Cure, razmisljam malo o kiselosti rodnice koja ubija svu spermu... je li tko mjerio svoj ph? Citam nesto o ispiranju rodnice sodom bikarbonom kao pogodnu okolinu za spermije
Anaid samo sam ti htjela napisat s sretno i da brzo ostvaris svoju veliku zelju. Znam da patis al dogodit ce se i tvoje cudo.
Rastika kakva je situacija kod tebe?
Pupa odbrojavamo s tobom ♥️
Hvala ❤
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn
9 / 2020 vanmaternična trudnoća
6 / 2021 prirodni IVF
Hvala Grizli, bit ce... ❤❤
Trakice za ovulaciju sam narucila pa da opet krenem piskiti... mada zapravo sam ostala trudna mjesec kad opce nisam pratila.. ali mi je fora
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Opet mi propisao Proveru, kaze da uopce nisam imala ovulaciju, da imam neki stres i da mi je zato tako😔
Jel pio tko to ?
Izostanak ovulacije zbog stresa? A i taj stres će nas svega koštat, ne znam šta da kažem
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Curee jel neko zna kakav provjeren recept za potaknuti tvrdu stolicu? Pila sam donat Mg,jogurt sa lanenim sjemenkama al ne pomaze :( imam bas tvrdu stolicu ko kamen da me vec danima trticna kost boli :(
Bebalove
Curee jel neko zna kakav provjeren recept za potaknuti tvrdu stolicu? Pila sam donat Mg,jogurt sa lanenim sjemenkama al ne pomaze :( imam bas tvrdu stolicu ko kamen da me vec danima trticna kost boli :(
Bok! 😊
Za reguliranje stolice su super probiotici. Ja ih često pijem i uvijek mi pomognu. Mozeš ih kupiti u kapsuli ili za žvakanje.
Sretno!
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn
9 / 2020 vanmaternična trudnoća
6 / 2021 prirodni IVF
Ja sam u trudnoci imala problema sa tvrdom stolicom,pila sam Becutanov caj,prije jela po 1 šolja,ali sam uzimala onaj Becutanov u kesicama,ne znam da li ima kod vas..
Sortiraj odgovore
Najstariji