Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    30. Srpanj 2019. 16:38

Rita! Srednja veličina (promjer) folikula pred ovulaciju varira od 17,4 do 27 mm. Tesko je reci kad ce puknuti. Da sam na tvom mjestu pricekala bih danas sa seksom, pa sutra akcija i onda u petak nevecer opet, za 2 dana se spermici obnove.
    Vidis ti taj LH test, ja isti nista vise ne kuzim, 

Rita88
    30. Srpanj 2019. 16:52

malina08

Rita!Srednja veličina (promjer) folikula pred ovulaciju varira od 17,4 do 27 mm. Tesko je reci kad ce puknuti. Da sam na tvom mjestu pricekala bih danas sa seksom, pa sutra akcija i onda u petak nevecer opet, za 2 dana se spermici obnove.
    Vidis ti taj LH test, ja isti nista vise ne kuzim,

da zamisli, bas sam se iznenadila! ako dobivam na 29,30 dc znaci da mi je lutealna faza negdje 12, 13 dana ak sam ja to dobro shvatila a normalno je od 12-16 dana da seta valjda 🤷‍♀️ znaci kazes sutra i petak  a dobro ajmo i to probat pa cemo vidjet, ne kuzim onda tu trakicu 🙄 hvala Malina 😘😘

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

30. Srpanj 2019. 16:58

Hehe,ma nema na cemu :) mi pokrili 12dc i 14dc i nastavljamo na 16dc :D trakice mi dva dana bile iste,ni sama nisam sigurna je li pik ili ne koliko su iste nijanse! Temp pratim,sve ide nekako cik cak ali jos nema skoka. Izmjeri sutra temperaturu, budemo znale mozda nesto vise :D

Rita88
    30. Srpanj 2019. 17:50

malina08

Hehe,ma nema na cemu :) mi pokrili 12dc i 14dc i nastavljamo na 16dc :D trakice mi dva dana bile iste,ni sama nisam sigurna je li pik ili ne koliko su iste nijanse! Temp pratim,sve ide nekako cik cak ali jos nema skoka. Izmjeri sutra temperaturu, budemo znale mozda nesto vise :D

da budem bas, ko za vraga ovaj mj izostavila mjerenje temp. mozda mi je promjena klime poseremetila sve pa mi je ovulacija kasnije nego inace 😬 ajde ajde samo budite vrijedni da ovaj put obadvije imamo plus 💪

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

30. Srpanj 2019. 18:00

Hehe, bilo bi lijepo to :) znas da ja svoju curicu zelim nazvati Rita?? Mozda je to neki znak xD mi idemo na more slj tjedan i taman na pola ljetovanja trebam dobiti M, rekla sam si: ako procurim na moru bit cu pijana do kraja ljetovanja 😂 a ako bude plusic onda lagani kupanac i no alkohol...jer MM i ja inace na moru samo plaza i vinceko od popodnevnih sati  pa dok sunce na zadje...:D a sad se suzdrzavam od alkohola u drugom dijelu ciklusa, i ovako sam ga prorijedila maksimalno... a ne znam, ne polazem nade u nista, trenutno mi je toliko stresno na poslu da bi to zaista bilo cudo :D

Rita88
    30. Srpanj 2019. 19:12

malina08

Hehe, bilo bi lijepo to :) znas da ja svoju curicu zelim nazvati Rita?? Mozda je to neki znak xD mi idemo na more slj tjedan i taman na pola ljetovanja trebam dobiti M, rekla sam si: ako procurim na moru bit cu pijana do kraja ljetovanja 😂 a ako bude plusic onda lagani kupanac i no alkohol…jer MM i ja inace na moru samo plaza i vinceko od popodnevnih sati pa dok sunce na zadje…:D a sad se suzdrzavam od alkohola u drugom dijelu ciklusa, i ovako sam ga prorijedila maksimalno… a ne znam, ne polazem nade u nista, trenutno mi je toliko stresno na poslu da bi to zaista bilo cudo :D

hehe i moja curica ce bit Rita ako bude bila curica zato mi je takav nick 🤗🤗 joj Malina stvarno se nadam da ces ipak morat izostavit vinceko i da ce bit samo lagani kupanac :) ne znam jel ok ic na more u tako ranoj trudnoci, ja sam malo na oprezu jer sam tako prosle godine ostala trudna, sva sretna otisla na more, vratila se s mora i prokrvarila pa sam se pitala stalno jel mozda od hladnog mora, jel od setnje navecer mada mi je dr rekla nakon spontanog da sam lezala 24 h da bi mi isto bilo da se ne opterecujem, al, svejedno mi je taj strah ostao. Nemoj mislit da te plasim nego bi i ja voljela jos koji vikend zapicit na more al sta ako ostanem trudna pa me to onda muci 🤦‍♀️

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Reni
    30. Srpanj 2019. 19:17

