Ma jesu, uvijek inace otp 35 dana , sad vec 39
Testovi negativni svi.
Sačekaj 3 dana pa ponovi test, ako tetka ne dođe u međuvremenu
Rekla sam si u petak da cu kupit onda test da ne trosim novce bezveze, a bas sam mislila da ce jucer doc, inace kad tu pisem dode, pa mozda ce i danas. Taman dobila jutros herpes na oku, pa da jos i nju dobijem pa da budem totalna koma 🙄
Mislila sam da nakon prestanka uzimanja tableta da ce svaki mjesec bit tocnija, a ne ovo😂
KK samo polako draga, tu smo uz tebe. Ionako ne možeš ništa drugo nego bit strpljiva, a do tada se uvik možeš nama jadat ♥️♥️♥️
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Testovi negativni svi.
Rekla sam si u petak da cu kupit onda test da ne trosim novce bezveze, a bas sam mislila da ce jucer doc, inace kad tu pisem dode, pa mozda ce i danas. Taman dobila jutros herpes na oku, pa da jos i nju dobijem pa da budem totalna koma 🙄
Mislila sam da nakon prestanka uzimanja tableta da ce svaki mjesec bit tocnija, a ne ovo😂
Herpes ti može bit i od stresa, a ne samo od pada imuniteta, oooo vjeruj mi. To se sve psiha igra s nama, isto kao i KK strpiti se i eventualno vaditi betu
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Testovi negativni svi.
Herpes ti može bit i od stresa, a ne samo od pada imuniteta, oooo vjeruj mi. To se sve psiha igra s nama, isto kao i KK strpiti se i eventualno vaditi betu
I ja glasam za betu...ja za 2 sata radim lh trakicu
Testovi negativni svi.
Mislila sam da nakon prestanka uzimanja tableta da ce svaki mjesec bit tocnija, a ne ovo
A to sto damo na testove bolje nam je izvadit betu,i mnogo sigurnije..ja vise od bruke ne mogu ni uci u apoteku..bas sam pomogla farmaciju testova 😁😁😁😁😁😁😁😁😁
Rastika preporucujem ti da probas ćurokotovo ulje ali pravo da nadjes,em sto podize imunitet em lijeci sve moguce osim smrti.Ja sam ga pila ukupno 6 mj.i prestala i evo 6ti mjesec kako ga ne pijem a ja hvala Bogu zdrava ko drijen .Toliko sam izgleda podigla imunitet da kahnula nisam,a inace sam prije bila osjetljiva da ako malo dokucim studenog ili gaziranog pica mene grlo zaboli,upala, kihanje,bronhitis.A sada nista.Malo proguglaj na netu ulje od crnog kima(curokota) pa ce ti biti sve jasno.Sretno.
Bebalove
Rastika nisam bas tu, ali vidim da si imala los Papa nalaz i da moraš kolposkopiju i biopsiju, pa da ti kažem da mi je par frendica to odradilo i malo nakon toga su ostale trudne! Nadam se da i tebi bude tako! One su isto bustale imunitet sa Beta D glukanom ako se dobro sjećam, megadoze, a sigurno je super i
Matična ...
Testovi negativni svi.
Nazalost, mislim da i je od stresa posvadila se s zarucnikom jucer navecer i odma skocio herpes ujutro. 🙄Nista cekat cu do petka pa cemo vidjet, nije prvi put da ovoliko kasni, ali prvi out da me nis ne boli.
Ja bih svaki mj vadila betu par dana prije M i bila mirna, da mi je blizu. Ovako moram sjest u auto i ić u Čapljinu, nemam bliže nigdi, a ja od prometne još ne vozim tako da mi je tlaka pilat muža i opterećivat ga usred posla da me vozi, a mogu sačekat još dan- dva pa ću sve znat.
Ja bih svaki mj vadila betu par dana prije M i bila mirna, da mi je blizu. Ovako moram sjest u auto i ić u Čapljinu, nemam bliže nigdi, a ja od prometne još ne vozim tako da mi je tlaka pilat muža i opterećivat ga usred posla da me vozi, a mogu sačekat još dan- dva pa ću sve znat.
Bravoo,naravno,jest cimanje,meni je blizu,u Podgorici na svaki ćošak ima..a sta je to prometna sto pominješ?
Sortiraj odgovore
Najstariji