🙈🙈🙈🙈 znaci normalna sam..noge me bole 😂 rekla sam ovaj ciklus od početka do kraja nema stajanja,al mislim da jos sutra,prekosutra i gotovo..bjez,jedva hodam.
Reni navali hahaha samo jako 💪💪 to je uglavnom normalno, kad su plodni dani onda smo kao nenormalne, nanjusim frajera na metar 😂😂
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Hehe, bilo bi lijepo to :) znas da ja svoju curicu zelim nazvati Rita?? Mozda je to neki znak xD mi idemo na more slj tjedan i taman na pola ljetovanja trebam dobiti M, rekla sam si: ako procurim na moru bit cu pijana do kraja ljetovanja 😂 a ako bude plusic onda lagani kupanac i no alkohol…jer MM i ja inace na moru samo plaza i vinceko od popodnevnih sati pa dok sunce na zadje…:D a sad se suzdrzavam od alkohola u drugom dijelu ciklusa, i ovako sam ga prorijedila maksimalno… a ne znam, ne polazem nade u nista, trenutno mi je toliko stresno na poslu da bi to zaista bilo cudo :D
hehe i moja curica ce bit Rita ako bude bila curica zato mi je takav nick 🤗🤗 joj Malina stvarno se nadam da ces ipak morat izostavit vinceko i da ce bit samo lagani kupanac :) ne znam jel ok ic na more u tako ranoj trudnoci, ja sam malo na oprezu jer sam tako prosle godine ostala trudna, sva sretna otisla na more, vratila se s mora i prokrvarila pa sam se pitala stalno jel mozda od hladnog mora, jel od setnje navecer mada mi je dr rekla nakon spontanog da sam lezala 24 h da bi mi isto bilo da se ne opterecujem, al, svejedno mi je taj strah ostao. Nemoj mislit da te plasim nego bi i ja voljela jos koji vikend zapicit na more al sta ako ostanem trudna pa me to onda muci 🤦♀️
Ajoj, vjerujem ti da te strah ali mislim da more i okruzenje nikako ne moze lose utjecati na bebicu… pobacaj je splet jacih faktora od odlaska na more. Probaj biti neopterecena cuvanjem same sebe, ja sam se malo otkocila u glavi pa da vidimo kuda to vodi. :) bit cemo mi dobro!<3
@Reni, ljeto cini cuda za pozudu :D i ja bih mogla stalno, ali MM nikad nista ispod sat vremena,to mi onda malo too much za 2x dnevno :D
imas pravo, ne smijem se opterecivat s tim, treba uzivat u trudnoci kolko hormoni naravno to dopuste 😬😬 uglavnom ima da imamo Ritu uskoro sa istim terminom poroda 😃😃
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Danas zvoni neko na vratima,ja otvaram kad ono postar 😂😂🤣 svasta mi proslo kroz glavu 🤣🤣🤣🙈
Nemojte mislit da sam kakva straca,samo imam bujnu maštu.🙈🙈🙈 Volim svog covika naravno
Danas zvoni neko na vratima,ja otvaram kad ono postar 😂😂🤣 svasta mi proslo kroz glavu 🤣🤣🤣🙈
Nemojte mislit da sam kakva straca,samo imam bujnu maštu.🙈🙈🙈 Volim svog covika naravno
ma joj vjerujem ti, znalo je i meni svasta prolazit kroz glavu 😂 sve je to za ljude 😬😬 nego kad je tebi bila ono ovulacija, kad ne ocekujes mengu?
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Ja se gubim medju cekalicama,pocele grudi da otijecu,sto znaci da ce pms 😣😣😣drugi put vise srece..a vama svima drzim figeee...i molim se za sve vas..😘😘😍😍😍sto vise plusica da bude ...
ma joj vjerujem ti, znalo je i meni svasta prolazit kroz glavu 😂 sve je to za ljude 😬😬 nego kad je tebi bila ono ovulacija, kad ne ocekujes mengu?
Aj dobro je nisam jedina 🙈🙈 pa pretpostavljam da je bila ovih dana,ja to nista ne mjerim,pratim sluz i bolove,racunam da je prosla eventualno jucer jer mi danas sluz prestaje..ima nesto sitno..a ciklusi su mi zbrckani,kontam od 10-15.8 da bi (nebi) mogla doci.
