Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vrazicak123@
    28. Srpanj 2019. 14:01

Drage moje cure e sad ovako imala sam 9.7 menstruaciju, a 23.7 sam imala ovulaciju od ovulacije je prošlo pet dana danas sam na gaćicama vidjela na dvije strane roskastu krv, mengu trebam dobiti 6.8 da li neko ima iskustva u tome pa da mi kaze.
    Lp😀

Raštika
    28. Srpanj 2019. 14:36

ivana1907

vuky

Ivanaja imam 37 godina i nikad nisam bila trudna, načelno smo zdravi i muz i ja, nekih problema ima, no u biti bi trebala moći ostvariti trudnoću! Aktivno sa praćenjem pokušavamo od veljače, također se svaki ciklus nadam. I sad sam u iščekivanju, 5 dana do M ali nikakvih simptoma nemam, pa se ne nadam puno! Ja sam samoinicijativno odradila sve nalaze za ivf i spremni smo to pvt ići ukoliko kroz sljedeća 2 ciklusa ne uspijemo! Zašto si izričito protiv potpomognute ukoliko nije bad sto pitam? Meni je to jedna nada da ću ostvariti željeno ako neće ići prirodno!

Iskreno neznam, toliko bi zeljela ostati trudna prirodnim outem da me na neki nacin strah ici na umjetnu. Sto ako ni to ne uspije sto onda. 😥 I za tebe se nadam da ces uskoro ostvaruti Samo nam ostaje nadanje, do zadnjeg dana, sto se tice simptoma ni ja nemam nijedan cak ni bolne grudi sto ponekad imam a ponekad nemam. Al to je jos rano za znati.

A što ako uspije? Nikad ne razmišljaj tako crno, jer kao što može ne upaliti tako može i upaliti. Mnogima nije uspjelo iz prve na potpomognutoj ali ne treba gubiti nadu.
    I vjeruj mi, sve i da ne upali ni jedna opcija nije kraj svijeta. Ja ću kad se dovedem zdravstveno u red sad dati si još koji mjesec pokušavanja i ako ne upali odoh u postupak. Pa šta bude... sve i da se nikad ne dogodi trudnoća (puj puj puj hoće) život ide dalje. Ali prvo trebam ovaj posao otkantat pa u postupak.
    Jebo ti sve ovo, dođe čovjek u neki momenat u svom životu kad vidi da ništa nije vrijedno gubljenja živaca. Živci su jedina stvar u tijelu koja se ne obnavlja, znači kad odu-otišli su zauvijek.Zato treba bit dobar prema sebi. I živcima.

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

sneguljica1
    28. Srpanj 2019. 14:44

Vrazicak123@

Drage moje cure e sad ovako imala sam 9.7 menstruaciju, a 23.7 sam imala ovulaciju od ovulacije je prošlo pet dana danas sam na gaćicama vidjela na dvije strane roskastu krv, mengu trebam dobiti 6.8 da li neko ima iskustva u tome pa da mi kaze.
    Lp😀

U slicnoj situaciji,isto menga bila 9.7 ali mi O malo kasnije,bar mislim,jer nisam sigurna da umijem baratat sa ovim LH trakicama,to sto si imala roskasru krv moze biti implantacija,ali naravno znaces 6.7 😉😉srecnooo

Vrazicak123@
    28. Srpanj 2019. 14:49

sneguljica1

Vrazicak123@

Lp😀

U slicnoj situaciji,isto menga bila 9.7 ali mi O malo kasnije,bar mislim,jer nisam sigurna da umijem baratat sa ovim LH trakicama,to sto si imala roskasru krv moze biti implantacija,ali naravno znaces 6.7 😉😉srecnooo

Hvala draga puno saznati cu 6.8 da li jesam ili nisam 😘😘

sneguljica1
    28. Srpanj 2019. 14:51

Vrazicak123@

sneguljica1

Vrazicak123@

Lp😀

Hahaha sad vidim da sam napisala 6.7...Bozeee...6.8 cemo znati 😉😉😉😉 

Vrazicak123@
    28. Srpanj 2019. 14:54

sneguljica1

Vrazicak123@

sneguljica1

Vrazicak123@

Lp😀

Hahaha sad vidim da sam napisala 6.7…Bozeee…6.8 cemo znati 😉😉😉😉

Ocemo draga javljam sve.
    Pusa 😘😘😘

sneguljica1
    28. Srpanj 2019. 14:57

Vrazicak123@

sneguljica1

Vrazicak123@

sneguljica1

Vrazicak123@

Lp😀

Hahaha sad vidim da sam napisala 6.7…Bozeee…6.8 cemo znati 😉😉😉😉

Ocemo draga javljam sve.
    Pusa 😘😘😘

A jesi li imala grceve u donjem dijelu stomaka,kad ti je bila O i posle??

Vrazicak123@
    28. Srpanj 2019. 14:59

Jesam draga moja 😘😘

sneguljica1
    28. Srpanj 2019. 15:00

Vrazicak123@

Jesam draga moja 😘😘

E i ja trenutno imam..bas nelagodan osjecaj,,i cak ne mogu da trpim kad mi se mokri,bas me pritiska..

Vrazicak123@
    28. Srpanj 2019. 15:03

sneguljica1

Vrazicak123@

Jesam draga moja 😘😘

E i ja trenutno imam..bas nelagodan osjecaj,,i cak ne mogu da trpim kad mi se mokri,bas me pritiska..

Kad si imala ovulaciju draga  i koliko je proslo pr ovulacije ako si je imala.
    Mi zeljno iscekujemo bebu, 31.8 nam je vjencanje pa se nadamo.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.