A evo isto mi je Grizli ko i tebi, jednostavno nemam komentara na ovo sve. Ali dobro ajde, sad je tako kako je, izborit ću se i s tim kako god da bude.
Netko se gore dobro napušio meni se čini. Izdržala sam s tatom pa s mamom da im održim glave iznad vode, sad je netko gore rekao: e ajmo sad vidit kako ćeš to primjenit na sebe.
Nema toga što ja ne mogu riješit, ipak sam ja inžinjer.
Pa de dsi Mika, super ti je nova profilna.
Ček' Reni... jesi ti morala ići na propuhivanje jajovoda?
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Ajme meni… koliko nas ima covjece s dijagnozama….
Drago mi je da si uspjela rijesit. Rijesit ces i ovo sad, drzim ti fige. 😉🤞🏼
Jutros sam bila na brisevima za hpv, iduci petak su nalazi gotovi. Rekla je gin da imam sigurno i hpv samo pitanje je koji oblik a dala mi je papa test na njemu sve sto pise da je visokorizicno oznaceno je kvacicom. Zavrtilo mi se u glavi kad sam vidjela. Dala mi je uputnicu za kolnoskopiju i za patohistolosku dijagnostiku… pitala sam ju mogu li stogod obavit godisnje i da se moze oduzit. Nije kao frka cekat, necu umrijet za mjesec
Ma bit ce to Reni sve super! 😉 jel ti prosla menga?
Dasta ce nego bit,nemoj mi tu pizdit,sve se rijesi vidit ces. A prosla je,prekjučer smo krenuli u akciju,veceras opet,svaki drugi dan rekla sam nema stavanja do kraja ciklusa,pa da vidimo.
Nek je sa srećom! Puj puj puj menga više.Evo ja se uspjela naručit za kolposkopiju idući tjedan privatno. E sad… nakon što to obavim što mi slijedi? Koliko se čeka na rezultate?
I još jedno pitanje… us lučaju da cin pređe u rak grlića maternice, da li se to onda otkriva samo kolposkopijom ili se to može vidjeti ultrazvukom koji ti radi gin?
Na momenat me tako strah, a onda se tješim pa ajde kad mi je radila papu tu zadnju, radila je i ultrazvuk i dobro me pročačkala jer sam joj ispričala situaciju s mamom (to me mama natjerala da joj kažem jer je rekla da će me tako detaljnije pregledat) i bio je okej.
Riješila sam razgovor na poslu, dogovorila kolposkopiju i sad se osjećam pet kila lakše.
Ne sekiraj,s tim da ces privatno radit kolpo vjerujem da Ce rezultati bit u roku brzo,i papu kad radis privatno bude sutra gotovo vecinom,al definitivno neces cekati ko u bolnici. O raku ne razmišljaj,znam zenu u ranim tridesetima kojoj je papa bio uredan a krvarila je između ciklusa dosta i nađen joj je vrag na grliću. Lijecila se i izliječila,mlada jaka i vatrena,nes ti. Sad je odlicno! Tako da ces ti taj cin rijesit ko od šale!!
A evo isto mi je Grizli ko i tebi, jednostavno nemam komentara na ovo sve.Ali dobro ajde, sad je tako kako je, izborit ću se i s tim kako god da bude.
Netko se gore dobro napušio meni se čini.Izdržala sam s tatom pa s mamom da im održim glave iznad vode, sad je netko gore rekao: e ajmo sad vidit kako ćeš to primjenit na sebe.
![]()
Ček' Reni… jesi ti morala ići na propuhivanje jajovoda?
Ja sam morala na laparoskopiju ali su me otkazali do jeseni,trebali bi mi probat odstopat jajovoda,ako uspiju,ako ne onda bi ih vadili pa bi morala na potpomognutu..a i imam i neku cisticnu tvorbu,benigna prikazana na magnetnoj rezonanci,isto bi je izvadili al eto nije im preša,ima da cekam..al planiram svakako evo cim mognem do Poljaka u Split da me pregleda i kaze misljenje.
