Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sneguljica1
    19. Srpanj 2019. 10:28

Mallla

Snjeguljice, testna i kontrolna crta moraju biti jednako tamne ili testna tamnija od kontrolne, tada je to pik i O nastupa 12 do 36h nakon pika. Odnose je najbolje imati unutar tih 12h prvi odnos, kasnije može još ali bolje da spermići čekaju jajašce.
    Kako uvijek svađa dođe u vrijeme O 😂😀, al onda princip neda.

Da to znam..ali je li normalno da ove test linije uopste nema da se vidi i kad nema O.ili se mora vidjeti slabijeg inteziteta..

sneguljica1
    19. Srpanj 2019. 10:30

Nova19

KK mislim da ti je možda prerano za test… možda ti je ovulaciju bila kasnije ili test koji si napravila nije dovoljno osjetljiv… piski opet ujutro za 2 dana 🤞🏻🤞🏻
    Mene svakodnevno prate mučnine i žgaravica, dojke “silicon valley” kako kaže moj muž 😄😄
    Uglavnom sve je to podnošljivo i utješno da se razvija sve kako treba ☺️
    Želim svim curama da ugledaju brzo pluseve!!!
    Stvarno je grozno kada netko kaže “samo se opusti”, odmah bi mi tlak skočio do neba… čovjek ne može protiv toga…💕

Tacno tako..pa dodje mi nekih puta da zadavim dr kad mi kaze da se opustim..pa ne pravim kucu da bih mogla bit flegman,nego ocu dijete..uuuh..a jesi ti trudna??

Raštika
    19. Srpanj 2019. 10:49

zadranka86

Ajme meni… koliko nas ima covjece s dijagnozama….

Drago mi je da si uspjela rijesit. Rijesit ces i ovo sad, drzim ti fige. 😉🤞🏼 
    Jutros sam bila na brisevima za hpv, iduci petak su nalazi gotovi. Rekla je gin da imam sigurno i hpv samo pitanje je koji oblik a dala mi je papa test na njemu sve sto pise da je visokorizicno oznaceno je kvacicom. Zavrtilo mi se u glavi kad sam vidjela. Dala mi je uputnicu za kolnoskopiju i za patohistolosku dijagnostiku... pitala sam ju mogu li stogod obavit privatno da ubrzam malo proces. Rekla je da moze, i onda mi ustvari dala neku uputnicu za biopsiju, tako nesto da to onda rijesim u obicnoj bolnici da ne placam privatno. Mislim da je to ustvari ova druga uputnica. E sad... mogu li ja kontaktirat vec nekoga privatno dok cekam te nalaze za hpv? Bez njih ne mogu nista jel tako? 
    Probala bi izbjec javnu bolnicu koliko mogu jer kaze i gin da idu sad svi na godisnje i da se moze oduzit. Nije kao frka cekat, necu umrijet za mjesec dana. 😂😂 al sam joj ja rekla da bi voljela to sve sto prije obavit radi zivaca da se ne sikiram. 
    E mene zanima... moze li se i cin3 i hpv razvit u bas nesto opasno tipa da ostanem bez maternice? Rekla mi je jutros kao ne brini rijesit cemo sve, znam zene koje su poslije rodile prirodno bez ikakvih problema. Al jbg strah je u meni. Nisam nikad lunjala po doktorima a sad u zadnjih godinu dana samo po bolnicama, mama s tumorima na jajnicima, tata na bubregu... a moji su fakat starci mladi, 50ak godina tako da me sad to sve bas tako fino plesnulo da vam ne mogu opisat. Idem danas prije posla do sefice reci joj sta se dogadja i pitat mogu li po potrebi se mijenjat za smjene kad budem morala na pregled pa drz’te mi fige da ne vice na mene. Krene li vikat samo cu joj predat kljuceve i otic. Ako krene govorit da moram odradit otkazni rok reci cu joj nema bolovanja, nema ni otkaznog roka. 😂😂😂
    Zadranka, drzim ti fige da sve bude u redu, hvala ti na objasnjenju. Javljaj kakva je situacija 😉
    Kk, kad budes u prolazu kroz Ma, javi se. 😉 drzim fige da bude plus kroz koji dan!😉❤️

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Nova19
    19. Srpanj 2019. 11:03

sneguljica1

Nova19

KK mislim da ti je možda prerano za test… možda ti je ovulaciju bila kasnije ili test koji si napravila nije dovoljno osjetljiv… piski opet ujutro za 2 dana 🤞🏻🤞🏻
    Mene svakodnevno prate mučnine i žgaravica, dojke “silicon valley” kako kaže moj muž 😄😄
    Stvarno je grozno kada netko kaže “samo se opusti”, odmah bi mi tlak skočio do neba… čovjek ne može protiv toga…💕

Tacno tako..pa dodje mi nekih puta da zadavim dr kad mi kaze da se opustim..pa ne pravim kucu da bih mogla bit flegman,nego ocu dijete..uuuh..a jesi ti trudna??

