U mene jutros počeli grčevi, ja računam evo je, ja se već isplakala pošteno i stavila uložak, a cijeli dan tri kapi svijetlo smeđe i tako na papiru kad se obrišem, svijetlo smeđe- žuto- bež u nekakvom ljepljivom iscjedku koji se rasteže baš vidim, takva kombinacija
Ja sam računala da do popodne će to biti izljev samo takav, jer tako uvik bude, a evo ne znam više šta je ovo puna mi je kapa više, ako će krenit nek krene kako Bog zapovida
Jutro
Samo da javim, piškila jutros, minus.
Kasni 12 dana, vrijeme je za zvat ginekologa, pa cemo vidjet. Iduci tjedan sam na godišnjem, idem na more u petak, valjda ce se do tad nesto desit.
Znaci koliko god da mi je dan u banani Raštikame nasmije! 😀
Toliko pozitivan stav i takvo pisanje nisam duuuugoooo već vidila! Ženo razmišljaš li o tome da otvoriš neki svoj blog i nasmijavaš ljude? Postaneš poznata i mi ti budemo kao neke tvoje stare frendice i hvalimo se kako te poznajemo! Ahahahahaha 😂😂😂😂
😂😂😂😂😂 joooj ne znam kako bi se ja snasla u svijetu poznatih, ne volim kad mi se postavlja puno pitanja. 😂😂😂 morat cu neki fan cluv ko nekad otvorit 🤪😂😂
E izvukla sam ja onu gazu sinoc... jedva. Samo cu potvrdit teoriju da muskarci nemaju pojma o centimentrima jer ono nije bilo 25 cm gaze nego barem metar. Al dobro. 😂😂😂
E mika, da znas da me odveo jest jucer i vec sam iskoristila situacija i par puta spomenula jednu torbu. Koji sam gad. Hahahhahaha.
Moram priznat da osjecam bas olaksanje danas. Valjda u glavi imam osjecaj da sam nesto pocela rjesavat. A jel mi vjerujete da ja vec neko duze vrijeme imam neki osjecaj kao da mi nesto ne stima dole. True story. 😉
Petra, zao mi za mengu. Samo odi gin da vidis sta se dogadja.
Kk, javljaj sta se dogadja s mengom. Nadam se da nije menga 🤘🏻🤘🏻
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Raštika neka si se ti fino najela, a sigurna sam da ti je nova torba i više nego potrebna😉😉
Sto se tice ovoga da si imala osjecaj da nesto ne stima, vjerujem ti, intuicija je čudo, ja se u svojoj prvoj trudnoći nikako nisam mogla opustiti u stalno sam dečku govorila da se ne veseli jer sam od pocetka imala los predosjecaj i mrzim cinjenicu da sam bila u pravu
Ali necemo o ruznim stvarima, rijrši se ti ove gluposti i onda u nove pobjede za bebača😁😉
Raštika, vjerujem da će sve biti dobro. Ti si sama od sebe pozitivna i samo tako nastavi. Meni je ovulacija bila u nedjelju, od utorka me bole cice, i to baš baš bole. Zaključila sam da od kada smo se prestali paziti, PMS mi se totalno poremetio. Prije se znalo, do 7 dana prije menge, krenu boliti i narastu, naduvam se i umirem od gadi. Dan prije menge prestanem biti gladna i sutradan procurim. Sada...svaki mjesec nešto novo. Luda kuća...
Evo da podijelim s vama svoju pricu. Dvije godine nisam mogla zatrudnit i obavila apsolutno sve pretrage i muz i ja super osim sto sam ja imala miom za koji mi je nekoliko doktora tvrdilo da sigurno ne smeta (mislili su da je intramuralni a bio je sibmukozni na kraju). No kako vise nisam znala sto bi ipak sam ga odlucila uklonit histeroskopski. Lagana operacija... bolje receno zahvat. I 6 ciklusa nakon operacije pojavio se + :-) Rekla mi je doktorica da je miom jedini uzrok neplodnosti kod 1-2% parova. No eto ocito smo mi bili ti...
I da, u mjesecu kad sam ugledala + nisam imala apsolutno nikakvih simptoma osim izostanka menstruacije i blagi metalni okus u ustima. prije bi me PMS puno vise mucio :-)
Raštika, vjerujem da će sve biti dobro. Ti si sama od sebe pozitivna i samo tako nastavi.Meni je ovulacija bila u nedjelju, od utorka me bole cice, i to baš baš bole. Zaključila sam da od kada smo se prestali paziti, PMS mi se totalno poremetio. Prije se znalo, do 7 dana prije menge, krenu boliti i narastu, naduvam se i umirem od gadi. Dan prije menge prestanem biti gladna i sutradan procurim. Sada…svaki mjesec nešto novo. Luda kuća…
To sam i ja primijetila,od kada se ne pazimo,pms zna da bude haotican,a zna da ga uopste ne bude 🙃🙃🙃meni jos O nema 🤔🤔🤔
Snjeguljice, možda je anovulatoran ciklus. To je normalno s vremena na vrijeme, a možda bi trebala otići na folikumentriju, da vidiš imaš li ovulacije uopšte. Moja prijateljica je imala s tim problem. Pila je macinu travu 3 ciklusa i nakon toga je ostala trudna.
Sortiraj odgovore
Najstariji