Hope89 reci ti njemu lijepo,lezi i odradi,ovo je samo poslovno,pa kad se razljutim do ices ljubavno 😂😂😂😂😂😂meni je bas problem to,sve se tjeram sa ovim trakicama,a je li moguce da mi trakica pokaze samo kontrolnu pa iako nema ovulacije,nekih puta druga zna da bude bas blijeda,a npr juce je uopste nije bilo..ja pocnem sa trakicama odmah posle vjestice,jer sa drugom cerkom znam pouzdano da sam zatrudnjela bas dva dana posle mece..tako predrostoznosti ja odma pocnem sa trakicama..
Ja se svim srce nadam da je kod KK trudnoca,tako da joj ove muke budu slatke 🤗🤗🤗🤗🤗
Snjeguljice, ne mogu ja, to je problem, ljuta sam pravo. A u principu, ako nema druge crtice, nemas porast tog LH hormona. Ja sam počela prekjučer, to mi je bio 13-i dan. Dan prije sam bila kod ginekologa i rekao je da je folikul 17mm. Prejučer je bila skroz slaba, jučer se bolje vidjela, zato mislim da će biti oko 18-og dana. Vidjećemo šta će biti danas.
Ma daaaaj,oprosti mi ovaj put,ko ce cekati sledeci mjesec 😁😁😁😁svakako ce te se pomiriti pa danas ili sjutra isto ti je 🤣🤣🤣🤣🤣🤣meni je juce uopste nije bilo,vidjecemo sta ce biti dalje..
Snjeguljice, vidjeću kakva trakica bude danas. Ako bude ne bude pik, neka ga danas na distanci.
E takooo...ako ne bude O ni pogled a kamoli poljubac,e ako bude onda se napravi kao da ni nisi bila ljuta,samo si nervozna,ova promjena vremena je zeznuta 😂😂😂😂😂😂
Ja se svim srce nadam da je kod KK trudnoca,tako da joj ove muke budu slatke 🤗🤗🤗🤗🤗
Evo upravo skuhala đumbira pa se nadam da će proći mučnine i žgaravica. Čudno mi ako ovo nisu simptomi nego neka viroza jer sam baš odnedavno počela pit đumbir i limun za jačanje i čišćenje toksina, i osjećala sam se nakon 2 dana ko avion, i onda me odjednom tjedan dana nakon O samo slomilo. Vidjet ćemo neću test više radit dok ne zakasni, samo se nerviram i stvaram si pritisak
Snjeguljice, testna i kontrolna crta moraju biti jednako tamne ili testna tamnija od kontrolne, tada je to pik i O nastupa 12 do 36h nakon pika. Odnose je najbolje imati unutar tih 12h prvi odnos, kasnije može još ali bolje da spermići čekaju jajašce.
Kako uvijek svađa dođe u vrijeme O 😂😀, al onda princip neda.
url=https://lilypie.com]
Mallla, vjeruj da ću radije propustiti mjesec. Nisam kriva i neću popustiti.
KK mislim da ti je možda prerano za test... možda ti je ovulaciju bila kasnije ili test koji si napravila nije dovoljno osjetljiv... piski opet ujutro za 2 dana 🤞🏻🤞🏻
Mene svakodnevno prate mučnine i žgaravica, dojke “silicon valley” kako kaže moj muž 😄😄
Uglavnom sve je to podnošljivo i utješno da se razvija sve kako treba ☺️
Želim svim curama da ugledaju brzo pluseve!!!
Stvarno je grozno kada netko kaže “samo se opusti”, odmah bi mi tlak skočio do neba... čovjek ne može protiv toga...💕
Sortiraj odgovore
Najstariji