Hehe, bilo bi lijepo to :) znas da ja svoju curicu zelim nazvati Rita?? Mozda je to neki znak xD mi idemo na more slj tjedan i taman na pola ljetovanja trebam dobiti M, rekla sam si: ako procurim na moru bit cu pijana do kraja ljetovanja 😂 a ako bude plusic onda lagani kupanac i no alkohol…jer MM i ja inace na moru samo plaza i vinceko od popodnevnih sati pa dok sunce na zadje…:D a sad se suzdrzavam od alkohola u drugom dijelu ciklusa, i ovako sam ga prorijedila maksimalno… a ne znam, ne polazem nade u nista, trenutno mi je toliko stresno na poslu da bi to zaista bilo cudo :D
hehe i moja curica ce bit Rita ako bude bila curica zato mi je takav nick 🤗🤗 joj Malina stvarno se nadam da ces ipak morat izostavit vinceko i da ce bit samo lagani kupanac :) ne znam jel ok ic na more u tako ranoj trudnoci, ja sam malo na oprezu jer sam tako prosle godine ostala trudna, sva sretna otisla na more, vratila se s mora i prokrvarila pa sam se pitala stalno jel mozda od hladnog mora, jel od setnje navecer mada mi je dr rekla nakon spontanog da sam lezala 24 h da bi mi isto bilo da se ne opterecujem, al, svejedno mi je taj strah ostao. Nemoj mislit da te plasim nego bi i ja voljela jos koji vikend zapicit na more al sta ako ostanem trudna pa me to onda muci 🤦♀️
Ajoj, vjerujem ti da te strah ali mislim da more i okruzenje nikako ne moze lose utjecati na bebicu… pobacaj je splet jacih faktora od odlaska na more. Probaj biti neopterecena cuvanjem same sebe, ja sam se malo otkocila u glavi pa da vidimo kuda to vodi. :) bit cemo mi dobro!&lt;3
@Reni, ljeto cini cuda za pozudu :D i ja bih mogla stalno, ali MM nikad nista ispod sat vremena,to mi onda malo too much za 2x dnevno :D
imas pravo, ne smijem se opterecivat s tim, treba uzivat u trudnoci kolko hormoni naravno to dopuste 😬😬 uglavnom ima da imamo Ritu uskoro sa istim terminom poroda 😃😃
Pozlatile ti se rijeci!! :)
Blago svima koji imaju simptome ovulacije, sve bih dala da me bar malo štrcne jajnik, al neće pa neće! Popiskila sam zadnju lh trakicu od narucenih 60, sva je blijeda i nikakva naspram jucer...i neka je... mislila sam da to nikad necu potrositi ali evo :( znaci, ovaj ciklus mora biti ;D
Ja se gubim medju cekalicama,pocele grudi da otijecu,sto znaci da ce pms 😣😣😣drugi put vise srece..a vama svima drzim figeee…i molim se za sve vas..😘😘😍😍😍sto vise plusica da bude …
pa grudi naticu i ako je trudnoca u pitanju, ne gubi nadu, dok menge nema ima nadee, glavu gore!! 💪
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Raštika, biće to sve dobro. Čekanje je najgore, ali ne sumnjam da će sve doći na svoje. Što se tiče iscjetka, ja ga stalno imam, ali su svi nalazi uredni. Jedino mi je prošle godine doktorica rekla da koristim Lactogyn, jer taj bezbojni iscjedak, kao da mi je veš mokar kao znači da je ph malo poremećen.
Znači imamo dosta čekalica u narednoj sedmiciJa je očekujem u nedjelju pa ćemo vidjeti.
Lady, meni je ciklus 30 do 32 dana. O mi je oko 16-18 dana i prošli mjesec sam počela piškiti 13-i dan ciklusa. LH pik mi je bio 16-i dan.
Ja sam evo danas piskila i danas je tamnija dosta skoro pa ista ko kontrolna jos malo sutra opet moguce da ce sutra biti iste sytra he 14 dc .ubacil bih sliku ali nece nesto na forumu ne mogu.
16.8 trebala bih (ne)dobiti nadam se. Ima jos dosta. Ali ja se toliko nadam bebacu imam vec dvije izgubljene trudnoce jest da imam 22 godine vrijeme je predamnom ali eto.
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji