Juu koje smo na popisu za ne dobiti oko 10.8 😁 Imam osjecaj da bi moglo biti tu plusica
Malina ziva sam :) vratila sam se odmorna s godisnjeg i bas sam uzivala, sad idem kod dr na papu i vidjet cu da sutra odem kod njega privatno u polikliniku da mi vidi na uzv jel ovulacija bila i kakva je situacija, on tu nema uzv nego samo privatno, zamisli, al dobro. Vadila sam spolne hormone cekam nalaze, još moram progesteron vadit a to je 21 dc i tad pada nedjelja, a ponedjeljak se isto ne radi tako da cu ic vadit na 23 dc valjda nece bit problem. Znaci i kod tebe je akcijanje ovih dana, sva sreca pa je malo kisa pala 😂 izludis po ovim vrucinama a kamoli da se valjamo po krevetu. Cure koje cekate plus 6.8 drzim fige 🤞 Grizli uvijek nam se tu javis, bas lijepo od tebe, nisi odustala od nas 😂 nadam se da je sve ok i da guras Jesi radila one testove, jesi dobila rezultat?
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Ja trebam dobiti curke sljedecu 16.8 kad bi mi otprilike trebala imati ovulaciju sta mislite ostalo mi je jos 5 lh trakica.
Danas je 11 dc.
A dobivam na svakih 29-30 zavisi poslje kiretaze kkja je bila prije 4 mjesexa.sada ponovno radim na bebi pa sta vi mjslite kad bih mogla biti obulacija da ne potrosim ove trakice bezveze hehe
Lady,i kod mene je slicno… ja sam pisnula sinoc na 13dc…
Pa je li ti bio pik 13 dc ? Ili ?
url=https://lilypie.com]
Lady ako ti je danas 11 dc onda kreni piskit po trakicama sutra ujutro oko 11 h ili navecer oko 18 h al prije toga nemoj pit vodu bar 2 h i suzdrzi se da ne piskis u tih 2 sata. Meni je ciklus zadnja dva puta bio na 29 dan i lh trakica mi je pokazala pik na 14 dc i to ujutro između 11-12 h, danas mi je po tome ovulacija najkasnije sutra, al s obzirom na prijašnja dva ciklusa moguce da cu opet dobit ili daj Boze ne dobit na 29 dc znaci 12.08. S obzirom da su moji ciklusi 28,29,30 dc kako koji mjesec ja prvu pocnem piskit na 13 dc i do sad me nije prevarila, samo se nazalost nije uhvatilo još. Nadam se da sam pomogla kolko tolko.
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Rita guram, sad se vec malo lakse dise jer sam u "sigurnijim" tjednima. Obavila kombinirani probir i nalaz super s obzirom na sve - godine, lijekove itd. Tako da nisam ni htjela dalje raditi testove, odlucila malo uzivat u trudnoci dok trbusac raste. Kupila si fetal doppler pa sam mirnija jer svaki dan poslusam bebu kratko i to mi dosta da znam da je sve u redu.
Ja trebam dobiti curke sljedecu 16.8 kad bi mi otprilike trebala imati ovulaciju sta mislite ostalo mi je jos 5 lh trakica.
Danas je 11 dc.
A dobivam na svakih 29-30 zavisi poslje kiretaze kkja je bila prije 4 mjesexa.sada ponovno radim na bebi pa sta vi mjslite kad bih mogla biti obulacija da ne potrosim ove trakice bezveze hehe
Lady,i kod mene je slicno… ja sam pisnula sinoc na 13dc…
Pa je li ti bio pik 13 dc ? Ili ?
Jos nikad nisam ulovila pik, nemrem se suzdrzat bas od vode :D ALI, sinoc oko 20h je bilo naaaajblize piku,mozda cak i je,ne znam da li umisljam.... sliku pokusavam zaljepiti ali nece. Zadnja 2 ciklusa O je bila na 16dc, ovaj ciklus pijem ulje nocurka pa se mozda sve poslozilo
Pozdrav svima cure! Želim vam sreću svima, i da što prije ugledate plusiće na testovima i ostvarite želje.
Raštikakada si ono ti rekla da očekujes nalaze biopsije? Kako si?
Pa evo ne znam sta da ti kazem uopce kako sam. 😂😂
Nalazi ce bit kroz dva tjedna… a jutros sam podignula nalaze za odredjivanje tipa hpv-a, pise da je hpv visokog rizika i da sam pozitivna na hpv tip 16. Na ove vise nisam. Nemam pojma sta to uopce znaci. Zna li netko?
Kako si ti Goga?
Tip 16 i tip 18 su visokorizični tipovi, odnosno ta dva tipa su najčešće povezani s rakom grlića maternice, niskorizični tipovi ne uzrokuju rak. Koliko god to zastrašujuće zvučalo, na vrijeme je uočeno i reagirano, daleko je to od raka. Nažalost to znači za nas visokorizične redovne preglede svakih 6 mjeseci papa. Misli pozitivno i drži se, pregledavaj se i nemaš brige ❤
Raštika gdje si nabavila te vaginalete acidosalus? Ima u apotekama? Čula sam već za to, a ja svako malo pa nešto dole, mislim da ne bi štetilo stavit koju svako toliko
Rastika dobro kazes za vrazicak. Ja sam na zenu potrošila vrijeme objasnjavajuci prije par mjeseci i zenska ili ne kuzi ili je troll tako da ne isplati se. No htjela sam ti samo napisat da zelim sto bolji nalaz i znam da je tesko cekat rezultate al vjerujem u tboju snagu i da ce sve biti dobro.
Bit će sve dobro.. hvala ti.
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Pozdrav svima cure! Želim vam sreću svima, i da što prije ugledate plusiće na testovima i ostvarite želje.
Raštikakada si ono ti rekla da očekujes nalaze biopsije? Kako si?
Pa evo ne znam sta da ti kazem uopce kako sam. 😂😂
Nalazi ce bit kroz dva tjedna… a jutros sam podignula nalaze za odredjivanje tipa hpv-a, pise da je hpv visokog rizika i da sam pozitivna na hpv tip 16. Na ove vise nisam. Nemam pojma sta to uopce znaci. Zna li netko?
Kako si ti Goga?
Tip 16 i tip 18 su visokorizični tipovi, odnosno ta dva tipa su najčešće povezani s rakom grlića maternice, niskorizični tipovi ne uzrokuju rak. Koliko god to zastrašujuće zvučalo, na vrijeme je uočeno i reagirano, daleko je to od raka. Nažalost to znači za nas visokorizične redovne preglede svakih 6 mjeseci papa. Misli pozitivno i drži se, pregledavaj se i nemaš brige ❤
Da, zvuči zastrašujuće. Ali tješim se da je rješivo tako da.... bit ću ja opet ok.
Nema druge, ima da visimo kod gina svako malo.
Evo link na vaginalete: http://acidosalus.com/hr/product/acidosalus-vaginalete/
Ja sam ih uzela u običnoj ljekarni, nisu ih imali na stanju pa su mi naručili, ako si u zagrebu ima ih u biljnim ljekarnama. Cijena je oko 80 kn, 7 komada... pretpostavljam da se stavlja tjedan dana, svaku noć po jednu. Ja sam stavila jednu u ponedjeljak i to je bilo to jer sam u srijedu išla na pregled i biopsiju pa ono.... Ali kažem, muku sam mučila danima sa iscjedkom. Skinem gaćice navečer i pretrnem koliko toga vidim na njima, jednu noć vaginaleta i ništa iscjedak. Ma ni napi na gaćicama....
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji