Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    KK_29.03
    29. Srpanj 2019. 10:30

Rekla bi ova draagaaa mojaaa 😂😂

Ivcy1306
    29. Srpanj 2019. 13:41

Lavica27

Ivcy1306

Curke, ne nasjedajte na ovu vrazicak. To je trol samo takav, dobro dosla/o nazad.. ja sam malo podugo na ovom forumu, sjecam te se jako dobro kao svake druge rijeci : "draga"
    Al ako nista zivnuo je forum😉

Btw KK evo i moja m zavrsila.. sad cekam muza da dodje s posla pa u akciju odmah, ne zelim vise nista propustati. 😄

E a baš sam si razmišljala dok sam čitala,bogati ova upala prvi dan i na draga moja je,reko jel se znaju od prije uzivo😂😂
    Na stranu šalu,mi smo imali jednu na proljetnicama pred par godina,sve nickove je imala sa 'Tina nesto' i u 20.tjednu navodne trudnoće nam rekla (A već se sve zblizile,svaki dan se čule na forumu) da je upravo imala pobačaj odnosno morala roditi mrtvo dijete i opisala sve. Mi smo sve bile u šoku možeš misliti,na kraju sve smo bile trudne pa i osjetljivije kad ono trolčina!! Prijavljivala se još neko vrijeme na klokanicu s raznim nickovima i kupila priče od nas sa proljetnica i tako se predstavljala na drugim temama,bolesno nešto.

Lavica, tu tinu smo mi imale na jesenskin bebama 2016 ( ja imam sina od 2.5god) , cak smo imale grupu na whatsappu gdje je pisala da nosi blizance i poslala nam sliku uzv, ja odem na net malo istrazit kad ono slika skinuta.. ma boze, ljudi si svasta dozvole. Nadam da cita koja curka sa jesenskih, pa nek se javi.. 😉

Vrazicak123@
    29. Srpanj 2019. 14:14

Oprostite ali ja nisam nikaki troll i neznam kako mozete biti tako bezobrazne umjesto da mi pomognete zovem se Ivana i prezivam Ključarić sad mozete shvatiti da nisam troll nikaki.
    I hvala na tako divnim rijecima.
    Lp😀

Raštika
    29. Srpanj 2019. 14:14

MamaWannaBe

Cao cure…
    nije me bilo par dana…malo sam psihicki odmarala.
    Pijem metformin i tinkturu vrkute…
    Imam feeling da su mi hormoni totalno popizdili. Sinoc, oko pola 1 muz se sprema na spavanje…ono, bio je na pola gotov.. i ja sjednem na krevet i odjednom mi dodje plakati.. ono krokodilske suze.. i on se probudi, pita me sta je bilo…a ja ne znam sta bi mu rekla… i ronim krokodilske suze, a ni sama ne znam zasto. 🙈🤦‍♀️ Sto puta me pitao da mu kazem sta je bilo… a ja ne znam. 🤦‍♀️

Jesi stitnu provjeravala? Ona zna tako ‘udarati’ na psihu. Meni je frendica koja je med sestra rekla kad sam joj pokazala nalaze stitne: sad ces dobit terapiju, udebljat se i prestat plakat. Nazalost, nisam na kraju dobila nikakvu terapiju 😂😂😂

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Raštika
    29. Srpanj 2019. 14:17

Reni

Raštika

Grizli

Anaid samo sam ti htjela napisat s sretno i da brzo ostvaris svoju veliku zelju. Znam da patis al dogodit ce se i tvoje cudo.
    Rastika kakva je situacija kod tebe?

Jutro žene, moja situacija je na čekanju još dva,tri tjedna do nalaza.
    Samo sad su me počeli na poslu zajebavat oko moguće operacije i bolovanja, skupljam snage da izdržim do kad mi je ugovor a to je 31.10. nadam se da ću uspjeti iskreno… u oči ti govore kao nema problema, sve okej a iza leđa drvlje i kamenje po meni što ću možda morat na bolovanje. Smučilo mi se stvarno. Da mi hoće reći u lice pa da i ja kažem šta mislim ali ovako iza leđa…NIsam pametna šta da napravim stvarno.
    Kako si ti Grizli?
    Žao mi Anaid što si nam se vratila…. bit će sve dobro na kraju.
    Petra, stres je ubojica svega, sad fino mozak na pašu dok si na godišnjem, možda se i O pojavi.

Sto da napravis,radi dok mozes i ne opterećuj se,ako dodje vrijeme za bolovanje ides na bolovanje. Dok si na bolovanju nece ti dati otkaz. A ako ti radi toga ne produze ugovor ne brini se,posla uvijek ima,prvo se pobrini za zdravlje. Ne brini se ti sta oni misle,iskreno zaboli njih za nas radnike,e ko ih j… Bit ce posla.

Nisam pametna trenutno. Mislim da cu se strpit dok mi ne dodju nalazi sa biopsije pa regirat onda. Ili ne reagirat. Postalo mi je premucno na poslu. A ne znam jel to prolazno ili ce stanju ostat takvo. 

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje

Raštika
    29. Srpanj 2019. 14:21

Gogaa_V

Pozdrav svima cure! Želim vam sreću svima, i da što prije ugledate plusiće na testovima i ostvarite želje.
    Raštikakada si ono ti rekla da očekujes nalaze biopsije? Kako si?

Pa evo ne znam sta da ti kazem uopce kako sam. 😂😂 
    Nalazi ce bit kroz dva tjedna... a jutros sam podignula nalaze za odredjivanje tipa hpv-a, pise da je hpv visokog rizika i da sam pozitivna na hpv tip 16. Na ove vise nisam. Nemam pojma sta to uopce znaci. Zna li netko?
    Kako si ti Goga?

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje

Raštika
    29. Srpanj 2019. 14:23

Cure nemojte obadavat vrazicak. I ja sam pala na njenu pricu prije par mjesecj. Tad je imala spiku da joj kasni menga nesto puno i ispitivala nas da li da radi test. 

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje

Raštika
    29. Srpanj 2019. 14:39

coco

Raštika ne razbijaj glavu što će tko na poslu reći, živi ti svoj život i ignoriraj. Tko će svakome ugodit, il priča iz ljubomore, ili iz sažaljenja, ili dosade, ili iz svojih frustracija.. Nemoj razmišljati o tome, zdravlje na prvom mjestu, a onda po plusić. Također, meni je ginekologica savjetovala upotrebu papilocare gela, kojeg sam ja preskočila, ali eto da znaš ako želiš.Javi obavezno kakvi su nalazi biopsije, a do tada opskrba vitaminima i svom pozitivom ovoga svijeta

Proguglat cu o tom gelu. Nabavila sam acidosalus vaginalete, neke prirodne protiv hpv-a. Evo cekam da menga prodje i da istekne 10 dana od biopsije pa da ih stavljam. Stavila sam do sad jednu samo jednu noc i drugi dan nisam uopce imala iscjedka a mucio me bas jako danima prije toga...

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje

Grizli
    29. Srpanj 2019. 14:39

Rastika dobro kazes za vrazicak. Ja sam na zenu potrošila vrijeme objasnjavajuci prije par mjeseci i zenska ili ne kuzi ili je troll tako da ne isplati se. No htjela sam ti samo napisat da zelim sto bolji nalaz i znam da je tesko cekat rezultate al vjerujem u tboju snagu i da ce sve biti dobro. 

Vrazicak123@
    29. Srpanj 2019. 15:23

Ajde prestanite vise mislim da je dosta vi ste sve trollovi nemate pojma ni ko sam ni sta sam niti ste me ikad vidjele

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.