri stavu trenutno da ne pokusavamo nista ova mjesec.i muz se slozio.previse mi je riskantno, dr mi rekla da sam vec na nekih 50% vjerojatnosti za ponovljeni pobacaj s obzirom na prijasnje i muzev spermiogram.dakle ovo bi mi bila cista kocka s obzirom da ja u pravilo lako zatrudnim kad imam uredne cikluse. Danas me bas bole oba jajnika, pa me muz zeza da propustamo blizance.al neka vec kad sam dobila zeleno svijetlo za postupak barem oplodnja bude kako treba pa da znam na cemu smo. Sad cemo malo jos baviti se nekim drugim stvarima.
Mini ko da sebe slusam. Ljubomorno gledam tu tudju djecicu da me vec sram pred nekima.prozvat ce me ludjakinjom.
Cure imam jos jedno pitanje dal vi svojim roditeljima i muzevima ste rekle o problemima koje vas muce? Naime meni mama zna samo za 1 spontani, jedino seka zna cijelu situaciju, a s muzeve strane nitko ne zna, al i svi zive dosta daleko od nas pa nismo imali niti potrebe im govoriti.E sad moja mama zivi relativno blizu i ja joj najradje nista govorila da idemo na ivf, al ne mogu zeni toliko muljat gdje sam i gdje cu biti sad drugi mjesec toliko dana odsutna i ne ici na posao itd.a bas mi joj se ne govori to jer je lajava i onda pocnu susjede, njene frendice ajme svi mi se javljat sa svojim idejama misljenjima savjetima 😵😒 a to mi se ne slusa. Muzevi napinju za tu djecu skroz i pomalo vec vrijedjaju ti razgovori i bole, al isto kod njih ako 1 clan obitelji nesto zna to odmah zna sve do sukun babe i prarodjaka svi potomci. 🙄😤 kako ste vi to rijesile?
Ni taj ciklus nismo pazili ali nismo ni razmisljali sto i kako jer zapravo cim smo prikupili sve nalaze isla sam na folikumetriju jer sam taman dobila sve nalaze dan prije M i 8dc sam krenula... mozda bolje da vi pazite da da nebi bilo... dali odma idete na stimulirani?
Sto se tice ovoga dali smo sto kome rekli.. jesmo obitelji rodbini i prijateljima jer mi se vise nije dalo nista objasnjavati nikome.. i sad vise nitko nista ne pita.. pricamo samo sa najblizima... iako nikad bitni ljudi nama nikad nisu ispitivali.. to zapravo ispituju nebitne osobe a njih srezem u korijenu
Babylove kako se osjecas? Nadam se da si ipak pozitivna danas. Drugi ciklus ides sa stimulacijom koliko sam skuzila. Drzim onda fige sigurno ce js biti dobra onda i naravno vise njih. Blago ti se sto imas normalne ljude oko sebe. Meni sestra zna i prijetljica jedna jer je isto prosla sve i svasta do trudnoce pa sam eto s njom nekako se nasla za razgovarat malo, al bas mi se ne da s drugima.
Mi isto sad skupljamo papire, taman ce mi stic dan dva prije kad se moram javiti na kbc da nam sve kao objasni, a mi idemo prvo u prirodnom ciklusu jer ja obicno nemam problema sa O, pa se nadam da ce tako i ostat.
Babylove kako se osjecas? Nadam se da si ipak pozitivna danas. Drugi ciklus ides sa stimulacijom koliko sam skuzila. Drzim onda fige sigurno ce js biti dobra onda i naravno vise njih. Blago ti se sto imas normalne ljude oko sebe. Meni sestra zna i prijetljica jedna jer je isto prosla sve i svasta do trudnoce pa sam eto s njom nekako se nasla za razgovarat malo, al bas mi se ne da s drugima.
Mi isto sad skupljamo papire, taman ce mi stic dan dva prije kad se moram javiti na kbc da nam sve kao objasni, a mi idemo prvo u prirodnom ciklusu jer ja obicno nemam problema sa O, pa se nadam da ce tako i ostat.
Bolje sam iako me jos uvijek bolucka... 😥.. imam da stvarno divne ljude oko sebe 😊 jesam pozitivna sam posto idem u stimulirani odmah sljedeci ciklus tako da se nadam da ce biti i dobrih stanica puno vise...
Ja se nadam da ce vam uspijeti u prirodnom od prve...
Nemam ni ja problem sa O ali eto stanica danas ipak nije bila dobra...
Mislim da cete i vi u stimulirani ako u prirodnom ne uspije... mi imamo pravo 2 prirodno i 4 stimulirano... vise manje svi imaju tako sa losim spermiogramima a ostali nalazi ok...
