Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sneguljica1
    28. Srpanj 2019. 08:48

I dobro jutro,prije svega,,ja sam radila Lh trakice i zadnja dva dana,je boja crtica ista samo sto je linija test trake tanja od kontrolne,shvatila sam to kao O 😁 i u akciju,pa cemo vidjeti,a za svaki slucaj radim i danas trakicu da vidim oce li biti promjena 🤗🤗🤗🤗

Raštika
    28. Srpanj 2019. 09:03

Grizli

Anaid samo sam ti htjela napisat s sretno i da brzo ostvaris svoju veliku zelju. Znam da patis al dogodit ce se i tvoje cudo.
    Rastika kakva je situacija kod tebe?

Jutro žene, moja situacija je na čekanju još dva,tri tjedna do nalaza.
    Samo sad su me počeli na poslu zajebavat oko moguće operacije i bolovanja, skupljam snage da izdržim do kad mi je ugovor a to je 31.10. nadam se da ću uspjeti iskreno... u oči ti govore kao nema problema, sve okej a iza leđa drvlje i kamenje po meni što ću možda morat na bolovanje. Smučilo mi se stvarno. Da mi hoće reći u lice pa da i ja kažem šta mislim  ali ovako iza leđa...NIsam pametna šta da napravim stvarno.
    Kako si ti Grizli?
    Žao mi Anaid što si nam se vratila.... bit će sve dobro na kraju.
    Petra, stres je ubojica svega, sad fino mozak na pašu dok si na godišnjem, možda se i O pojavi.

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

KK_29.03
    28. Srpanj 2019. 09:18

Jutro curke 🙋‍♀️
    Sneguljica1 ajde ti u akciju i danas, za svaki slučaj ponovi da se utvrdi gradivo 😂
    Moja menga trajala 1 ipo dan, i gotovo, sve poludilo

sneguljica1
    28. Srpanj 2019. 09:40

KK_29.03

Jutro curke 🙋‍♀️
    Sneguljica1 ajde ti u akciju i danas, za svaki slučaj ponovi da se utvrdi gradivo 😂
    Moja menga trajala 1 ipo dan, i gotovo, sve poludilo

Moram ja utvrdit gradivo 😁😁 zenska jesi ti sigurna da nisi trudna i da je to bila prava menga?

• anaid
    28. Srpanj 2019. 09:46

Hvala rastika....
    Ahh sta reci... ljudi su zli, kako velis, cim okrenes leda  ... jel ces dobit novi ugovor ili ?
    Ma znam da je tesko ali tebi je zdravlje najvaznije i zelja za bebacom.. ljudi nekad tek shvate takve stvari dok jih iskuse na svojoj kozi.. 

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

• ivana1907
    28. Srpanj 2019. 10:42

Jutro drage moje, nova sam ovdje. I mene muci isti problem kao i sve vas ovdje. Nemogu zatrudnijeti. I neznam u cemu je problem. Pokusavamo vec dvije godine. U veljaci sam bila na laparaskopiji jajnika jer su bili puni priraslica i neprohodni. Doktor mi je rekao da bi bilo najbolje u tri mjeseca da odtanem trudna a jos nista.  Stvar je u tome da nezelim na umjetnu oplodnju. Neznam vise sto da radim i kako da si sama pomognem. Znam da de trebam opustit i nemislit na to a ja ne mogu. Samo mislim na to i kako moje tijelo ne funkcionira kako treba. Sto radim krivo. 😞

• ivana1907
    28. Srpanj 2019. 10:46

I da sad sam u fazi cekanja, za 9 dana trebam dobiti m. Al nekak sam vec sad izgubila nadu. Bas moram priznati da se osjecam toliko lose , imam 31 godinu i nisam bila trudna nikada.

Mallla
    28. Srpanj 2019. 10:52

Bebalove

Curee jel neko zna kakav provjeren recept za potaknuti tvrdu stolicu? Pila sam donat Mg,jogurt sa lanenim sjemenkama al ne pomaze :( imam bas tvrdu stolicu ko kamen da me vec danima trticna kost boli :(

Ako ništa ne pomaže probaj piti sirup Smokvan, on je od suhih šljiva i smokva, mojoj maleckoj je omekšao stolicu, a ako ti treba potaknuti stolicu to imaš čepiće glicerinske za to. Sretno! 

url=https://lilypie.com]

sneguljica1
    28. Srpanj 2019. 10:56

ivana1907

I da sad sam u fazi cekanja, za 9 dana trebam dobiti m. Al nekak sam vec sad izgubila nadu. Bas moram priznati da se osjecam toliko lose , imam 31 godinu i nisam bila trudna nikada.

Jedino sto ti mogu napisati jeste da ne gubis nadu,kao i sve mi ovdje..ako si sve regulisala i ako ste zdravi oabdvoje onda pusti da vrijeme ucini svoje..da ne razmisljas jasno je da ne mozes,ne mogu ni ja,alo eto nadam se i vjerujem..vjerujem da cu uspjeti..🤗

Mallla
    28. Srpanj 2019. 10:56

KK isto mislim da ne bi bilo loše za tebe ponoviti test obzirom da je navodna M trajala dan ipo. Možda se tu krije mali zeko, a možda se šta pošemerilo. Testom ćeš rješiti dvojbu. 
    Ivana dobro došla, iskreno znam parova koji su po 6 godina radili na bebi da bi prirodno došlo do T. Ako ne želiš na MPO postoji more alternativnih dodataka, ali svakako nije na odmet napraviti nalaze čisto da znaš na čemu si..
    Npr. Sebi sam dala rok 12mj, ako u 12 ciklusa ne dođe do T idemo se pregledati pa nastaviti dalje. 
    Raštika samo ti još treba o poslu glavu razbijati, znaš šta i da ostaneš bez tog posla nać ćeš drugi, gdje ima volje ima i načina. Sada je prioritet tvoje zdravlje! 

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.