Mene je ovo veliki podstrek za dalje..ja jos uvijek cekam O,,KK sjutra kineza obavezno,pa da vidimo sta "kaze" 😁😁😁 zensko moze da pretrpi mnogo vise nego sto se i zamisliti moze..😘😘😘😘😘😘
Zene drage,ja ocekivala nalaz spermograma tek u ponedeljak,kad ono nisam dobro shvatila,nalaz je gotov,ali u ponedeljak ili utorak treba da se ponovi da bi se znala tacnost rezultata,opet sad nema odnosa do ponedeljka,a sta ako mi O stigne ☹️☹️☹️..uglavnom rekose mi da je nalaz uredan,pomenula je nesto 30 koliko ja shvatih miliona,a moguce i hiljada,nisam dobro slusala jer mi je bola guzva kod mene u ambulanti..uglavnom proslijedice nasem doktoru pa cu se sa njim cuti za detalje..🙄🙄
To je samo dva dana, ne brini. U pon si opet u akciji
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Kk ,dako bude bolje..pripazi se naravno..i cekamo jos dan-dva pa testic,ja nmg duze cekat 😂😂😂
Baš sam razmišljala kako smo sve vrh, ne znaš vata li te veća napetost kad ti trebaš piškit ili neko od ostalih cura, hahha, tako nam je svima. Cicke su mi čudne, ubijaju na dodir i narasle su, ali nije ko prijašnjih mjeseci kad prije menge rasturaju i na pogled samo, sjećam se da sam prošli mj mazala kremu za hlađenje na njih koliko su gorile 😂😂
Kao sto napisah u proslom tekstu,mene psiha ubija..ja o svemu mislim,i sad naredna dva dana,svaki dan bar po 10tak puta cu se zapitati da li si uspjela,i žmarci prodju kroz mene od srece i mogucnosti da jesi..sta mislis da ti sjutra odradis testic neki za ono rano otkrivanje 🤔🤔🙄🙄🙄
Isto tako i meni, imam doma kineze i onaj Primastick ali na njemu piše na dan očekivane u bilo koje doba dana. Mislila sam možda sutra kineza, a u pon Primastick.
Kaća, mene isto svaki mj bole one gore, jedan mj ništa apsolutno i ja se mislim to je to garant, kad naravno čorak, tako da me to najviše uubije jedan mj ovako drugi onako
Ajme ista sam!
A evo isto mi je Grizli ko i tebi, jednostavno nemam komentara na ovo sve.Ali dobro ajde, sad je tako kako je, izborit ću se i s tim kako god da bude.
Netko se gore dobro napušio meni se čini.Izdržala sam s tatom pa s mamom da im održim glave iznad vode, sad je netko gore rekao: e ajmo sad vidit kako ćeš to primjenit na sebe.
![]()
Nema toga što ja ne mogu riješit, ipak sam ja inžinjer.
Pa de dsi Mika, super ti je nova profilna.
Ček' Reni… jesi ti morala ići na propuhivanje jajovoda?
Ja sam morala na laparoskopiju ali su me otkazali do jeseni,trebali bi mi probat odstopat jajovoda,ako uspiju,ako ne onda bi ih vadili pa bi morala na potpomognutu..a i imam i neku cisticnu tvorbu,benigna prikazana na magnetnoj rezonanci,isto bi je izvadili al eto nije im preša,ima da cekam..al planiram svakako evo cim mognem do Poljaka u Split da me pregleda i kaze misljenje.
Ajde rjesavaj to pa da se preselimo vise sa ove teme. 😉
A daj mi reci znas li ista o poliklinici Cito? Ja sam se tu narucila. Dobila sam od frendice broj od nekog dr u Splitu, zvala sam ih cijeli popodne nisu mi se javili i kad sam isla guglat im radno vrijeme nailazila sam na neke grozne komentare nesto je bilo o nekoj kiretazi, nisam htjela ni citat. Samo sam odustala od njega i nasla ove u Cito. 🤷🏾♂️
Mislim da ti je papa oko 400 kn. Al nisam ziher bas.
Nova, ma bit ce to sve okej na kraju. 😉🤞🏼
Ja cu u cito kod Poljaka,svi ga hvale,samo sam dobro cula za njih..eto mislim da ces ti prije mene pa ces mi bas rec kakav je.mislim ako budes kod njega
Znači Cito bi moglo bit dobro mjesto. Ajde fala bogu onda da mi se ovaj nije ni javio.
Ak naletim na Poljaka, javim ti.
A jel zna netko o toj kolposkopiji išta? Malo sam čitala al kad krenem guglat tako odlutam pa naletim na svakakve grozne prognoze i onda me želudac zaboli tako da sam si zabranila guglanje. Zanima me jel moraš išta odmarat nakon toga? To je ustvari pregled samo, jel tako? Nije nikakav zahvat s kojim se može riješiti cin?