Jesam ali još dosta friško (tek sam 5+4)...
    Ja sam prošli mjesec odlučila staviti sve u stranu, trakice, folnu, računanje... išli smo na more i nadala sam se da ako bude da će se primiti... i dalje smo svaki drugi dan obavezno ako ne i češće... i držala u sebi najmanje pola sata (tako da se ipak nisam mogla skroz isključiti 😄)...
    Ja sam već razmišljala kako ću se opet baciti na trakice kada mi dođe M, kada mi je sljedeća O... ali eto, ipak nam je uspjelo 🥰
    Probaj izbjegavati ljude koji te živciraju, iako će uvijek biti netko “pametan” koji se gura gdje mu nije mjesto, probaj preči preko toga brzo...
    Jednom mi je jedna cura rekla “ne možeš a da se ne živciraš, bitno je brzo to savladati da ne utječe puno”... pa sam nekako uspjela to primjeniti jer sam ipak temperament ☺️
    Držim palčeve da ugledaš brzo svoj plusic 💕

sneguljica1
    19. Srpanj 2019. 11:15

Nova19

sneguljica1

Nova19

Jesam ali još dosta friško (tek sam 5+4)…
    Ja sam prošli mjesec odlučila staviti sve u stranu, trakice, folnu, računanje… išli smo na more i nadala sam se da ako bude da će se primiti… i dalje smo svaki drugi dan obavezno ako ne i češće… i držala u sebi najmanje pola sata (tako da se ipak nisam mogla skroz isključiti 😄)…
    Ja sam već razmišljala kako ću se opet baciti na trakice kada mi dođe M, kada mi je sljedeća O… ali eto, ipak nam je uspjelo 🥰
    Probaj izbjegavati ljude koji te živciraju, iako će uvijek biti netko “pametan” koji se gura gdje mu nije mjesto, probaj preči preko toga brzo…
    Jednom mi je jedna cura rekla “ne možeš a da se ne živciraš, bitno je brzo to savladati da ne utječe puno”… pa sam nekako uspjela to primjeniti jer sam ipak temperament ☺️
    Držim palčeve da ugledaš brzo svoj plusic 

Hvalaa..a tebi zelim mirnu i ugodnu trudnocu..ma ja se trudim da ne mislim,ali npr,zaboli me glava,jasno je da cu razmislit mozda sam trudna,ne smijem popiti bilo sta..ali eto,nadam se da cu uspjeti..koliko si cekala trudnocu,mislim koliko ste pokusavali..ako razumijes sta pisem..posto sve nesto zavrsavam i tapkam 😙

KK_29.03
    19. Srpanj 2019. 11:17

Nova19 i ja se nadam da je prerano 😘😘
    Raštika naravno nadam se da se uskoro upoznamo, ili ako budeš slučajno idući vikend u St, javiiiiii(vidim da ideš na kontrole nekad dole) 

19. Srpanj 2019. 11:41

Raštika, i ja sam ti imala cin2 prema cin 3,kad sam saznala uff umalo skrenula s uma. Ugl, ja sam isto išla privatno jer nekako mi se čini da se oni malo više posvete, moja gin nije htjela odmah me slat na operaciju nego da probamo to riješiti prehranom i dizanjem imuniteta. Samo ću ti reći, nemoj guglati puno o tome jer ćeš si razbijati glavu time i samo si još gore napraviti, ja sam tako, iščitala sve forume i sve stranice i svašta sam si zabrijala. Ugl ja sam ti malo prehranu dovela u red, malo više fizičke aktivnosti, za imunitet sam uzimala vitamin c i tinkturu od ehinaceje koja je stvarno čudo i smanjio mi se na cin 1. Naravno nije to još uvijek super ali je bolje, u 9 mj ukoliko ne dođe do trudnoće ću ići biopsijom to riješiti i nadam se da će se s tim ta priča završiti. Sretno sa svime, nađi si dobrog doktora kojem ćeš vjerovati i sve će se riješiti!! 😊😊🙏🙏