Zenske jel vama izrazen spolni nagon u plodnim danima? Evo meni zadnjih dana nenormalno,mogla bi svaki cas 🙈🙈🙈 nemojte se rugati 😂 mislim da mi je O prosla,iscjedak je bio slinav do jucer,danas ga skoro i nema,al mene drzi jooos,koliko sam tupava cak pomisljam da stogod nije u redu samnom? Nije mi se ovo desavalo bas svaki mjesec,u stvari ne pamtim kad mi je bilo ovako napeto da bih mogla svaki dan 😁🤣🤣🙈🙈🙈

30. Srpanj 2019. 19:36

Rita88

malina08

Hehe, bilo bi lijepo to :) znas da ja svoju curicu zelim nazvati Rita?? Mozda je to neki znak xD mi idemo na more slj tjedan i taman na pola ljetovanja trebam dobiti M, rekla sam si: ako procurim na moru bit cu pijana do kraja ljetovanja 😂 a ako bude plusic onda lagani kupanac i no alkohol…jer MM i ja inace na moru samo plaza i vinceko od popodnevnih sati pa dok sunce na zadje…:D a sad se suzdrzavam od alkohola u drugom dijelu ciklusa, i ovako sam ga prorijedila maksimalno… a ne znam, ne polazem nade u nista, trenutno mi je toliko stresno na poslu da bi to zaista bilo cudo :D

hehe i moja curica ce bit Rita ako bude bila curica zato mi je takav nick 🤗🤗 joj Malina stvarno se nadam da ces ipak morat izostavit vinceko i da ce bit samo lagani kupanac :) ne znam jel ok ic na more u tako ranoj trudnoci, ja sam malo na oprezu jer sam tako prosle godine ostala trudna, sva sretna otisla na more, vratila se s mora i prokrvarila pa sam se pitala stalno jel mozda od hladnog mora, jel od setnje navecer mada mi je dr rekla nakon spontanog da sam lezala 24 h da bi mi isto bilo da se ne opterecujem, al, svejedno mi je taj strah ostao. Nemoj mislit da te plasim nego bi i ja voljela jos koji vikend zapicit na more al sta ako ostanem trudna pa me to onda muci 🤦‍♀️

Ajoj, vjerujem ti da te strah ali mislim da more i okruzenje nikako ne moze lose utjecati na bebicu... pobacaj je splet jacih faktora od odlaska na more. Probaj biti neopterecena cuvanjem same sebe, ja sam se malo otkocila u glavi pa da vidimo kuda to vodi. :) bit cemo mi dobro!<3
    @Reni, ljeto cini cuda za pozudu :D i ja bih mogla stalno, ali MM nikad nista ispod sat vremena,to mi onda malo too much za 2x dnevno :D

Raštika
    30. Srpanj 2019. 19:38

coco

Raštika nema plakanja, hrani se dobro, izbjegavaj stres i pregledavaj se redovno. To bi uostalom svatko trebao :)
    Nije istina da treba preležati, jedine upute koje sam ja dobila je da se malo poštedim prvi dan-dva, i da mjesec dana ne dižem ništa teško, nema treninga i nema sexa (pitaj točno za to, ne sjećam se koliko). Naravno ja sam već istu večer sama gurala auto spletom nesretnih okolnosti, nakon mjesec dana trenirala. Ne osjetiš ti ništa niti da se dogodilo, ali ipak pripazi na dizanje teških stvari da ne bi kapilare popucale. Ipak ti ta omča kojom doktor to skida spali tkivo, tako da spali kapilare da ne krvariš.

Baš to, svi trebali tako... a evo lagano uvodim promjene. Al ja ne cugam, ne jedem slatkiše, ne jedem smeće od hrane, pazim stvarno, nisam frik ali baš nekako ne volim trpat svašta u sebe. Ne odnosim se prema sebi kao prema kanti za smeće. Tako da ću za sad izbacit meso iz prehrane, barem kupovno. Domaće ne odbijam. Za cigare ne znam šta da kažem jer pušim dnevno 2,3,4 cigare i to motam a one su u pola manje od običnih. Al se očito sikiram oko svega možda i više nego mislim.
    Super onda, ja sam mislila sad ću preležat dva tjedna, na netu sam našla info kao ne smiješ ni sjedit...dobro je. Pretpostavljam ništa ni od vožnje bicikla. Ajde sexa mi i nije žao, neka malo domora od ovog silnog skakanja zadnjih godinu dana, zvučim grozno al dobro će mi doći. Najžalije mi je bicikla. Hahahahahah.

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Raštika
    30. Srpanj 2019. 19:39

Reni

Zenske jel vama izrazen spolni nagon u plodnim danima? Evo meni zadnjih dana nenormalno,mogla bi svaki cas 🙈🙈🙈 nemojte se rugati 😂 mislim da mi je O prosla,iscjedak je bio slinav do jucer,danas ga skoro i nema,al mene drzi jooos,koliko sam tupava cak pomisljam da stogod nije u redu samnom? Nije mi se ovo desavalo bas svaki mjesec,u stvari ne pamtim kad mi je bilo ovako napeto da bih mogla svaki dan 😁🤣🤣🙈🙈🙈

oooooo da Reni. Bez brige, sve je okej s tobom, samo skači ako možeš.

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.