Hvala Mika nadam se da je ovaj mjesec dobitan 🤞🏻🤞🏻🥰🥰 pratim vas dalje 💋
Rastika bit će sve u redu... ti mi izgledaš kao snažna pozitivna žena i za tren ćeš imati uredne nalaze i opet raditi na bebici... neka ti ovo brzo prođe draga 💋
Je li itko u zadnje vrime privatno radio papa test,da mi kaze koliko Kosta da znam otprilike? Ja sam prije nekoliko godina platila pregled i papa test 800 kn,to je davno bilo,vjerujem da je puno jeftinije sad,bar se nadam.
Je li itko u zadnje vrime privatno radio papa test,da mi kaze koliko Kosta da znam otprilike? Ja sam prije nekoliko godina platila pregled i papa test 800 kn,to je davno bilo,vjerujem da je puno jeftinije sad,bar se nadam.
Ne znam koliko je kn sprem eu,kod nas je papa privatno 15e..
Da li se nekoj od vas desava nesto ovako,npr,9tog je pocela mens i trajala do 14-tog,ali svih ovih narednih dana meni po malo curka smedji iscjedak,ponajcesce kad mokrim..i to samo po malo..to mi se skoro stalno desava..pa me interesuje je li moguce da O ne nastupi dok skroz to ne prestane,ili moze i dok ima tog smedjeg iscjedka..hvalaa unaprijed..
A evo isto mi je Grizli ko i tebi, jednostavno nemam komentara na ovo sve.Ali dobro ajde, sad je tako kako je, izborit ću se i s tim kako god da bude.
Netko se gore dobro napušio meni se čini.Izdržala sam s tatom pa s mamom da im održim glave iznad vode, sad je netko gore rekao: e ajmo sad vidit kako ćeš to primjenit na sebe.
![]()
Ček' Reni… jesi ti morala ići na propuhivanje jajovoda?
Ja sam morala na laparoskopiju ali su me otkazali do jeseni,trebali bi mi probat odstopat jajovoda,ako uspiju,ako ne onda bi ih vadili pa bi morala na potpomognutu..a i imam i neku cisticnu tvorbu,benigna prikazana na magnetnoj rezonanci,isto bi je izvadili al eto nije im preša,ima da cekam..al planiram svakako evo cim mognem do Poljaka u Split da me pregleda i kaze misljenje.
Ajde rjesavaj to pa da se preselimo vise sa ove teme. 😉
A daj mi reci znas li ista o poliklinici Cito? Ja sam se tu narucila. Dobila sam od frendice broj od nekog dr u Splitu, zvala sam ih cijeli popodne nisu mi se javili i kad sam isla guglat im radno vrijeme nailazila sam na neke grozne komentare nesto je bilo o nekoj kiretazi, nisam htjela ni citat. Samo sam odustala od njega i nasla ove u Cito. 🤷🏾♂️
Mislim da ti je papa oko 400 kn. Al nisam ziher bas.
Nova, ma bit ce to sve okej na kraju. 😉🤞🏼
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
Da li se nekoj od vas desava nesto ovako,npr,9tog je pocela mens i trajala do 14-tog,ali svih ovih narednih dana meni po malo curka smedji iscjedak,ponajcesce kad mokrim..i to samo po malo..to mi se skoro stalno desava..pa me interesuje je li moguce da O ne nastupi dok skroz to ne prestane,ili moze i dok ima tog smedjeg iscjedka..hvalaa unaprijed..
Tebi znaci menga kao traje jos uvijek? Curis od 9.7.? Jesam dobro skuzila?
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
Tebi znaci menga kao traje jos uvijek? Curis od 9.7.? Jesam dobro skuzila?
Da .ali samo po malo,povremeno kad mokrim,to smedje izadje..
Sortiraj odgovore
Najstariji