Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    KK_29.03
    24. Srpanj 2019. 22:57

U mene jutros počeli grčevi, ja računam evo je, ja se već isplakala pošteno i stavila uložak, a cijeli dan tri kapi svijetlo smeđe i tako na papiru kad se obrišem, svijetlo smeđe- žuto- bež u nekakvom ljepljivom iscjedku koji se rasteže baš vidim, takva kombinacija 

KK_29.03
    24. Srpanj 2019. 23:00

Ja sam računala da do popodne će to biti izljev samo takav, jer tako uvik bude, a evo ne znam više šta je ovo puna mi je kapa više, ako će krenit nek krene kako Bog zapovida

Bosco
    25. Srpanj 2019. 06:28

Jutro
    Samo da javim, piškila jutros, minus.
    Kasni 12 dana, vrijeme je za zvat ginekologa, pa cemo vidjet. Iduci tjedan sam na godišnjem, idem na more u petak, valjda ce se do tad nesto desit. 

Raštika
    25. Srpanj 2019. 06:54

Mala_mu

Znaci koliko god da mi je dan u banani Raštikame nasmije! 😀
    Toliko pozitivan stav i takvo pisanje nisam duuuugoooo već vidila! Ženo razmišljaš li o tome da otvoriš neki svoj blog i nasmijavaš ljude? Postaneš poznata i mi ti budemo kao neke tvoje stare frendice i hvalimo se kako te poznajemo! Ahahahahaha 😂😂😂😂

😂😂😂😂😂 joooj ne znam kako bi se ja snasla u svijetu poznatih, ne volim kad mi se postavlja puno pitanja. 😂😂😂 morat cu neki fan cluv ko nekad otvorit 🤪😂😂 
    E izvukla sam ja onu gazu sinoc... jedva. Samo cu potvrdit teoriju da muskarci nemaju pojma o centimentrima jer ono nije bilo 25 cm gaze nego barem metar. Al dobro. 😂😂😂
    E mika, da znas da me odveo jest jucer i vec sam iskoristila situacija i par puta spomenula jednu torbu. Koji sam gad. Hahahhahaha. 
    Moram priznat da osjecam bas olaksanje danas. Valjda u glavi imam osjecaj da sam nesto pocela rjesavat. A jel mi vjerujete da ja vec neko duze vrijeme imam neki osjecaj kao da mi nesto ne stima dole. True story. 😉 
    Petra, zao mi za mengu. Samo odi gin da vidis sta se dogadja. 
    Kk, javljaj sta se dogadja s mengom. Nadam se da nije menga 🤘🏻🤘🏻

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Mika111
    25. Srpanj 2019. 07:31

Raštika neka si se ti fino najela, a sigurna sam da ti je nova torba i više nego potrebna😉😉
    Sto se tice ovoga da si imala osjecaj da nesto ne stima, vjerujem ti, intuicija je čudo, ja se u svojoj prvoj trudnoći nikako nisam mogla opustiti u stalno sam dečku govorila da se ne veseli jer sam od pocetka imala los predosjecaj i mrzim cinjenicu da sam bila u pravu
    Ali necemo o ruznim stvarima, rijrši se ti ove gluposti i onda u nove pobjede za bebača😁😉

Hope89
    25. Srpanj 2019. 08:20

Raštika, vjerujem da će sve biti dobro. Ti si sama od sebe pozitivna i samo tako nastavi.  Meni je ovulacija bila u nedjelju, od utorka me bole cice, i to baš baš bole. Zaključila sam da od kada smo se prestali paziti, PMS mi se totalno poremetio. Prije se znalo, do 7 dana prije menge, krenu boliti i narastu, naduvam se i umirem od gadi. Dan prije menge prestanem biti gladna i sutradan procurim. Sada...svaki mjesec nešto novo. Luda kuća...

25. Srpanj 2019. 08:52

Evo da podijelim s vama svoju pricu. Dvije godine nisam mogla zatrudnit i obavila apsolutno sve pretrage i muz i ja super osim sto sam ja imala miom za koji mi je nekoliko doktora tvrdilo da sigurno ne smeta (mislili su da je intramuralni a bio je sibmukozni na kraju). No kako vise nisam znala sto bi ipak sam ga odlucila uklonit histeroskopski. Lagana operacija... bolje receno zahvat. I 6 ciklusa nakon operacije pojavio se + :-) Rekla mi je doktorica da je miom jedini uzrok neplodnosti kod 1-2% parova. No eto ocito smo mi bili ti...
    I da, u mjesecu kad sam ugledala + nisam imala apsolutno nikakvih simptoma osim izostanka menstruacije i blagi metalni okus u ustima. prije bi me PMS puno vise mucio :-) 

sneguljica1
    25. Srpanj 2019. 09:30

KK sta se desava?? Ima li kakvih noviteta?

sneguljica1
    25. Srpanj 2019. 09:32

Hope89

Raštika, vjerujem da će sve biti dobro. Ti si sama od sebe pozitivna i samo tako nastavi.Meni je ovulacija bila u nedjelju, od utorka me bole cice, i to baš baš bole. Zaključila sam da od kada smo se prestali paziti, PMS mi se totalno poremetio. Prije se znalo, do 7 dana prije menge, krenu boliti i narastu, naduvam se i umirem od gadi. Dan prije menge prestanem biti gladna i sutradan procurim. Sada…svaki mjesec nešto novo. Luda kuća…

To sam i ja primijetila,od kada se ne pazimo,pms zna da bude haotican,a zna da ga uopste ne bude 🙃🙃🙃meni jos O nema 🤔🤔🤔

Hope89
    25. Srpanj 2019. 09:43

Snjeguljice, možda je anovulatoran ciklus. To je normalno s vremena na vrijeme, a možda bi trebala otići na folikumentriju, da vidiš imaš li ovulacije uopšte. Moja prijateljica je imala s tim problem. Pila je macinu travu 3 ciklusa i nakon toga je ostala trudna.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.