Snjeguljice, možda je anovulatoran ciklus. To je normalno s vremena na vrijeme, a možda bi trebala otići na folikumentriju, da vidiš imaš li ovulacije uopšte. Moja prijateljica je imala s tim problem. Pila je macinu travu 3 ciklusa i nakon toga je ostala trudna.
Ja pijem macinu travu. .do sad sam imala O ..danas mi je 15 dan. Mozda malo kasni..
Jel zna netko kakvo krvarenje je normalno nakon biopsije?
Prvo sam vidjela onako malko krvi stare, tamne na dnevnom ulošku i sad odem u wc i brišem se nakon mokrenja a ono...ima krvi. k'o prvi dan menge, tako nekako. Što je najbolje trebam mengu dobit u nedjelju, možda je i uranila i ako sumnjam. Al pratit ću danas kako ide s krvarenjem...
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Moguće i to, meni je bila 17-i dan a ciklus mi je 30-32 dana
E da..zna i meni ciklus da produzi..cekam pa cu vidjeti..😉
Eto me na povratku za Makarsku 😉
E ovako… napravili su mi i kolposkopiju i biopsiju. Nasao je neke promjene na dva mjesta, sastrugao to i poslat ce na biopsiju. Rezultati ce bit za dva, tri tjedna pa cemo vidit sta dalje. Kaze ako se potvrdi cin 2 ili 3 ne gine mi operacija. A posto nisam radjala napravili bi mi letz op. To cu sve obavit kod njih, nadam se da nece ni doc do operacije al eto… ako koga zanima, kolp+biopsija su kod njih soma kuna, dva soma letz. I eto. To je to. Imam 25 cm gaze u sebi, trebam to izvuci veceras iz sebe. 😂
Hvala vam svima, najbolje ste. Majke mi. Nije mi se najbolja prijateljica javila uopce danas a nu vas! ❤️❤️❤️
Ostadoh bez interneta jucer majku mu. Rijesila si sad mirno cekamo rezultate,bit ce dobro!! Vjeruj 😘
Prvo sam vidjela onako malko krvi stare, tamne na dnevnom ulošku i sad odem u wc i brišem se nakon mokrenja a ono…ima krvi. k'o prvi dan menge, tako nekako. Što je najbolje trebam mengu dobit u nedjelju, možda je i uranila i ako sumnjam. Al pratit ću danas kako ide s krvarenjem…
A jesu ti ista rekli koliko bi mogla krvariti? Mislim da je normalno,meni su prije odgođene laparoskopije rekli da cu mozda curkati nekoliko dana..
Prvo sam vidjela onako malko krvi stare, tamne na dnevnom ulošku i sad odem u wc i brišem se nakon mokrenja a ono…ima krvi. k'o prvi dan menge, tako nekako. Što je najbolje trebam mengu dobit u nedjelju, možda je i uranila i ako sumnjam. Al pratit ću danas kako ide s krvarenjem…
A jesu ti ista rekli koliko bi mogla krvariti? Mislim da je normalno,meni su prije odgođene laparoskopije rekli da cu mozda curkati nekoliko dana..
Znam da nije isti zahvat al eto kontam vjerojatno je normalno.
E cini mi se da bi mogla ovulacija,nemam trakica,iscjedak mi je rastezljiv slinav i lagano smećkast,citam da moze bit takav pri ovulaciji,..a sad jel ona tek dolazi nakon tog slinavog ili je u tijeku?da znam kad da se pohvatamo,evo nismo 3 dana jebem mu,svasta se nesto posemerilo.
Izgleda da je menga stigla... zvala sam ih u split da pitam. Kaže dr ak se sad pojačalo onda je menga. A ako uzmem u obzir da su me danas cice prestale bolit a uvijek prestanu na prvi dan menge i ako računam da mi je O bila kad sam osjetila bolove, to je onda menga. Po ovulaciji ne rani 3 dana nego je točna u dan jer mi je O bila 3 dana ranije ovaj ciklus. A sad dok ovo tipkam lagano osjećam i bol u maternici a ona nije imala veze sa zahvatom. Tješi me što opet nema smeđarenja, par kapi jutros i krenula menga. Dobro je.
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
Nisu ništa, kao malo krvarenje danima je normalno. Ako se dogode izljevi krvi kao normalna menstruacija onda nije dobro...kad mi netko kaže za bilo šta da je blago, meni uvijek prođe kroz glavu: definiraj blago! Mislim nismo svi isti.
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
Izgleda da je menga stigla… zvala sam ih u split da pitam. Kaže dr ak se sad pojačalo onda je menga. A ako uzmem u obzir da su me danas cice prestale bolit a uvijek prestanu na prvi dan menge i ako računam da mi je O bila kad sam osjetila bolove, to je onda menga. Po ovulaciji ne rani 3 dana nego je točna u dan jer mi je O bila 3 dana ranije ovaj ciklus. A sad dok ovo tipkam lagano osjećam i bol u maternici a ona nije imala veze sa zahvatom. Tješi me što opet nema smeđarenja, par kapi jutros i krenula menga. Dobro je.
Ma da,menga je to,dobro je..meni je ovulacija ovaj put ranije,znas da su mi zadnji mjeseci ciklusi produzili,aplikacija mi pokazuje O tek za 5 dana,a evo lagano me bocka stomak,sluz je tu,malo mutna i smećkasta ali gledam slike na Google ovulacijske sluzi i ta mutna kao u mene spada pod normalnu ..onda moguće da Ce mi i menga bit ranije,mislim u nekom normalnijem razmjeru ako sad ovuliram..ili ne dođe ako uhvatimo ista 😂 ah opet neke nade..nego reci mi jesi li kod dr Poljaka bila,kakav je?
Sortiraj odgovore
Najstariji