Reni
    19. Srpanj 2019. 11:52

Raštika

zadranka86

Jutros sam bila na brisevima za hpv, iduci petak su nalazi gotovi. Rekla je gin da imam sigurno i hpv samo pitanje je koji oblik a dala mi je papa test na njemu sve sto pise da je visokorizicno oznaceno je kvacicom. Zavrtilo mi se u glavi kad sam vidjela. Dala mi je uputnicu za kolnoskopiju i za patohistolosku dijagnostiku… pitala sam ju mogu li stogod obavit privatno da ubrzam malo proces. Rekla je da moze, i onda mi ustvari dala neku uputnicu za biopsiju, tako nesto da to onda rijesim u obicnoj bolnici da ne placam privatno. Mislim da je to ustvari ova druga uputnica. E sad… mogu li ja kontaktirat vec nekoga privatno dok cekam te nalaze za hpv? Bez njih ne mogu nista jel tako?
    Probala bi izbjec javnu bolnicu koliko mogu jer kaze i gin da idu sad svi na godisnje i da se moze oduzit. Nije kao frka cekat, necu umrijet za mjesec dana. 😂😂 al sam joj ja rekla da bi voljela to sve sto prije obavit radi zivaca da se ne sikiram.
    E mene zanima… moze li se i cin3 i hpv razvit u bas nesto opasno tipa da ostanem bez maternice? Rekla mi je jutros kao ne brini rijesit cemo sve, znam zene koje su poslije rodile prirodno bez ikakvih problema. Al jbg strah je u meni. Nisam nikad lunjala po doktorima a sad u zadnjih godinu dana samo po bolnicama, mama s tumorima na jajnicima, tata na bubregu… a moji su fakat starci mladi, 50ak godina tako da me sad to sve bas tako fino plesnulo da vam ne mogu opisat. Idem danas prije posla do sefice reci joj sta se dogadja i pitat mogu li po potrebi se mijenjat za smjene kad budem morala na pregled pa drz’te mi fige da ne vice na mene. Krene li vikat samo cu joj predat kljuceve i otic. Ako krene govorit da moram odradit otkazni rok reci cu joj nema bolovanja, nema ni otkaznog roka. 😂😂😂
    Zadranka, drzim ti fige da sve bude u redu, hvala ti na objasnjenju. Javljaj kakva je situacija 😉
    Kk, kad budes u prolazu kroz Ma, javi se. 😉 drzim fige da bude plus kroz koji dan!😉❤️

Sta rece zeno,neznam kako su mi promakli tvoji postovi..ne misli o glupostima nista se nece desit sve ces rijesit. Uf

Bosco
    19. Srpanj 2019. 13:23

Raštika

zadranka86

Jutros sam bila na brisevima za hpv, iduci petak su nalazi gotovi. Rekla je gin da imam sigurno i hpv samo pitanje je koji oblik a dala mi je papa test na njemu sve sto pise da je visokorizicno oznaceno je kvacicom. Zavrtilo mi se u glavi kad sam vidjela. Dala mi je uputnicu za kolnoskopiju i za patohistolosku dijagnostiku… pitala sam ju mogu li stogod obavit privatno da ubrzam malo proces. Rekla je da moze, i onda mi ustvari dala neku uputnicu za biopsiju, tako nesto da to onda rijesim u obicnoj bolnici da ne placam privatno. Mislim da je to ustvari ova druga uputnica. E sad… mogu li ja kontaktirat vec nekoga privatno dok cekam te nalaze za hpv? Bez njih ne mogu nista jel tako?
    E mene zanima… moze li se i cin3 i hpv razvit u bas nesto opasno tipa da ostanem bez maternice? Rekla mi je jutros kao ne brini rijesit cemo sve, znam zene koje su poslije rodile prirodno bez ikakvih problema. Al jbg strah je u meni. Nisam nikad lunjala po doktorima a sad u zadnjih godinu dana samo po bolnicama, mama s tumorima na jajnicima, tata na bubregu… a moji su fakat starci mladi, 50ak godina tako da me sad to sve bas tako fino plesnulo da vam ne mogu opisat. Idem danas prije posla do sefice reci joj sta se dogadja i pitat mogu li po potrebi se mijenjat za smjene kad budem morala na pregled pa drz’te mi fige da ne vice na mene. Krene li vikat samo cu joj predat kljuceve i otic. Ako krene govorit da moram odradit otkazni rok reci cu joj nema bolovanja, nema ni otkaznog roka. 😂😂😂

Hej! Ja sam imala hpv cin 3, isprepadao me doktor kao da je rak, isla na mazanja nekakva svaki tjedan, i malo po malo se skroz povukao. Kako sam se bojala jos uvijek jer je bio drzavni doktor, otisla kod privatnika da provjeri  i stvarno, sve otislo i sad nemam vec jedno 4 godine. 

Mallla
    19. Srpanj 2019. 13:54

Snjeguljice ovisi o osjetljivosti trakice. Zapravo druge crte ne bi trebalo biti do plodnih dana, ali kod nekuh trakica je vidljiva uvijek samo različitim intenzitetom. 

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.