Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sneguljica1
    19. Srpanj 2019. 07:17

KK_29.03

Situacija… Legnem i budim se sa proljevom i žgaravicom. Napuhana sam ko balon, stomak ne mogu ni uvući od boli, već sam pisala o čudnim simptomima, s tim da me od jučer više u jajnicima ne pika ništa, možda tu i tamo, a od ovulacije se odmah nastavilo i baš je bilo jako..
    4 dana do menge, 11 DPO. Rađen jutros test Cyclotest. Prvo ga umočila kako piše 10 sec u mokraću i nije pokaza ništa niti se ono vidilo da ide mokraća. Sačekala malo i ništa. Računam neispravan sigurno. Onda opet umočim 10 sec i onda krene tek. Kontrolna se pojavila tek onda, tako da sad ne znam gledat na to kao sumnjivi i nepouzdan, ili šta 😣
    Ugl, pokaza je negativno. Sad, ili je prerano, ili nisam trudna, ili je sumnjiv zbog tog ne reagiranja odmah. Evo nemam pojma više 🤷‍♀️🤷‍♀️
    Btw, sinoć sam sanjala da sam trudna i da sam dobila plus ko kuća, došla u dnevni i mužu kažem- moram ti nešto reć, on cijeli zabrinut, ja kažem- trudna sam, i on počme plakat ko malo dijete.
    Ali naravno to je samo san 😔😔

Definitivno je rano za test..a mjeris li temp?

KK_29.03
    19. Srpanj 2019. 07:25

sneguljica1

KK_29.03

Situacija… Legnem i budim se sa proljevom i žgaravicom. Napuhana sam ko balon, stomak ne mogu ni uvući od boli, već sam pisala o čudnim simptomima, s tim da me od jučer više u jajnicima ne pika ništa, možda tu i tamo, a od ovulacije se odmah nastavilo i baš je bilo jako..
    4 dana do menge, 11 DPO. Rađen jutros test Cyclotest. Prvo ga umočila kako piše 10 sec u mokraću i nije pokaza ništa niti se ono vidilo da ide mokraća. Sačekala malo i ništa. Računam neispravan sigurno. Onda opet umočim 10 sec i onda krene tek. Kontrolna se pojavila tek onda, tako da sad ne znam gledat na to kao sumnjivi i nepouzdan, ili šta 😣
    Ugl, pokaza je negativno. Sad, ili je prerano, ili nisam trudna, ili je sumnjiv zbog tog ne reagiranja odmah. Evo nemam pojma više 🤷‍♀️🤷‍♀️
    Btw, sinoć sam sanjala da sam trudna i da sam dobila plus ko kuća, došla u dnevni i mužu kažem- moram ti nešto reć, on cijeli zabrinut, ja kažem- trudna sam, i on počme plakat ko malo dijete.
    Ali naravno to je samo san 😔😔

Definitivno je rano za test..a mjeris li temp?

Meni isto zvuči rano iako piše da može 4 dana prije, al mi zvuči rano 11 dpo. Ko će ga znat sad.
    Nisam, ovaj mj jesam nešto zadnjih dana al većinom popodne jer se osjećam bolesno, samo sam jedno jutro na 25 dc i bila je 36.8, ali kažem nisam nilad pratila pa tako ne mogu znat

sneguljica1
    19. Srpanj 2019. 07:27

Izmjeri ujutru temp,nema veze sto nisi pratila..objektivno ces znati..a mozes i betu da podjes da izvadis..imas li jos kakvih siptoma?? Nadam se da ces biti siptoma trudnoce

KK_29.03
    19. Srpanj 2019. 07:50

sneguljica1

Izmjeri ujutru temp,nema veze sto nisi pratila..objektivno ces znati..a mozes i betu da podjes da izvadis..imas li jos kakvih siptoma?? Nadam se da ces biti siptoma trudnoce

Nije mi baš blizu za betu... Od ovulacije imam probadanja, iscjedak, dojke ajme, evo sad žgaravica i proljev, mučnina, ne znam ni sama šta sve ne, ovaj ciklus me baš satra

KK_29.03
    19. Srpanj 2019. 07:53

S tim da je meni nešto najsumnjivije je šta mi je želja za sexom ravna nuli, a inače san uvik za to i mogla bi 5 puta dnevno, i kad me boli i kad me ne boli, a sad uopće nemam volje niti me vuče. Rekla sam mužu nekidan, molim te nemoj, to nam je odma bilo sumnjivo jer inače kaže da sam ko muški manijak neki 😂

sneguljica1
    19. Srpanj 2019. 07:58

Hahahahahha...pa ona se strpi..ako je rano za betu onda je tek prerano za test..samo se pripazi ovih dana,da se ne naporises..jesi li imala koju trudnocu do sada..

Reni
    19. Srpanj 2019. 08:04

Ja sam nocas sanjala najluđe snove ikad. Znaci sanjam da radim neki vanzemaljski test za trudnocu,taj test je u mom snu treperio zeleno sto je znacilo da je pozitivan,ponavljam ja jos jedan i on zeleni,ja skacem,trudna,stomak raste,ja rađam,ali sama rađam doma,mazim bebicu po obrazima i onda je stavljam da doji,ona se smjeska i ja se probudim 😍 ajme miline...sta ti je podsvijest i snovi,zao mi bilo kad sam se probudila.

KK_29.03
    19. Srpanj 2019. 08:07

Reni

Ja sam nocas sanjala najluđe snove ikad. Znaci sanjam da radim neki vanzemaljski test za trudnocu,taj test je u mom snu treperio zeleno sto je znacilo da je pozitivan,ponavljam ja jos jedan i on zeleni,ja skacem,trudna,stomak raste,ja rađam,ali sama rađam doma,mazim bebicu po obrazima i onda je stavljam da doji,ona se smjeska i ja se probudim 😍 ajme miline…sta ti je podsvijest i snovi,zao mi bilo kad sam se probudila.

Hahhahahhahahah znači sinoć ludnica i kod tebe 😂😂😂

sneguljica1
    19. Srpanj 2019. 08:07

Reni

Ja sam nocas sanjala najluđe snove ikad. Znaci sanjam da radim neki vanzemaljski test za trudnocu,taj test je u mom snu treperio zeleno sto je znacilo da je pozitivan,ponavljam ja jos jedan i on zeleni,ja skacem,trudna,stomak raste,ja rađam,ali sama rađam doma,mazim bebicu po obrazima i onda je stavljam da doji,ona se smjeska i ja se probudim 😍 ajme miline…sta ti je podsvijest i snovi,zao mi bilo kad sam se probudila.

To je nase opterecenje...koliko god da pokusavamo da ostanemo opusteno,to je prosto nemoguce..i onda podsvijest odradjuje posao..nadam se da ce nam se uskoro svima ispuniti snovi 😍😍😍🤗🤗🤗

Hope89
    19. Srpanj 2019. 09:18

Raštika, moja prijateljica je imala cin 3, riješeno je operacijom. To je bilo prije dvije godine, skoro je rodila curicu.  Biće to sve dobro, nemoj se sekirati.
    Snjeguljice, ja sam počela koristiti trakice, nece ovulacija biti 16-i dan, prije možda 18-i. Imam i ja isti problem, ciklusi šetaju od 29-32 dana. 2-3 puta godišnje idu izva okvira, oko 37-38 dana i pretpostavljam da su to anovulatorni ciklusi. Nemam pcos.
    A što je najgore od svega, sinoć sam se posvađala s mm. Tako me je naljutio da ga ne mogu gledati a ovulacija se približava.  Grozno. 
    KK, za 2-3 dana ponovi testić. Držim fige. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.