Zenske jutroo,kako ste? Kk znaci da su kinezi zajebali..nista strasno,idemo dalje,,meni izgleda O ovaj mjesec nece ni biti 🤔 ali i to me bas briga,,saznala sam da mama nece morati na ponovnu operaciju (a ugradjen joj je implatant pod mozdane zaliske prije 2 god) i toliko sam srecna i zahvalna Bogu da jednostavno nemam snage da i za cim vise forsiram..samo cu reci nadam se svima nama ono sto nam srca zele...pusaaa😘😍
I jos ovo KK,mislim da je kod tebe bila biohemijska,jer ti je onaj test pokazao blagu drugu crtu..a vec sam pisala prosli mjesec je i meni,i kasnila par dana,a onda sve sa ugruscima,pogotovo dok bih mokrila,i zato mi je duze trajala i curkalo ono smedje..izvinite ako previse detaljisem,🙃
Ivcy, meni je tako bilo prošli ciklus, ali mi je kasnila 4 dana. Da nisam radila test, pomislila bih na biokemijsku, ali ovako znam da nije bilo. Ja sam imala odljeve, doslovno, pune ugrušaka. Slažem se sa Grizli, mislim da je to anovulatorni ciklus. Kod mene se desi 3-4 puta godišnje ti dugi ciklusi 37-38 dana, kada vjerovatno nema ovulacije. Mene ništa nije boljelo, samo ta prva 3 dana je bilo strašno. Baš sam se bila prepala, toliko da sam odmah nakon m otišla ginekologu jer sam mislila da imam neku upalu. Međutim, on kaže da je sve ok, nema nikakve upale, da vidi trag gdje je bio mali polip i da otišao s m, a pored toga da je i vrućina jednim dijelom uticala na obilnost m. Papa test još čekam a ovulaciju sam imala ovaj mjesec. 12-i dan ciklusa mi je folikul bio 17mm.
Mislim da kada nema jakih bolova, to je sve ok, odnosno desi se. Ako ima jakih bolova, treba se posavjetovati s ginekologom.
Kk imamo istu gin. 😊 Radi ona, samo što će sada godišnji uvijek ga uzme u 8om mj. A moram se i ja naručiti. Isto sam ovaj mj imala blagu crticu pa dobila ranije i isto s ugrušcima. Nemam pojma jel to bila biokemijska ili šta ali neću ni razbijati glavu time. Razgovarat ću s gin. Kada bude prrgled da vidimo što možemo učiniti. Ja je isto volim nikada s njom nisam imala nesuglasica, vodila mi je trudnoću i zvala u bolnicu da vidi kako smo beba i ja... Ugl. Žena je prije svega čovjek a onda i dr.
Inače obilna krvarenja s Ugrušcima znaju biti kod anovulatornih ciklusa (izostanak ovulacije). Čudo smo mi žene pogotovo kada detaljnije promatramo svoj organizam.
url=https://lilypie.com]
Kk imamo istu gin. 😊 Radi ona, samo što će sada godišnji uvijek ga uzme u 8om mj. A moram se i ja naručiti. Isto sam ovaj mj imala blagu crticu pa dobila ranije i isto s ugrušcima. Nemam pojma jel to bila biokemijska ili šta ali neću ni razbijati glavu time. Razgovarat ću s gin. Kada bude prrgled da vidimo što možemo učiniti. Ja je isto volim nikada s njom nisam imala nesuglasica, vodila mi je trudnoću i zvala u bolnicu da vidi kako smo beba i ja… Ugl. Žena je prije svega čovjek a onda i dr.
Inače obilna krvarenja s Ugrušcima znaju biti kod anovulatornih ciklusa (izostanak ovulacije). Čudo smo mi žene pogotovo kada detaljnije promatramo svoj organizam.
Nemoj zezat?? Predobroooo 😀😀
Gle ja isto mislim jer mi je dan prije očekivane bila blaga crtica koja se i od dolje vidila (tako se vidi jeli evaporacijska ili prava), i baš sam usporedila od nekog testa od prije što sam slučajno našla u ormaru, tada nije bilo ni približno takve crtice. Ali gle, sve šta nije dobro i nebi završilo dobro, bolje da ode na vrijeme nego kasnije, ili da dovede do problema.
Ja danas zadnji dan radim, pa na godisnji 😉
Idem kod privatnika u 17:15 danas, pa cemo vidjet da bar znam sta je prije mora.
Treba mi mala pomoc,nemojte mi zamjerit ako sam dosadila vise mojom O..danas sam odradila trakicu,e sad druga crta je iste boje kao i kontrolna,ali ova crtice test,je mnogo tanja od ove sto senodmah pokaze..je li to okey?? Hvala vam punoo,i prastajte na mojoj ludosti..🤗
Htjela sam ti poslati fotku kako to kod mene izgleda, ali ne učitava.... hmmm....
sto ti piše u uputama, kakva mora biti testna linija?
Htjela sam ti poslati fotku kako to kod mene izgleda, ali ne učitava…. hmmm….
sto ti piše u uputama, kakva mora biti testna linija?
Pise samo da boja treba da je ista kao kontrolna,a za debljinu nista ne pise..
Meni bude skroz ista boja i debljina, ali meni piše da mira biti ista ili tamnija od kontrolne... ma mislim da ti je to to... krenite bi u akciju 😍
Sortiraj odgovore
Najstariji