KK moja kuma je imala jedan jedini simptom, toliko su je sise bolile da nije mogla leće na trbuh
Tacnoo,ima dosta ženica da im samo to bude simptom,ali kako nas grudi vecinom bole i pred pms,onda bas bude razmisljanje da li je ili nije..voljela bih da pms ne postoji 😁😁😁 tad bih sigurno znala zasto bole 😁😁😁😁
KK moja kuma je imala jedan jedini simptom, toliko su je sise bolile da nije mogla leće na trbuh
Tacnoo,ima dosta ženica da im samo to bude simptom,ali kako nas grudi vecinom bole i pred pms,onda bas bude razmisljanje da li je ili nije..voljela bih da pms ne postoji 😁😁😁 tad bih sigurno znala zasto bole 😁😁😁😁
Ispravljam se,ne pred pms vec u pms nas bole..😂😂😂
Sneguljica1, to je nazovimo to tako, prokletstvo. PMS je samo PMS dok ne počneš raditi na bebi onda osluškuješ svoje tijelo na svako malo odstupanje i sama sebe izluđuješ
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Ja sam sad počela nositi isključivo bijeli donji veš da mogu primjetiti evantualno nekakvo krvarenje prije menstruacije, mislim da želja počinje prevladavati zdravi razum 🤦
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Ja sam sad počela nositi isključivo bijeli donji veš da mogu primjetiti evantualno nekakvo krvarenje prije menstruacije, mislim da želja počinje prevladavati zdravi razum 🤦
Jaooo,ja jos prije 3 mjeseca,striktno bijeli pamuk..da se dobro moze vidjeti i tačkica..nikad o tome nisam mislila,dok nisam pocela raditi na bebironu..sad kad me glava zaboli,ne smijem popiti bilo sta odma razmisljam MOZDA sam trudna 😨😨😨😨
Točno znam kako ti je meni su glavobolje ko dobar dan zbog visoke dioptrije (-10) pa je brufen bio u opticaju dva puta mjesečno kad baš udare da ne mogu više izdržati
Sad sjedim i plačem ne bi uzela brufen nema šanse
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Kk ,dako bude bolje..pripazi se naravno..i cekamo jos dan-dva pa testic,ja nmg duze cekat 😂😂😂
Baš sam razmišljala kako smo sve vrh, ne znaš vata li te veća napetost kad ti trebaš piškit ili neko od ostalih cura, hahha, tako nam je svima. Cicke su mi čudne, ubijaju na dodir i narasle su, ali nije ko prijašnjih mjeseci kad prije menge rasturaju i na pogled samo, sjećam se da sam prošli mj mazala kremu za hlađenje na njih koliko su gorile 😂😂
Kao sto napisah u proslom tekstu,mene psiha ubija..ja o svemu mislim,i sad naredna dva dana,svaki dan bar po 10tak puta cu se zapitati da li si uspjela,i žmarci prodju kroz mene od srece i mogucnosti da jesi..sta mislis da ti sjutra odradis testic neki za ono rano otkrivanje 🤔🤔🙄🙄🙄
Isto tako i meni, imam doma kineze i onaj Primastick ali na njemu piše na dan očekivane u bilo koje doba dana. Mislila sam možda sutra kineza, a u pon Primastick.
Kaća, mene isto svaki mj bole one gore, jedan mj ništa apsolutno i ja se mislim to je to garant, kad naravno čorak, tako da me to najviše uubije jedan mj ovako drugi onako
KK ništa ne brini, brojimo svi zajedno, pa ako i nije ništa molimo za sljedeću ☺️☺️ lakše je kad imaš nekoga tko shvaća tvoju borbu i muke i ne baca se frazama "samo se opusti"
Moj savjet ti je da ne radiš prije da ne bi bila mala količina hormona pa test ne uspije očitati, bzvz ćeš se bedirat čekaj vješticu i isprati je onda sa +
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Ova tri dana će ti proći ko 3 godine, al ja sam bi znala uzet neki knjigu čitati u slobodno vrijeme da ubijem dosadu. Najgore je kad nemaš ništa raditi, onda samo o tome razmišljaš
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Meni je barem utjeha šta mi stvarno nakon prometne kao da se napravia neki zaokret, prije bi kasnila po par dana, nekad tjedan, a sad točno u dan, tako da u utorak ujutro ako ne krenu bolovi odma znam šta je, a šta nije 😂😂
Da stvarno je puno lakše kad imaš ekipu koja kuži, i koja neće reći- ajme evo je opet kuka par dana prije i broji simptome, a MM kaže ovih dana- ćapila si zeca garant! Tako da sretno nam svima drage cure i žene, da ga šta prije uvatimo, može on bit brz koliko oće al jedan misec će nam doć u ruke!
Sortiraj odgovore
Najstariji