Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    coco
    28. Srpanj 2019. 23:16

Raštika ne razbijaj glavu što će tko na poslu reći, živi ti svoj život i ignoriraj. Tko će svakome ugodit, il priča iz ljubomore, ili iz sažaljenja, ili dosade, ili iz svojih frustracija.. Nemoj razmišljati o tome, zdravlje na prvom mjestu,  a onda po plusić. Također, meni je ginekologica savjetovala upotrebu papilocare gela, kojeg sam ja preskočila, ali eto da znaš ako želiš. Javi obavezno kakvi su nalazi biopsije, a do tada opskrba vitaminima i svom pozitivom ovoga svijeta

• Lady33
    28. Srpanj 2019. 23:25

Ja trebam dobiti curke sljedecu  16.8 kad bi mi otprilike trebala imati ovulaciju sta mislite ostalo mi je jos 5 lh trakica.
    Danas je 11 dc.
    A dobivam na svakih 29-30 zavisi poslje kiretaze  kkja je bila prije 4 mjesexa.sada ponovno radim na bebi pa sta vi mjslite kad bih mogla biti obulacija da ne potrosim ove trakice bezveze hehe

url=https://lilypie.com]

Vrazicak123@
    28. Srpanj 2019. 23:36

tufnica1602

Bok svima, evo i ja i moj dragi smo lovili ovulaciju, prije 4 dana dali se u akciju svaki dan, sad cekamo da menstruacija ne dodje 9.8… 🙂 ima li jos netko da tada treba dobiti otprilike?

Draga ja trebam dobiti 6.8
    😘😘

29. Srpanj 2019. 07:14

Lady33

Ja trebam dobiti curke sljedecu 16.8 kad bi mi otprilike trebala imati ovulaciju sta mislite ostalo mi je jos 5 lh trakica.
    Danas je 11 dc.
    A dobivam na svakih 29-30 zavisi poslje kiretaze kkja je bila prije 4 mjesexa.sada ponovno radim na bebi pa sta vi mjslite kad bih mogla biti obulacija da ne potrosim ove trakice bezveze hehe

Lady,i kod mene je slicno... ja sam pisnula sinoc na 13dc... 

sneguljica1
    29. Srpanj 2019. 09:18

Ivcy1306

Curke, ne nasjedajte na ovu vrazicak. To je trol samo takav, dobro dosla/o nazad.. ja sam malo podugo na ovom forumu, sjecam te se jako dobro kao svake druge rijeci : "draga"
    Al ako nista zivnuo je forum😉

Btw KK evo i moja m zavrsila.. sad cekam muza da dodje s posla pa u akciju odmah, ne zelim vise nista propustati. 😄

Boze sacuvaj,a meni bas bilo zao nje/njega..pih,koliko narod moze da bude bezobrazan i dokon ..ccc...

Hope89
    29. Srpanj 2019. 09:25

Ivcy1306

Curke, ne nasjedajte na ovu vrazicak. To je trol samo takav, dobro dosla/o nazad.. ja sam malo podugo na ovom forumu, sjecam te se jako dobro kao svake druge rijeci : "draga"
    Al ako nista zivnuo je forum😉

Btw KK evo i moja m zavrsila.. sad cekam muza da dodje s posla pa u akciju odmah, ne zelim vise nista propustati. 😄

I ja se sjećam nje od prije sigurno godinu dana. Nije pratila šta je pisala pa se sama izletila i svi su shvatili da je trol 

• MamaWannaBe
    29. Srpanj 2019. 09:39

Cao cure... 
    nije me bilo par dana...malo sam psihicki odmarala. 
    Pijem metformin i tinkturu vrkute... 
    Imam feeling da su mi hormoni totalno popizdili. Sinoc, oko pola 1 muz se sprema na spavanje...ono, bio je na pola gotov.. i ja sjednem na krevet i odjednom mi dodje plakati.. ono krokodilske suze.. i on se probudi, pita me sta je bilo...a ja ne znam sta bi mu rekla... i ronim krokodilske suze, a ni sama ne znam zasto. 🙈🤦‍♀️ Sto puta me pitao da mu kazem sta je bilo... a ja ne znam. 🤦‍♀️

Lalla
    29. Srpanj 2019. 09:48

Da Vrazicak je troll. Ignorirajte ju. 

Kk, umirem na tvoje opise. 

KK_29.03
    29. Srpanj 2019. 10:11

Lalla

Da Vrazicak je troll. Ignorirajte ju.

Kk, umirem na tvoje opise.

Ahhahhaha šta ću treba malo veselja, cijeli dan mu se smijem kako sam ga zeznula 😂😂

Lalla
    29. Srpanj 2019. 10:22

bas si faca. Kod mene obratno. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.