Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Raštika
    25. Srpanj 2019. 17:34

Ivcy, vec vidim da cu postat glavna baba na forumu al jbg. 😂😂 moj savjet je da prijavis to gin. Kazu da je normalno imat ugruske tu i tamo, ali pusti ti to sto je normalno...bolje da gin pogleda i kaze to je normalno nego gugl. 
    Snjeguljice ako koristis i trakice onda probaj skinut premom aplikaciju. Ona ima opciju da uslikas trakicu i pise ti fino jel bio pik il nije i napise cak neku vrijednost. Ja koristim Flo al imam i Premom bas zbog te opcije. 😉

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

KK_29.03
    25. Srpanj 2019. 17:59

Ivcy1306

Curke, imam pitanje.. i odmah se ispricavam na detaljnom opisu.
    Naime, ova M mi je totalno drugacija nego itijedna do sad.. prvo je kasnila 2dana a ja imam stvarno u sat tocne svakih 28dana i zato sam se i ponadala, dns mi drugi dan i iz mene izleze doslovno ugrusci nekakvi.. nakon sto sam se obrisala na papiru je naravno cista zarko crvena krv i komad necega tj.nekakvog tkiva.
    Ja to prije nisam primjecivala, ako je i bilo nikad nisam osjetila da mi to nesto izlazi van. Sad sam doslovno osjetila da nesto veliko izlazi.. eto jos jednom isprike na opisu. Ako je koja imala situaciju ili zna sto bi to moglo biti molim vas da mi pojasnite.
    Hvala

Evo da i ja prijavim istu stvar... Kasnila 2 dana, jučer mislila da je krenila, al ništa, danas isto ko i kod tebe, ugrušci, vidim na ulošku doslovno komade nečega. A o boli neću ni pričat, sve se mislim da odem na hitnu jer me boli nemoguće, a donji dio leđa uopće ne osjećam koliko mi je oduzeto. 

Ivcy1306
    25. Srpanj 2019. 18:25

KK_29.03

Ivcy1306

Curke, imam pitanje.. i odmah se ispricavam na detaljnom opisu.
    Naime, ova M mi je totalno drugacija nego itijedna do sad.. prvo je kasnila 2dana a ja imam stvarno u sat tocne svakih 28dana i zato sam se i ponadala, dns mi drugi dan i iz mene izleze doslovno ugrusci nekakvi.. nakon sto sam se obrisala na papiru je naravno cista zarko crvena krv i komad necega tj.nekakvog tkiva.
    Ja to prije nisam primjecivala, ako je i bilo nikad nisam osjetila da mi to nesto izlazi van. Sad sam doslovno osjetila da nesto veliko izlazi.. eto jos jednom isprike na opisu. Ako je koja imala situaciju ili zna sto bi to moglo biti molim vas da mi pojasnite.
    Hvala

Evo da i ja prijavim istu stvar… Kasnila 2 dana, jučer mislila da je krenila, al ništa, danas isto ko i kod tebe, ugrušci, vidim na ulošku doslovno komade nečega. A o boli neću ni pričat, sve se mislim da odem na hitnu jer me boli nemoguće, a donji dio leđa uopće ne osjećam koliko mi je oduzeto.

Ajme idi ti na hitnu ako te boli.. ja ni ne osjecam da imam mengu, da ne curi nebi imala pojma da ju imam. Tako da ko zna sto je to kod mene.  
    Rastika, ma bolje puhat i na hladno bome. 
    Sutra cu bas zvati da se narucim, cudno mi je ovo jer bas nisam nikad tako imala. 

Reni
    25. Srpanj 2019. 18:58

Zene idite doktoru ako vam se nesto cini nenormalno..najpametnije i najsigurnije..ja sam panicar i dzaba sve 🙈 

Reni
    25. Srpanj 2019. 19:00

Evo cili dan svako malo idem u WC obrisati se papirom i vidim male sitne tragove krvi u sluzi..bas se brinem,kazu ovulacijska sluz normalno da bude krvi,kako kad i kako u koga,ali eto meni se bas nije desavalo pa me brine..nije bas krv krv,nego ono u sluzi amećkasto,roskasto,nemozes ni razaznat.

Grizli
    25. Srpanj 2019. 21:27

Kk i Ivcy ovo sto navodite moze biti zakasnjela menstruacija pa se tako ajmo rec manifestira, ppsebno ako imate problema sa cirkulacijom nije nemoguce. Al moguće je i biokemijska iako kod nje najcesce nema komada vec samo krvarenje koje je kasnije i drukcije nego inace uz ugruske. Takva menga moze biti meni se znala dogadjat u ciklusima kad nisam imala ovulacije. Al KK to sto ti uz sve to imas i jake bolove to bi svakako morala ici kod gin moze biti i do neke upale. Jaka bol nikako nije pozeljna. Ako bas ne mozes izdrzat odi na hitnu moze isto biti da je od zakasnjele menge nista strasno al jednostavno se maternica prejako grci. Daju ti injekciju da ju opuste i bude sve lakse. 

Grizli
    25. Srpanj 2019. 21:29

Reni nema veze sto nikad nisi imala sukrvicu pri ovulaciji. Mozda ti je bas ova neka dobitna. Ako bi se ponavljalo vise od 3 ciklusa onda prijavi gin jer onda moze biti i do hormona spolnih, a ovako jednom nije nista zabrinjavajuce. 

Ivcy1306
    25. Srpanj 2019. 21:34

Grizli hvala ti. 
    Ici cu ja na pregled za svaki slucaj.  Inace nemam nekih problema bas, ali zlu ne trebalo kako se kaze. 
    Bit ce to sve ok.

Reni
    25. Srpanj 2019. 21:42

Grizli moja utješila si me bar malo..
    Upravo sam saznala da mi susjeda ima rak,neznam sta je tocno u pitanju ali nesto dole..nisam u direktnom kontaktu s njom,samo se pozdravljamo i tako,draga zena..nego ona zilava,krsna,rumena,vozi gradski autobus,do prije par mjeseci vozila,vidim nema je neko vrijeme,kad maloprije saznah od druge susjede da je jako lose..nije zena stara,50+godina..nisam htjela ispitivati nista,bas sam se sokirala i ne mogu da vjerujem..pa Boze kako,donedavno je izgledala ko najzdravija osoba na svijetu..kakvo je to zlo??? Boze nas sacuvaj samo od bolesti,nista nam vise ne treba. 😐😐😐

KK_29.03
    26. Srpanj 2019. 07:22

Grizli

Kk i Ivcy ovo sto navodite moze biti zakasnjela menstruacija pa se tako ajmo rec manifestira, ppsebno ako imate problema sa cirkulacijom nije nemoguce. Al moguće je i biokemijska iako kod nje najcesce nema komada vec samo krvarenje koje je kasnije i drukcije nego inace uz ugruske. Takva menga moze biti meni se znala dogadjat u ciklusima kad nisam imala ovulacije. Al KK to sto ti uz sve to imas i jake bolove to bi svakako morala ici kod gin moze biti i do neke upale. Jaka bol nikako nije pozeljna. Ako bas ne mozes izdrzat odi na hitnu moze isto biti da je od zakasnjele menge nista strasno al jednostavno se maternica prejako grci. Daju ti injekciju da ju opuste i bude sve lakse.

Da hvala ti, svakako se jedva čekam naručit u gin, moja je imala moždani pa je nije bilo koji mjesec a divna žena i baš volim otić kod nje jer je divna i draga i sve lijepo napravi i objasni

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.