Imam uputnicu za još nešto, ne sjećam se šta piše na njoj a na poslu sam trenutno pa ću njih pitat šta je to točno i može li se i to riješit privatno ako nije skupo.
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Kk ,dako bude bolje..pripazi se naravno..i cekamo jos dan-dva pa testic,ja nmg duze cekat 😂😂😂
Baš sam razmišljala kako smo sve vrh, ne znaš vata li te veća napetost kad ti trebaš piškit ili neko od ostalih cura, hahha, tako nam je svima. Cicke su mi čudne, ubijaju na dodir i narasle su, ali nije ko prijašnjih mjeseci kad prije menge rasturaju i na pogled samo, sjećam se da sam prošli mj mazala kremu za hlađenje na njih koliko su gorile 😂😂
Kao sto napisah u proslom tekstu,mene psiha ubija..ja o svemu mislim,i sad naredna dva dana,svaki dan bar po 10tak puta cu se zapitati da li si uspjela,i žmarci prodju kroz mene od srece i mogucnosti da jesi..sta mislis da ti sjutra odradis testic neki za ono rano otkrivanje 🤔🤔🙄🙄🙄
Isto tako i meni, imam doma kineze i onaj Primastick ali na njemu piše na dan očekivane u bilo koje doba dana. Mislila sam možda sutra kineza, a u pon Primastick.
Kaća, mene isto svaki mj bole one gore, jedan mj ništa apsolutno i ja se mislim to je to garant, kad naravno čorak, tako da me to najviše uubije jedan mj ovako drugi onako
Ajme ista sam!
Ima nas joooooooš! Meni jedino što je sad zanimacija oko ovog mog privremeno lošeg stanja pa mi trudnoća nije ni na kraj pameti. Al čim ovo riješim eto mene opet u igri sa proučavanjem simptoma.
S foruma ne idem jer ne mogu i ne znam više bez vas.- hahahahahha
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
Ajme meni… koliko nas ima covjece s dijagnozama….
Drago mi je da si uspjela rijesit. Rijesit ces i ovo sad, drzim ti fige. 😉🤞🏼
Jutros sam bila na brisevima za hpv, iduci petak su nalazi gotovi. Rekla je gin da imam sigurno i hpv samo pitanje je koji oblik a dala mi je papa test na njemu sve sto pise da je visokorizicno oznaceno je kvacicom. Zavrtilo mi se u glavi kad sam vidjela. Dala mi je uputnicu za kolnoskopiju i za patohistolosku dijagnostiku… pitala sam ju mogu li stogod obavit godisnje i da se moze oduzit. Nije kao frka cekat, necu umrijet za mjesec
Ma bit ce to Reni sve super! 😉 jel ti prosla menga?
Dasta ce nego bit,nemoj mi tu pizdit,sve se rijesi vidit ces. A prosla je,prekjučer smo krenuli u akciju,veceras opet,svaki drugi dan rekla sam nema stavanja do kraja ciklusa,pa da vidimo.
Nek je sa srećom! Puj puj puj menga više.Evo ja se uspjela naručit za kolposkopiju idući tjedan privatno. E sad… nakon što to obavim što mi slijedi? Koliko se čeka na rezultate?
I još jedno pitanje… us lučaju da cin pređe u rak grlića maternice, da li se to onda otkriva samo kolposkopijom ili se to može vidjeti ultrazvukom koji ti radi gin?
Na momenat me tako strah, a onda se tješim pa ajde kad mi je radila papu tu zadnju, radila je i ultrazvuk i dobro me pročačkala jer sam joj ispričala situaciju s mamom (to me mama natjerala da joj kažem jer je rekla da će me tako detaljnije pregledat) i bio je okej.
Riješila sam razgovor na poslu, dogovorila kolposkopiju i sad se osjećam pet kila lakše.
Pozdrav cure, izvinite sa druge sam teme, ali sam svratila zbog Raštika. Draga jedini način što točnije dijagnoze, je kolposkopija, biopsija, na u.z kod standardnog gin. Jedino iz papa testa nešto više, ili ne daj Bože da je nešto uznapredovalo pa se malo bolje tu to vidi.
Držim ti fige i pratim ti stanje iduci tjedan obavezno. Bice sve ok, vidjet ćeš. Nije to ništa alarmantno koliko zvuči na prvu, riješit ćeš uspješno. 🙏😘
E da pitam još ovo bitno... mislim da mi je ta druga uputnica za biopsiju. jer kad sam pitala gin mogu li štogod privatno obavit ona je rekla naravno ali dat ću ti uputnicu i za biopsiju pa kao da to riješim u običnoj bolnici.Mene zanima... radi se kolposkopija i onda ideš na biopsiju poslije toga? kad dobiješ nalaze kolposkopije ili? I onda kao šlag na kraju ide operacija?
