Pupa, malo je prerano za reci, u mene je ovulacija bila 26.7 dakle dan iza tvoje 😁 i imam jos deset dana do termina za menstruaciju..tako da sve moze a i ne mora biti. U mene je prije iza ovulacije sve bio simptom trudnoce 😂😂 valjda od prevelike zelje, cini mi se kad kihnem ohhh evo ga trudna sam a ono nista. Sacekajmo da menga ne dodje 😘
Tufnica1602, od prevelike želje sve osluškujemo 😊 sada samo moramo biti strpljive još maaaaalo. 😘
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn
9 / 2020 vanmaternična trudnoća
6 / 2021 prirodni IVF
Da bas tako, u potpunosti se razumijemo 😁 dakle i ti ocekujes u isto vrijeme sa nama,ima nas dosta koje tada trebamo ne dobiti. 😘
Progesteron 21dc mi je 23.92, ref vrijednosti 1,83 - 23.93, da li ste neke od vas vadile? Kako vam je bio progesteron?
I ja sam jedna od cekalica za sldecu sedmicu..po pravilu (ne) trebam dobiti od 5-tog do 10- tog..meni nije bas u dan menga.pa ne znam
Coco, da te pitam... kako ide odmor nakon Letza? Jel istina da moras prelezat dva tjedna?
Cure, sretno vam! Drzim fige da se menga ne pojavi. 🤞🏼🤞🏼
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Ima dosta cura koje cekaju plus kroz iduci tjedan, ajde vise te pluseve da vidimo. Cure drzim figee 🤞🤞🤞🤞🤞
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Curke sretno sljedeći tjedan svima, željno avi iščekujemo vrijeme jeee. Ja bila u ginek jer me pd ove čudne menge baš jajnici bole ona kaže ajme možda si trudna, onda gleda na uzv i kaže tužna- ajme nisi ja se ponadala. Žena je kraljica.
Ugl, sve je ok ne vidi ništa posebno da je neki problem trenutno. Rekla mi je da odmorim i oporavim se od udesa do 9- 10 mj i onda da nastavim na humanu u St. I dala mi je INOFOLIC, jeli koja pila, i gdje ga je najbolje uzeti kaže da je kod nas 200 i nešto kn
Raštika nema plakanja, hrani se dobro, izbjegavaj stres i pregledavaj se redovno. To bi uostalom svatko trebao :)
Nije istina da treba preležati, jedine upute koje sam ja dobila je da se malo poštedim prvi dan-dva, i da mjesec dana ne dižem ništa teško, nema treninga i nema sexa (pitaj točno za to, ne sjećam se koliko). Naravno ja sam već istu večer sama gurala auto spletom nesretnih okolnosti, nakon mjesec dana trenirala. Ne osjetiš ti ništa niti da se dogodilo, ali ipak pripazi na dizanje teških stvari da ne bi kapilare popucale. Ipak ti ta omča kojom doktor to skida spali tkivo, tako da spali kapilare da ne krvariš.
cure pomoc mala pliz, bila sad na uzv i kaze mi dr da ovulacija nije nastupila da ce kroz dva tri dana bit i da imam dvije ovulacije, na jednom mi je 17 mm a na drugom 15 mm, nesto mi je spominjao na koliko pucaju al nisam skuzila na koliko mm pa ako netko zna da mi kaze i sta mislite jel najbolje za odnos u cetvrtak navecer i subota ujutro? kaze da sto duze cekamo da smo blize ovulaciji da ima sto vise sperme. Ja sam sve ove mjesece mislila da mi je ovulacija na 15 i 16 dc na kraju fulala za par dana, a lh pik sam imala na 14 dc ujutro, nista vise ne kuzim 🙄🙄
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Sortiraj odgovore
Najstariji