Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    KK_29.03
    13. Srpanj 2019. 17:30

Dali je kojoj prošla ovulacija i da je sada na čekanju?
    Ja sam još 10 dana do menge i već me kopka 😂
    Nakon ovulacije osta iscjedak bijeli mliječni, od danas malo dojke na dodir, više lijeva put pazuha

Nova19
    13. Srpanj 2019. 17:37

Hvala cure drage! Tako mi je drago da se veselite samnom 🥰
    Ja ću vas dalje pratiti ovdje jer želim od srca da se plusići samo zaredaju 👏🏼
    Ja sam kontaktirala novu ginekologicu i odmah mi je propisala Utrogestan i da napravim testove trombofilije.
    Prvu kontrolu imam za 10 dana... jedva čekam ☺️
    Joj curke, pridružite mi se sto prije 🤞🏻🤞🏻😘😘

tufnica1602
    13. Srpanj 2019. 20:03

Maloprije muz dolazi kuci nismo se vidjeli desetak dana, on ulazi na vrata a ja vicem „skaci“ ocu plus!! Mislio je da sam pijana 😳 😂

• Bebalove
    13. Srpanj 2019. 21:38

Nova19

Hvala cure drage! Tako mi je drago da se veselite samnom 🥰
    Ja ću vas dalje pratiti ovdje jer želim od srca da se plusići samo zaredaju 👏🏼
    Ja sam kontaktirala novu ginekologicu i odmah mi je propisala Utrogestan i da napravim testove trombofilije.
    Prvu kontrolu imam za 10 dana… jedva čekam ☺️
    Joj curke, pridružite mi se sto prije 🤞🏻🤞🏻😘😘

Nova19 cestitam ti od sveeeg srca.Zelim ti uspijesnu i skolsku trudnocu. 😊😊

Bebalove

Raštika
    14. Srpanj 2019. 08:55

KK_29.03

Nakon ovulacije osta iscjedak bijeli mliječni, od danas malo dojke na dodir, više lijeva put pazuha

Ja sam na pola ciklusa taman.
    11.7. smo imali akciju, dan poslije me jajnik ubijao, ovulacija u tijeku, jedva sam hodala taj dan...jučer stali bolovi i kao dan je opet za akciju jer smo se dogovorili da ćemo probati izdržati cijeli ciklus svaki drugi dan sex pa ko preživi... uglavnom, odem ja poslije posla jučer i kupim nadmadrac jer me krevet ubija. Ja sam svako jutro sve veći i veći mrgud koliko me krevet slomi preko noći... i sad nas dva oba uzbuđeni, razvukli taj nadmadrac, čekamo cijeli dan da on malo odstoji i napuše se, ložimo jedan drugog cijeli dan, sad kad se povalimo na novom madracu...sad će sve letit po sobi, sad ćeš vidit kad te zaskočim.... i dođe večer, legnem ja na svoj novi nadmadrac i kako sam legla tako sam i zaspala.... I tako da sam ja danas napokon naspavana (ako ne brojim onaj dan kad sam inekciju u guzicu dobila i odspavala 12 sati u komadu) a sex...a probat ćemo danas pa šta bude. Realno, ima nade ovaj ciklus ali iskustvo dosadašnje mi kaže: mo'š ti mislit šta hoćeš Raštika....
    Uglavnom, dobro jutro žene moje. Tipkam vam s posla, madafaking radna nedjelja....ccccc.

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

KK_29.03
    14. Srpanj 2019. 09:18

Raštika

KK_29.03

11.7. smo imali akciju, dan poslije me jajnik ubijao, ovulacija u tijeku, jedva sam hodala taj dan…jučer stali bolovi i kao dan je opet za akciju jer smo se dogovorili da ćemo probati izdržati cijeli ciklus svaki drugi dan sex pa ko preživi… uglavnom, odem ja poslije posla jučer i kupim nadmadrac jer me krevet ubija. Ja sam svako jutro sve veći i veći mrgud koliko me krevet slomi preko noći… i sad nas dva oba uzbuđeni, razvukli taj nadmadrac, čekamo cijeli dan da on malo odstoji i napuše se, ložimo jedan drugog cijeli dan, sad kad se povalimo na novom madracu…sad će sve letit po sobi, sad ćeš vidit kad te zaskočim…. i dođe večer, legnem ja na svoj novi nadmadrac i kako sam legla tako sam i zaspala…. I tako da sam ja danas napokon naspavana (ako ne brojim onaj dan kad sam inekciju u guzicu dobila i odspavala 12 sati u komadu) a sex…a probat ćemo danas pa šta bude. Realno, ima nade ovaj ciklus ali iskustvo dosadašnje mi kaže: mo'š ti mislit šta hoćeš Raštika….
    Uglavnom, dobro jutro žene moje. Tipkam vam s posla, madafaking radna nedjelja….ccccc.

