Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    19. Srpanj 2019. 22:28

Snjeguljica jesi to spominjala svojoj gin?

sneguljica1
    19. Srpanj 2019. 22:33

Lavica27

Snjeguljica jesi to spominjala svojoj gin?

Oooo pa gdje si ti cijeli dan 😁😁 kojem ginekologu tebi ili ovom ovamo 😁😁 posto sam tebe izabrala za dalje sugestije..😉😉 sad malo ozbiljno..Da,jesam..odgovor je bio TO JE SASVIM NORMALNO,CISTIS SE..I to dva dr mi rekli..Aliii ,kod mene uvjek ima ALI,mene interesuje da li se to jos nekome desava,i moze li to da ytice na ovulaciju...😘😘😘

sneguljica1
    19. Srpanj 2019. 22:36

E i jos ovo vodila sam mm jutros na spermiogram,oni mu dali "literaturu" ali on nije mogao tako nema sanse..pa nam dali čašicu,i kuci to obavio,pa ponijeli popodne ali rezultati tek sledece nedelje 😨

Lavica27
    19. Srpanj 2019. 22:38

Sorry nisam te htjela uvrijediti da misliš da ti pametujem, pa se povlacim iz teme. Savjetovala sam te iskreno budući si pitala, a imala sam slična iskustva.
    Želim ti svu srecu s ostvarivanjem trudnoće🤞🤞

sneguljica1
    19. Srpanj 2019. 22:45

Lavica27

Sorry nisam te htjela uvrijediti da misliš da ti pametujem, pa se povlacim iz teme. Savjetovala sam te iskreno budući si pitala, a imala sam slična iskustva.
    Želim ti svu srecu s ostvarivanjem trudnoće🤞🤞

Jesi ti ludaaaaa??? Ja to u pozitivnom smislu..cak sam htjela danas da ti pisem,jer sam bas ovo htjela da te pitam..i kazem mom mm,vise mi ona dala i formacija nego dr...e jesi faca..i naravno ne bih pitala a da ne ocekujem odg..

Reni
    19. Srpanj 2019. 23:16

sneguljica1

Raštika

sneguljica1

Da li se nekoj od vas desava nesto ovako,npr,9tog je pocela mens i trajala do 14-tog,ali svih ovih narednih dana meni po malo curka smedji iscjedak,ponajcesce kad mokrim..i to samo po malo..to mi se skoro stalno desava..pa me interesuje je li moguce da O ne nastupi dok skroz to ne prestane,ili moze i dok ima tog smedjeg iscjedka..hvalaa unaprijed..

Tebi znaci menga kao traje jos uvijek? Curis od 9.7.? Jesam dobro skuzila?

Da .ali samo po malo,povremeno kad mokrim,to smedje izadje..

Meni je zavrsila 15 tog i cak i danas sam imala smeđe na papiru poslije mokrenja,nije to puno samo sluzavo i tamno smeđe do crno..inace mi zasmeđari i koji dan prije menge..i ja sam postavljala tu pitanje u vezi toga nekad ranije,svi su rekli ciscenje,dr bas nisam spominjala eto nije mi palo na pamet,al dosta prijateljica mi je reklo da imaju isto tako par dana nakon menge..

Reni
    19. Srpanj 2019. 23:18

Raštika

Reni

Raštika

A evo isto mi je Grizli ko i tebi, jednostavno nemam komentara na ovo sve. Ali dobro ajde, sad je tako kako je, izborit ću se i s tim kako god da bude.
    Netko se gore dobro napušio meni se čini. Izdržala sam s tatom pa s mamom da im održim glave iznad vode, sad je netko gore rekao: e ajmo sad vidit kako ćeš to primjenit na sebe.
    Nema toga što ja ne mogu riješit, ipak sam ja inžinjer.
    Pa de dsi Mika, super ti je nova profilna.
    Ček' Reni… jesi ti morala ići na propuhivanje jajovoda?

Ja sam morala na laparoskopiju ali su me otkazali do jeseni,trebali bi mi probat odstopat jajovoda,ako uspiju,ako ne onda bi ih vadili pa bi morala na potpomognutu..a i imam i neku cisticnu tvorbu,benigna prikazana na magnetnoj rezonanci,isto bi je izvadili al eto nije im preša,ima da cekam..al planiram svakako evo cim mognem do Poljaka u Split da me pregleda i kaze misljenje.

Ajde rjesavaj to pa da se preselimo vise sa ove teme. 😉
    A daj mi reci znas li ista o poliklinici Cito? Ja sam se tu narucila. Dobila sam od frendice broj od nekog dr u Splitu, zvala sam ih cijeli popodne nisu mi se javili i kad sam isla guglat im radno vrijeme nailazila sam na neke grozne komentare nesto je bilo o nekoj kiretazi, nisam htjela ni citat. Samo sam odustala od njega i nasla ove u Cito. 🤷🏾‍♂️
    Mislim da ti je papa oko 400 kn. Al nisam ziher bas.
    Nova, ma bit ce to sve okej na kraju. 😉🤞🏼

Ja cu u cito kod Poljaka,svi ga hvale,samo sam dobro cula za njih..eto mislim da ces ti prije mene pa ces mi bas rec kakav je.mislim ako budes kod njega

sneguljica1
    20. Srpanj 2019. 06:52

Reni

sneguljica1

Raštika

sneguljica1

Da li se nekoj od vas desava nesto ovako,npr,9tog je pocela mens i trajala do 14-tog,ali svih ovih narednih dana meni po malo curka smedji iscjedak,ponajcesce kad mokrim..i to samo po malo..to mi se skoro stalno desava..pa me interesuje je li moguce da O ne nastupi dok skroz to ne prestane,ili moze i dok ima tog smedjeg iscjedka..hvalaa unaprijed..

Tebi znaci menga kao traje jos uvijek? Curis od 9.7.? Jesam dobro skuzila?

Da .ali samo po malo,povremeno kad mokrim,to smedje izadje..

Meni je zavrsila 15 tog i cak i danas sam imala smeđe na papiru poslije mokrenja,nije to puno samo sluzavo i tamno smeđe do crno..inace mi zasmeđari i koji dan prije menge..i ja sam postavljala tu pitanje u vezi toga nekad ranije,svi su rekli ciscenje,dr bas nisam spominjala eto nije mi palo na pamet,al dosta prijateljica mi je reklo da imaju isto tako par dana nakon menge..

Morecu pitati dr da li moze to da utice na ovulaciju,jer ako se ovo i ovo racuna kao menga,onda ce i ovulacija kasnije.,meni se ovo desava od kada sam imala 2 carski,ranije mi nije bilo ovako..

sneguljica1
    20. Srpanj 2019. 06:53

Meni se Lavica27 bas naljutila 🤔🤔🤔🤔 da li sam je stvarno necim uvrijedila i ucinila da se osjeti neprijatno..

Lavica27
    20. Srpanj 2019. 07:02

Ma snjeguljica spavala sam😂. Javim se kasnije...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.