Jer rekla mi jeda ću na operaciji završit sigurno. Sve je ona meni objasnila fino al mene je takva panika prala kod nje da sam nesvjesno govorila da, da... ali evo nemam pojma opet ništa na kraju. A ona je od pon na godišnjem tri tjedna zato je htjela da dođem odmah na pregled da ne čekam nju dok se vrati pa ju ne mogu nazvat i maltretirat pitanjima.
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
Ajme meni… koliko nas ima covjece s dijagnozama….
Drago mi je da si uspjela rijesit. Rijesit ces i ovo sad, drzim ti fige. 😉🤞🏼
Jutros sam bila na brisevima za hpv, iduci petak su nalazi gotovi. Rekla je gin da imam sigurno i hpv samo pitanje je koji oblik a dala mi je papa test na njemu sve sto pise da je visokorizicno oznaceno je kvacicom. Zavrtilo mi se u glavi kad sam vidjela. Dala mi je uputnicu za kolnoskopiju i za patohistolosku dijagnostiku… pitala sam ju mogu li stogod obavit godisnje i da se moze oduzit. Nije kao frka cekat, necu umrijet za mjesec
Ma bit ce to Reni sve super! 😉 jel ti prosla menga?
Dasta ce nego bit,nemoj mi tu pizdit,sve se rijesi vidit ces. A prosla je,prekjučer smo krenuli u akciju,veceras opet,svaki drugi dan rekla sam nema stavanja do kraja ciklusa,pa da vidimo.
Nek je sa srećom! Puj puj puj menga više.Evo ja se uspjela naručit za kolposkopiju idući tjedan privatno. E sad… nakon što to obavim što mi slijedi? Koliko se čeka na rezultate?
I još jedno pitanje… us lučaju da cin pređe u rak grlića maternice, da li se to onda otkriva samo kolposkopijom ili se to može vidjeti ultrazvukom koji ti radi gin?
Na momenat me tako strah, a onda se tješim pa ajde kad mi je radila papu tu zadnju, radila je i ultrazvuk i dobro me pročačkala jer sam joj ispričala situaciju s mamom (to me mama natjerala da joj kažem jer je rekla da će me tako detaljnije pregledat) i bio je okej.
Riješila sam razgovor na poslu, dogovorila kolposkopiju i sad se osjećam pet kila lakše.
Pozdrav cure, izvinite sa druge sam teme, ali sam svratila zbog Raštika.Draga jedini način što točnije dijagnoze, je kolposkopija, biopsija, na u.z kod standardnog gin. Jedino iz papa testa nešto više, ili ne daj Bože da je nešto uznapredovalo pa se malo bolje tu to vidi.
Držim ti fige i pratim ti stanje iduci tjedan obavezno. Bice sve ok, vidjet ćeš. Nije to ništa alarmantno koliko zvuči na prvu, riješit ćeš uspješno. 🙏😘
Fala ti Gogić puno. Ma bit će to sve okej., Zvuči strašno jbg. Ni jedno hodanje po doktorima nije ugodno. Znači procedura ide: kolposkopija, nakon nje biopsija pa ne daj bože konizacija? Totalni sam tutlek šta ćeš.
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
Raštika kada sam ja bila na kolposkopiji kod spec.( a ona izgleda ovako) pregled grlića materice pod povecalom 5-40 %. Vjerovatno ćeš i ti na monitoru pratiti isto to što i doktor posmatra kroz povećalo. Gleda promjene koje izgledaju kao crvene tockice po grlicu. Posmatra da li je zahvaćen vrat ili samo malo na pocetku itd. Dosta može vidjeti i samo sa kolposkopijom. Posto sam ja trudna nije mi uzeo uzorak za biospiju da ne rizikuje krvarenje. (biopsija- uzimanje malog komadica grlica tu gdje su promjene) i slanje na analizu. Kada ti stignu rezultati tacno znas na cemu si da i gdje trebas dalje. Meni je na kolposkopiji vidio da nije ništa toliko alarmantno da rizikujemo trudnocu bipsijom i smatra da nece nista 90%napredovati dok ne rodim. Isto tako svaka 2 mjeseca do kraja t ću ici na kolposkopiju .
Ne boj se nalaza biopsije jer i ako ti sljedi konizacija (kao i meni nakon poroda) za dan dva ideš kući , sam zahvat nije kompliciran i moci ćeš zatrudniti i iznjeti trudnicu naravno samo uz povecan nadzor. Baš vjerujem da nije nista invazivno i da ces to sve riješiti vrlo brzo. Jacaj imunitet, vitaminima se naoruzaj, svaki dan pojedi malu kasikicu sode bikarbone i zalij vodom. Isto tako za sve upale, promjene , infekcije, imunitet opcenito pojedi listic biljke cuvarkuce na tašte (ja sam njom izljecila 17 cista na 1 jajniku). Pratim te i baš vjerujem da ćeš vijesti biti pozitivne!❣❣❣
Sortiraj odgovore
Najstariji