Hahhahhahah baš si me nasmijala 😂 kad neće neće, al upri danas, ima nade 😀 meni 9 dana do menge, ja se ponadala radi iscjetka odmah nakon O, ali vidit ćemo, možda samo neki novi simptom pred mengu 😂

Nova19
    14. Srpanj 2019. 09:54

Uvijek ima nade draga Raštika 🤞🏻
    Mjesec kada sam ostala trudna sam odbacila lh trakice, Elevit i računanje... samo sam osluškivala svoje tijelo i opustila se tako da sam već računala ako se ne primi kako ću se baciti na posao sljedeći mjesec 😂
    Moram priznati da sam taj mjesec bila nekako pozitivnija nego inače, a i naravno pomogao je GO na moru ☺️
    Držim palčeve Raštika i KK da ubrzo ugledate svoj plusic 💕

Nova19
    14. Srpanj 2019. 09:57

E da, ono šta je meni sigurno pomoglo je da sam dugo držala u sebi nakon odnosa (bar pola sata, čak sam bila i zadrijemala) i imali smo odnos svaki drugi dan obavezno a ponekad par za redom, ali opušteno, bez ono “moramo sada! Ako nećemo sada neće se primit!” Kako je bilo prije 🙄🤗😚

Raštika
    14. Srpanj 2019. 10:00

KK_29.03

Raštika

KK_29.03

11.7. smo imali akciju, dan poslije me jajnik ubijao, ovulacija u tijeku, jedva sam hodala taj dan…jučer stali bolovi i kao dan je opet za akciju jer smo se dogovorili da ćemo probati izdržati cijeli ciklus svaki drugi dan sex pa ko preživi… uglavnom, odem ja poslije posla jučer i kupim nadmadrac jer me krevet ubija. Ja sam svako jutro sve veći i veći mrgud koliko me krevet slomi preko noći… i sad nas dva oba uzbuđeni, razvukli taj nadmadrac, čekamo cijeli dan da on malo odstoji i napuše se, ložimo jedan drugog cijeli dan, sad kad se povalimo na novom madracu…sad će sve letit po sobi, sad ćeš vidit kad te zaskočim…. i dođe večer, legnem ja na svoj novi nadmadrac i kako sam legla tako sam i zaspala…. I tako da sam ja danas napokon naspavana (ako ne brojim onaj dan kad sam inekciju u guzicu dobila i odspavala 12 sati u komadu) a sex…a probat ćemo danas pa šta bude. Realno, ima nade ovaj ciklus ali iskustvo dosadašnje mi kaže: mo'š ti mislit šta hoćeš Raštika….
    Uglavnom, dobro jutro žene moje. Tipkam vam s posla, madafaking radna nedjelja….ccccc.

Hahhahhahah baš si me nasmijala 😂 kad neće neće, al upri danas, ima nade 😀 meni 9 dana do menge, ja se ponadala radi iscjetka odmah nakon O, ali vidit ćemo, možda samo neki novi simptom pred mengu 😂

Bit će danas, ajde naspavana sam, za sad sam dobre volje... Blizu smo si po terminu da vidimo plus na testu. Ima da ti prvo javiš za 9 dana plus pa sam za koji dan poslije tebe onda ja. Nema neću...

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje

Raštika
    14. Srpanj 2019. 10:03

Nova19

Uvijek ima nade draga Raštika 🤞🏻
    Mjesec kada sam ostala trudna sam odbacila lh trakice, Elevit i računanje… samo sam osluškivala svoje tijelo i opustila se tako da sam već računala ako se ne primi kako ću se baciti na posao sljedeći mjesec 😂
    Moram priznati da sam taj mjesec bila nekako pozitivnija nego inače, a i naravno pomogao je GO na moru ☺️
    Držim palčeve Raštikai KK da ubrzo ugledate svoj plusic 💕

Samo ti pogladi malo svoj trbušćić za nas. Ti sad imaš veću moć.

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.