Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sneguljica1
    21. Srpanj 2019. 10:08

Kaća

sneguljica1

Hahahah…navijamoooo….ja jos cekam O..😒

Samo da je posli ponediljka. Jel moguće da KK još spava, a kinez čeka 🤣🤣

Nesto ne vjerujem bas da ce dozvolit da je kinez ceka...nego nas tacno drzi u neizvjesnosti...😁😁😁😁cekamoooolo

Kaća
    21. Srpanj 2019. 10:10

sneguljica1 ako i dođe vještica jedino šta me tješi je šta će taman otići par dana pred svadbu, onda medeni mjesec plodni dani 😋😋😋

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

sneguljica1
    21. Srpanj 2019. 10:13

Kaća

sneguljica1 ako i dođe vještica jedino šta me tješi je šta će taman otići par dana pred svadbu, onda medeni mjesec plodni dani 😋😋😋

Hehe uvijek postoji i dobra strana 😁😁😁 a vi zivite zajedno,je li?

Kaća
    21. Srpanj 2019. 10:20

Da, da. Pola godine otprilike. Kad smo objavili zaruke sve do jedna osoba me pitala jesam trudna ? Reko smijem se ja udat za nekoga i bez bebe na putu 🤣🤣

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Bosco
    21. Srpanj 2019. 10:20

Ma jesu, uvijek  inace otp 35 dana ,  sad vec 39
    Testovi negativni svi. 

Kaća
    21. Srpanj 2019. 10:21

_Petra_

Ma jesu, uvijek inace otp 35 dana , sad vec 39
    Testovi negativni svi.

Sačekaj 3 dana pa ponovi test, ako tetka ne dođe u međuvremenu 

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

sneguljica1
    21. Srpanj 2019. 10:54

Kaća

Da, da. Pola godine otprilike. Kad smo objavili zaruke sve do jedna osoba me pitala jesam trudna ? Reko smijem se ja udat za nekoga i bez bebe na putu 🤣🤣

Hahah..tako i nama,2 godine smo zivjeli zajedno,i kad smo tako objavili vjeridbu,svi ali bas svi su nas pitali,a ja tek posle gpdinu dana ostala trudna,i jos uz sve to isla na fax..😁 svugdje ima onih koji donose zakljucke gdje ih nema 😂😂😂sta bi vise sa KK???🤔🤔🤔

KK_29.03
    21. Srpanj 2019. 11:35

Ovaaako, KK je službeno odlučila više ne pišati nego čekati da stomak počme rasti, kinez jutros kaže da je nešto najsvijetlije moguće pod nekim svijetlom samo, ali ja mislim da možda i umišljam, evo ne znam ni sama više šta da mislim... Od jučer počela glavobolja a tlak mi je stalno nizak, inače uvijek idealan, tako da me dosta ljulja. Ne znam ni sama više, opet imam neki osjećaj da će doći vještica i da mi nije suđeno ni ovaj mjesec. Iscjedak još tu i sve još traje.
    Nekidan stalno proljev, jučer totalni zatvor, danas trčkaram stalno u wc, evo ne znam ni sama više, luda sam 😵😵😵

sneguljica1
    21. Srpanj 2019. 11:45

KK_29.03

Ovaaako, KK je službeno odlučila više ne pišati nego čekati da stomak počme rasti, kinez jutros kaže da je nešto najsvijetlije moguće pod nekim svijetlom samo, ali ja mislim da možda i umišljam, evo ne znam ni sama više šta da mislim… Od jučer počela glavobolja a tlak mi je stalno nizak, inače uvijek idealan, tako da me dosta ljulja. Ne znam ni sama više, opet imam neki osjećaj da će doći vještica i da mi nije suđeno ni ovaj mjesec. Iscjedak još tu i sve još traje.
    Nekidan stalno proljev, jučer totalni zatvor, danas trčkaram stalno u wc, evo ne znam ni sama više, luda sam 😵😵😵

Ovako KK ne bih da se cimas,ali ja bih npr,sobzirom da je kinez pokazao tu najsvjetliju koju svaka od nas pomisli da umislja,odradila betu,jer bi pokazao sigurno,i razrijesis se nedoumice,,jer mene ovamo udara nervoza jesi li ili ne,a mogu mislit kako je tebi..ili zabavi se necim pa sjutra..

sneguljica1
    21. Srpanj 2019. 11:46

I je li se svijetla pojavila odmah ili kasnije??

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.