Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    27. Srpanj 2019. 14:19

Cure, razmisljam malo o kiselosti rodnice koja ubija svu spermu... je li tko mjerio svoj ph? Citam nesto o ispiranju rodnice sodom bikarbonom kao pogodnu okolinu za spermije

Grizli
    27. Srpanj 2019. 14:26

Anaid samo sam ti htjela napisat s sretno i da brzo ostvaris svoju veliku zelju. Znam da patis al dogodit ce se i tvoje cudo.
    Rastika kakva je situacija kod tebe? 

Pupa
    27. Srpanj 2019. 15:08

Kaća

Pupa odbrojavamo s tobom ♥️

Hvala ❤

🙎‍♀️ 29 god. 🙎‍♂️ 37 god.
    MM - Fertil up
    Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn

9 / 2020 vanmaternična trudnoća
    6 / 2021 prirodni IVF

• anaid
    27. Srpanj 2019. 16:03

Hvala Grizli, bit ce... ❤❤
    Trakice za ovulaciju sam narucila pa da opet krenem piskiti... mada zapravo sam ostala trudna mjesec kad opce nisam pratila.. ali mi je fora 

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

Bosco
    27. Srpanj 2019. 17:21

Opet mi propisao Proveru, kaze da uopce nisam imala ovulaciju, da imam neki stres i da mi je zato tako😔

Jel pio tko to ? 

Kaća
    27. Srpanj 2019. 18:17

Izostanak ovulacije zbog stresa? A i taj stres će nas svega koštat, ne znam šta da kažem 

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

• Bebalove
    28. Srpanj 2019. 07:51

Curee jel neko zna kakav provjeren recept za potaknuti tvrdu stolicu? Pila sam donat Mg,jogurt sa lanenim sjemenkama al ne pomaze :( imam bas tvrdu stolicu ko kamen da me vec danima trticna kost boli :(

Bebalove

Pupa
    28. Srpanj 2019. 08:09

Bebalove

Curee jel neko zna kakav provjeren recept za potaknuti tvrdu stolicu? Pila sam donat Mg,jogurt sa lanenim sjemenkama al ne pomaze :( imam bas tvrdu stolicu ko kamen da me vec danima trticna kost boli :(

Bok! 😊
    Za reguliranje stolice su super probiotici. Ja ih često pijem i uvijek mi pomognu. Mozeš ih kupiti u kapsuli ili za žvakanje.
    Sretno! 

🙎‍♀️ 29 god. 🙎‍♂️ 37 god.
    MM - Fertil up
    Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn

9 / 2020 vanmaternična trudnoća
    6 / 2021 prirodni IVF

28. Srpanj 2019. 08:15

Donat Mg i Dulcolax

sneguljica1
    28. Srpanj 2019. 08:46

Bebalove

Ja sam u trudnoci imala problema sa tvrdom stolicom,pila sam Becutanov caj,prije jela po 1 šolja,ali sam uzimala onaj Becutanov u kesicama,ne znam da li ima kod vas..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.