Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ivana1907
    28. Srpanj 2019. 15:04

Raštika

ivana1907

vuky

Ivanaja imam 37 godina i nikad nisam bila trudna, načelno smo zdravi i muz i ja, nekih problema ima, no u biti bi trebala moći ostvariti trudnoću! Aktivno sa praćenjem pokušavamo od veljače, također se svaki ciklus nadam. I sad sam u iščekivanju, 5 dana do M ali nikakvih simptoma nemam, pa se ne nadam puno! Ja sam samoinicijativno odradila sve nalaze za ivf i spremni smo to pvt ići ukoliko kroz sljedeća 2 ciklusa ne uspijemo! Zašto si izričito protiv potpomognute ukoliko nije bad sto pitam? Meni je to jedna nada da ću ostvariti željeno ako neće ići prirodno!

Iskreno neznam, toliko bi zeljela ostati trudna prirodnim outem da me na neki nacin strah ici na umjetnu. Sto ako ni to ne uspije sto onda. 😥 I za tebe se nadam da ces uskoro ostvaruti Samo nam ostaje nadanje, do zadnjeg dana, sto se tice simptoma ni ja nemam nijedan cak ni bolne grudi sto ponekad imam a ponekad nemam. Al to je jos rano za znati.

A što ako uspije? Nikad ne razmišljaj tako crno, jer kao što može ne upaliti tako može i upaliti. Mnogima nije uspjelo iz prve na potpomognutoj ali ne treba gubiti nadu.
    I vjeruj mi, sve i da ne upali ni jedna opcija nije kraj svijeta. Ja ću kad se dovedem zdravstveno u red sad dati si još koji mjesec pokušavanja i ako ne upali odoh u postupak. Pa šta bude… sve i da se nikad ne dogodi trudnoća (puj puj puj hoće) život ide dalje. Ali prvo trebam ovaj posao otkantat pa u postupak.
    Jebo ti sve ovo, dođe čovjek u neki momenat u svom životu kad vidi da ništa nije vrijedno gubljenja živaca. Živci su jedina stvar u tijelu koja se ne obnavlja, znači kad odu-otišli su zauvijek.Zato treba bit dobar prema sebi. I živcima.

Da istina je to. Ne valja se zivcirat. Al ajd ti to nekad dokazi ludoj glavi. Ma necu gubiti nadu, do studenog imam jos vremena mozda se poklopi, ako ne probat cu sa umjetnom  Oplodnjom. Hvala 😊 malo sam se utjesila 

sneguljica1
    28. Srpanj 2019. 15:05

Vrazicak123@

sneguljica1

Vrazicak123@

Jesam draga moja 😘😘

E i ja trenutno imam..bas nelagodan osjecaj,,i cak ne mogu da trpim kad mi se mokri,bas me pritiska..

Kad si imala ovulaciju draga i koliko je proslo pr ovulacije ako si je imala.
    Mi zeljno iscekujemo bebu, 31.8 nam je vjencanje pa se nadamo.

O mi je izgleda bila jos prekjuce,ali me zeznula trakica,bona crtica je bila ista,ali ona testna linija tanja od kontrolne,ja mislila nije jos..pitala u apoteku i ova mi rekla da je to to..srecom,bilo je akcije..
    Neka vam je sretno,koliko dugo radite na bebčetu😘😘😉😉

Vrazicak123@
    28. Srpanj 2019. 15:06

sneguljica1

Vrazicak123@

sneguljica1

Vrazicak123@

Jesam draga moja 😘😘

E i ja trenutno imam..bas nelagodan osjecaj,,i cak ne mogu da trpim kad mi se mokri,bas me pritiska..

O mi je izgleda bila jos prekjuce,ali me zeznula trakica,bona crtica je bila ista,ali ona testna linija tanja od kontrolne,ja mislila nije jos..pitala u apoteku i ova mi rekla da je to to..srecom,bilo je akcije..

Ajde sretno i tebi da dobijes jednu mrvicu.
    Mi na bebi radimo 2 i pol godine a sad posto se vjencamo nadamo se necemu, drzi mi fige molim te.
    Pusa 😘😘😍😍

sneguljica1
    28. Srpanj 2019. 15:08

Vrazicak123@

sneguljica1

Vrazicak123@

sneguljica1

Vrazicak123@

Jesam draga moja 😘😘

Mi na bebi radimo 2 i pol godine a sad posto se vjencamo nadamo se necemu, drzi mi fige molim te.
    Pusa 😘😘😍😍

Naravno da drzimo fige,i molim se za sve nas..😘😘😘

Vrazicak123@
    28. Srpanj 2019. 15:12

sneguljica1

Vrazicak123@

sneguljica1

Vrazicak123@

sneguljica1

Vrazicak123@

Jesam draga moja 😘😘

Pusa 😘😘😍😍

Naravno da drzimo fige,i molim se za sve nas..😘😘😘

Hvala draga tako je bas tako 😘😘😘

Raštika
    28. Srpanj 2019. 15:30

ivana1907

Raštika

ivana1907

vuky

Ivanaja imam 37 godina i nikad nisam bila trudna, načelno smo zdravi i muz i ja, nekih problema ima, no u biti bi trebala moći ostvariti trudnoću! Aktivno sa praćenjem pokušavamo od veljače, također se svaki ciklus nadam. I sad sam u iščekivanju, 5 dana do M ali nikakvih simptoma nemam, pa se ne nadam puno! Ja sam samoinicijativno odradila sve nalaze za ivf i spremni smo to pvt ići ukoliko kroz sljedeća 2 ciklusa ne uspijemo! Zašto si izričito protiv potpomognute ukoliko nije bad sto pitam? Meni je to jedna nada da ću ostvariti željeno ako neće ići prirodno!

