Htjela sam ti poslati fotku kako to kod mene izgleda, ali ne učitava…. hmmm….
sto ti piše u uputama, kakva mora biti testna linija?
Pise samo da boja treba da je ista kao kontrolna,a za debljinu nista ne pise..
Ni meni nece da ucita sliku..ona je iste boje,samo sto je tanja..
Evo mene opet na ovoj temi.... bila sam se prebacila na druge veselije ali nakon spontanog prosli tjedan, opet se vracamo na planiranje...
Sacekat cu ovaj ciklus da prode, trakice narucene, pa cemu u nove pobjede...
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Meni bude skroz ista boja i debljina, ali meni piše da mira biti ista ili tamnija od kontrolne… ma mislim da ti je to to… krenite bi u akciju 😍
Ili ja samo trazim razlog za akciju 😂😂😂😂salim se naravno..a ewo i sluz pocela..to je to 😁😁😁😁
Evo mene opet na ovoj temi…. bila sam se prebacila na druge veselije ali nakon spontanog prosli tjedan, opet se vracamo na planiranje…
Sacekat cu ovaj ciklus da prode, trakice narucene, pa cemu u nove pobjede…
Zao mi je sto se tako desilo,ali nove pobjede cekaju na sve nas 😉😉😉srećnoooo
Pozdrav cure!
Evo mene među vama. MM i ja pokušavamo oko godinu i pol i eto došla sam po malo podrške. Bila O i akcija, a sad čekamo 😊
Sretno svima vama 😘 nek nas obraduju +++++++
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn
9 / 2020 vanmaternična trudnoća
6 / 2021 prirodni IVF
Pozdrav dame :) može pomoć 24.07. trebala je stići M, 25.i 26. rađen test, pozitivni, iako slabo vidljivi..sinoc su me probudili jaki grčevi u trbuhu, malo sam se zabrinula..da li je to normalno? A i oko tih testova sam jos skepticna, pozitivno se pokazalo u roku od odmah tako reći, ali ne znam, trebam neki dokaz crno na bijelo..
Cure nisam mogla čekat pon iako sam vama davala takve savjete 🤣🤣 napravila sam test, nema plusića. Sad čekat vješticu u pon da dođe i nadam se da će mi onda vjenčanje okupirati misli da malo izbacili bebu iz glave i opterećenje oko toga svega pa možda i upali
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Stefaniio vjeruj testu i naruči se u gin na potvrđivanje trudnoće, nema lažno pozitivnog testa. Grčevi su normalni koliko znam osim ako nisu neizdrživi onda odmah zvat svoju doktoricu. Inače mislim da je to to i čestitam
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Pupa odbrojavamo s tobom ♥️
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Stefaniio vjeruj testu i naruči se u gin na potvrđivanje trudnoće, nema lažno pozitivnog testa. Grčevi su normalni koliko znam osim ako nisu neizdrživi onda odmah zvat svoju doktoricu. Inače mislim da je to to i čestitam
Hvala na savjetu :) Grcevi su jos malo prisutni ali nisu neizdrzivi.. hvalaa i na cestitki :)
Sortiraj odgovore
Najstariji