Ti uskoro ides ako se ne varam?
Cure meni danima ovulacije pa i danas nakon 10 dana iscjedak kao da su mi plodni dani, staklast kao bjelance. Je li normalno da takav bude, obicno kasnije postane bjelicast..
Babylove - onda može i bolje da nije ništa sad bilo. Super za stimulaciju, držim fige.
Grizli - ja sam svojoj mami rekla za spontani, ali sam se gorko pokajala. Prvo njezina reakcija nije bila kakvu sam ja očekivala. Ja sam očekivala utjehu, a dobila sam "Pa nije to ništa." Druga stvar, svi živi su znali za to. I one koje ja znam, i one koje neznam. U redu, ja sam bila trudna 15 tjedana i mi smo sami već rekli nekim ljudima, međutim zašto neki tamo žnj lik sa društvenih mreža kojeg ja neznam, mora znati išta o meni. Smeta mi to jako, i od tada ja ne govorim više ništa. Razmisli, možda bolje da smisliš nešto drugo, nego da se vratiš pa te dočeka selo koje zna više nego ti.
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Bqbylove cim dobim nalaze brisa i krvne grupe moram se javiti.tako da krecemo iza ove M sto treba doci sad ovaj mjesec.Meni nista nisu rekli koliko postupaka imamo pravo,mozda ce kad dodjemo skupa nam rec.posto sad imam O pretpostavljam 20 dana da cu morat pocet hodocastiti jer tu niti jedan gin ne radi folikulometriju pa moram i za to u Rijeku.navozit cu se 😏.
Joj tako isto evo moja mama.kad sam joj rekla kao ajde bit ce bolje drugi put.moja mama je izgubila blizance u 6mj trudnoce pa sam ocekivala puno od nje razumjevanja.samo je rekla bolje sad nego kasnije.sto se slazem, al u onom momentu meni je bilo koma.onda je lijepo ispricala svim svojim prijateljicama, rodjakknji nekoj koju nisam vidila 15 godina...i dodjem ja na neki pogreb i zena mene tamo pred svima pocne ispitivat, momentalno sam nestala. Zato mi se ne da, a smislim vec nesto mora biti pametno da ne pocne panicariti,jer moja seka je imala karcinom i stalno visila po bolnicama pa sad cim idemo malo cesce dr odmah panika doma.
Bqbylove cim dobim nalaze brisa i krvne grupe moram se javiti.tako da krecemo iza ove M sto treba doci sad ovaj mjesec.Meni nista nisu rekli koliko postupaka imamo pravo,mozda ce kad dodjemo skupa nam rec.posto sad imam O pretpostavljam 20 dana da cu morat pocet hodocastiti jer tu niti jedan gin ne radi folikulometriju pa moram i za to u Rijeku.navozit cu se 😏.
Joj tako isto evo moja mama.kad sam joj rekla kao ajde bit ce bolje drugi put.moja mama je izgubila blizance u 6mj trudnoce pa sam ocekivala puno od nje razumjevanja.samo je rekla bolje sad nego kasnije.sto se slazem, al u onom momentu meni je bilo koma.onda je lijepo ispricala svim svojim prijateljicama, rodjakknji nekoj koju nisam vidila 15 godina…i dodjem ja na neki pogreb i zena mene tamo pred svima pocne ispitivat, momentalno sam nestala. Zato mi se ne da, a smislim vec nesto mora biti pametno da ne pocne panicariti,jer moja seka je imala karcinom i stalno visila po bolnicama pa sad cim idemo malo cesce dr odmah panika doma.
Da kad prikupis sve nalaze ides na dogovor i sigurno ce vam reci koliko postupaka i kakvih.. sto se tice folikumetrije i ja sam se vec navozala i jos cu.. ali uci ce ti u naviku i vec ce ti to bit ko da ides 5 min do trgovine 😂😂 uglavnom sretno ti i puno strpljenja ti zelim 💖💖 a sto se tice dal nekom reci ili ne napravi onako kako se osjecas.. ja nemogu tu puno reci jer moji i njegovi su nam stvarno velika podrska i niti ispituju niti pricaju okolo ako mi sami ne kazemo...
Isto tako i stalim trudilicama sretno u novom ciklusu 🤞🤞🤞
Anymany da to je istina tako da idemo dalje 💪💪 hvala ti 😊
Hvala na info. Sretno i tebi sad da ne izludis cekajuci novi ciklus. E da jesu ti dali sto za zo sto je bila cisticna stanica ili su ti rekli da ce se to samo rijesiti sa M?
Sortiraj odgovore
Najstariji