Iskreno neznam, toliko bi zeljela ostati trudna prirodnim outem da me na neki nacin strah ici na umjetnu. Sto ako ni to ne uspije sto onda. 😥 I za tebe se nadam da ces uskoro ostvaruti Samo nam ostaje nadanje, do zadnjeg dana, sto se tice simptoma ni ja nemam nijedan cak ni bolne grudi sto ponekad imam a ponekad nemam. Al to je jos rano za znati.

A što ako uspije? Nikad ne razmišljaj tako crno, jer kao što može ne upaliti tako može i upaliti. Mnogima nije uspjelo iz prve na potpomognutoj ali ne treba gubiti nadu.
    I vjeruj mi, sve i da ne upali ni jedna opcija nije kraj svijeta. Ja ću kad se dovedem zdravstveno u red sad dati si još koji mjesec pokušavanja i ako ne upali odoh u postupak. Pa šta bude… sve i da se nikad ne dogodi trudnoća (puj puj puj hoće) život ide dalje. Ali prvo trebam ovaj posao otkantat pa u postupak.
    Jebo ti sve ovo, dođe čovjek u neki momenat u svom životu kad vidi da ništa nije vrijedno gubljenja živaca. Živci su jedina stvar u tijelu koja se ne obnavlja, znači kad odu-otišli su zauvijek.Zato treba bit dobar prema sebi. I živcima.

Da istina je to. Ne valja se zivcirat. Al ajd ti to nekad dokazi ludoj glavi. Ma necu gubiti nadu, do studenog imam jos vremena mozda se poklopi, ako ne probat cu sa umjetnom Oplodnjom. Hvala 😊 malo sam se utjesila

Nikad ne gubi nadu. 😉  Hrpa zena je zatrudnila prirodno kad su usle u postupak. Valjda mozak se opusti i hop! Primi se beba. Nek ti je sa srecom. 🤞🏼

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

KK_29.03
    28. Srpanj 2019. 17:47

Mi smo isto rekli da idemo samo do neke granice, i sa postupcima kad bude, pa ako neće- neće, šta ti vridi cili život podredit tome i onda obolit na živce, šta onda imaš od toga šta si uspija? Ništa.
    Meni je mm reka davno, ja volim tebe radi tebe, a ne jer očekujem da mi dicu rodiš, i idemo do neke granice, i neću dozvolit da skreneš s glavom pa da te izgubim, radi čega? 

• ivana1907
    28. Srpanj 2019. 17:49

Raštika

ivana1907

Raštika

ivana1907

vuky

Da istina je to. Ne valja se zivcirat. Al ajd ti to nekad dokazi ludoj glavi. Ma necu gubiti nadu, do studenog imam jos vremena mozda se poklopi, ako ne probat cu sa umjetnom Oplodnjom. Hvala 😊 malo sam se utjesila

Nikad ne gubi nadu. 😉 Hrpa zena je zatrudnila prirodno kad su usle u postupak. Valjda mozak se opusti i hop! Primi se beba. Nek ti je sa srecom. 🤞🏼

Da kad nesto zelimo jako tesko se usredotocit na nesto drugo. Ali probat cu ne gubiti nadu, mozda sam bas ovaj mjesec uspjela, nikad neznas, nemam nikakve simptome ali jos je rano za to. Kako se vi ostale nosite s tih dva tjedna cekanja dok (ne)dobijete m… pozz

Gogaa_V
    28. Srpanj 2019. 18:04

Pozdrav svima cure! Želim vam sreću svima, i da što prije  ugledate plusiće na testovima i ostvarite želje. 
    Raštika kada si ono ti rekla da očekujes  nalaze  biopsije? Kako si? 

Rita88
    28. Srpanj 2019. 19:01

Hej cure kako ste, nisam se javljala bila sam na godisnjem i odmarala malo od svega, citala sam vas redovito i Rastika zao mi je radi svega sto ti se izdesavalo, nadam se da ce nalazi biopsije biti dobri i da ces se rijesiti cina i da ces doci uskoro do svog plusa. Malina kako si ti, jel hvatas ovulaciju? meni je sutra ovulacija po kalendaricu a i danas sam imala pik na trakici, akcijala sam pa cemo vidjet, sutra idem na papu, godisnja kontrola i nadam se da ce sve bit ok. I da ovaj mjesec nisam mjerila BT. Ostalim curama zelim plusice cim prije, nadam se nekoj slici s plusicem nije sad vec dugo bilo. svima velika 😘

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.