Hvala cure, i ja se ponekad ponadam, mislim to je taj mjesec, i onda dobijem. I sve opet ispocetka. Mozda je stres, jer mi je ponekad stresno na poslu. Al sve bi dala ostanem trudna. Ginekologinja mi je rekla ako se ne dogodi do studenog da moram u kliniku za umjetnu oplodnju i nekak se toga plasim. Prije laparaskopije moji ciklusi su bili tocni 26 dana, clearblue mi je uvjek pokazao ovulaciju a sad poslije jedan mjesec 22 dana drugi mjesec 28 dana, sve si nekako mislim da su mi jos gore napravili. Uostalom koliko treba nakon lap. Da se tijelo oporavi. 😟
I da sad sam u fazi cekanja, za 9 dana trebam dobiti m. Al nekak sam vec sad izgubila nadu. Bas moram priznati da se osjecam toliko lose , imam 31 godinu i nisam bila trudna nikada.
Jedino sto ti mogu napisati jeste da ne gubis nadu,kao i sve mi ovdje..ako si sve regulisala i ako ste zdravi oabdvoje onda pusti da vrijeme ucini svoje..da ne razmisljas jasno je da ne mozes,ne mogu ni ja,alo eto nadam se i vjerujem..vjerujem da cu uspjeti..🤗
Hvala ti, iskreno se nadam da ces uspijeti i dobiti zdravu bebicu. Od srca se nadam.
I da sad sam u fazi cekanja, za 9 dana trebam dobiti m. Al nekak sam vec sad izgubila nadu. Bas moram priznati da se osjecam toliko lose , imam 31 godinu i nisam bila trudna nikada.
Jedino sto ti mogu napisati jeste da ne gubis nadu,kao i sve mi ovdje..ako si sve regulisala i ako ste zdravi oabdvoje onda pusti da vrijeme ucini svoje..da ne razmisljas jasno je da ne mozes,ne mogu ni ja,alo eto nadam se i vjerujem..vjerujem da cu uspjeti..🤗
Hvala ti, iskreno se nadam da ces uspijeti i dobiti zdravu bebicu. Od srca se nadam.
Hvala,uspjecemo svi,nego sta nego cemo da uspijemo...i svi zajedno da se radujemo 😍
Ivana ja imam 37 godina i nikad nisam bila trudna, načelno smo zdravi i muz i ja, nekih problema ima, no u biti bi trebala moći ostvariti trudnoću! Aktivno sa praćenjem pokušavamo od veljače, također se svaki ciklus nadam. I sad sam u iščekivanju, 5 dana do M ali nikakvih simptoma nemam, pa se ne nadam puno! Ja sam samoinicijativno odradila sve nalaze za ivf i spremni smo to pvt ići ukoliko kroz sljedeća 2 ciklusa ne uspijemo! Zašto si izričito protiv potpomognute ukoliko nije bad sto pitam? Meni je to jedna nada da ću ostvariti željeno ako neće ići prirodno!
E nemam pojma više šta mislim ne znam šta bi moglo bit da je sad ovako čudno, možda ciste au mogle utjecat na to, ovaj tj zovem ginek. pa ću otići. A bila je taj prvi dan baš obilna tako da ne virujem da išta može bit
Ivanaja imam 37 godina i nikad nisam bila trudna, načelno smo zdravi i muz i ja, nekih problema ima, no u biti bi trebala moći ostvariti trudnoću! Aktivno sa praćenjem pokušavamo od veljače, također se svaki ciklus nadam. I sad sam u iščekivanju, 5 dana do M ali nikakvih simptoma nemam, pa se ne nadam puno! Ja sam samoinicijativno odradila sve nalaze za ivf i spremni smo to pvt ići ukoliko kroz sljedeća 2 ciklusa ne uspijemo! Zašto si izričito protiv potpomognute ukoliko nije bad sto pitam? Meni je to jedna nada da ću ostvariti željeno ako neće ići prirodno!
Iskreno neznam, toliko bi zeljela ostati trudna prirodnim outem da me na neki nacin strah ici na umjetnu. Sto ako ni to ne uspije sto onda. 😥 I za tebe se nadam da ces uskoro ostvaruti Samo nam ostaje nadanje, do zadnjeg dana, sto se tice simptoma ni ja nemam nijedan cak ni bolne grudi sto ponekad imam a ponekad nemam. Al to je jos rano za znati.
Ja sam sa prvom trudnocom u 7 nedelji prokrvarila,to je bilo preobilno,mislila sam da je kraj,medjutim ispostavilo se da je hematom pukao,rodila sam po terminu bez ikakvih komplikacija tokom trudnoce dalje.jedino sto mislim,da je bila cista krv,bez ugrusaka,a tebi cini mi se KK da je bilo ugrusaka,pa zato ne polazem prevelike nade,ali opet nikad se ne zna sta sve moze da nas snadje 🤔🤔🤔
A ja tako nesto imam grceve pri dnu stomaka,kao kontrakcije,stisnut mi stomak skroz,cak su mi i odnosi bolno zadnja dva dana..tezina mi neka u stomaku,ne znam je li moguce od O da mi bude tako..jer kontam to mi se svakog mjeseca desava,par dana i tada inace ne praktikujemo odnose jer me boli..moguce da mi je tad O,pa da zato nisam ostajala do sad T..😏😏😏😏
A ja tako nesto imam grceve pri dnu stomaka,kao kontrakcije,stisnut mi stomak skroz,cak su mi i odnosi bolno zadnja dva dana..tezina mi neka u stomaku,ne znam je li moguce od O da mi bude tako..jer kontam to mi se svakog mjeseca desava,par dana i tada inace ne praktikujemo odnose jer me boli..moguce da mi je tad O,pa da zato nisam ostajala do sad T..😏😏😏😏
I mene tako zna boliti s jedne strane pogotovo kad sjednem , mislim da je ovulacija, ili poslije ali imamo spolne odnose nekako proguram. Kasnije ostanem lezati 10 15 minuta al nista. A dat ce nam Bog, nadam se. Da se i mi veselim malom bebacu. Da sad ostanem trudna mislim da nebi ni vjerovala .
Ja sam sa prvom trudnocom u 7 nedelji prokrvarila,to je bilo preobilno,mislila sam da je kraj,medjutim ispostavilo se da je hematom pukao,rodila sam po terminu bez ikakvih komplikacija tokom trudnoce dalje.jedino sto mislim,da je bila cista krv,bez ugrusaka,a tebi cini mi se KK da je bilo ugrusaka,pa zato ne polazem prevelike nade,ali opet nikad se ne zna sta sve moze da nas snadje 🤔🤔🤔
A vidiš kako nam je svaki ciklus druga priča, točno se neko igra s nama, al dat će Bog 🙏🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji