gdje nam je enigmaticna sta nije trebala test ujutro radit 🤔
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Evo ga! Moj novi hobi sto mi drzi glavu zdravom. 😂😂😂😂
Bravo extra je!
I ja imam hobi, baš vezano za bebe. Vezice, okviri i torte od pelena 😀
Ajme KK predobro!! A sad znam kog ću kontaktirat kad rodim.
Bome ćeš mi napraviti ovako isto za jednu malu Unu kad se odluči pojavit u mom trbuhu.
A cure, jeste vi kontale o imenima? Ja već imam odabrano... Una ili Luka pa šta bude.
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Ajme KK predobro!! A sad znam kog ću kontaktirat kad rodim.
Bome ćeš mi napraviti ovako isto za jednu malu Unu kad se odluči pojavit u mom trbuhu.
A cure, jeste vi kontale o imenima? Ja već imam odabrano… Una ili Luka pa šta bude.
Obavezno, za vas je đaba vezica obavezno ❤️
Mi se puno molimo Sv. Anti, moj i njegov otac su obojica Ante, a kad sam imala ovu strašnu prometnu di je doslovno sve smrskano osim točno mjesta di sam ja bila kao u naručju nečijem, imala sam puno auto moći Sv. Ante i kip njegov, tako da vjerujem da me on spasio. Tako da će naši bit Ante ili Antonia 😀
Ja sam bila skeptična prema tom izboru pogotovo Ante, nekako mi obično, ali nakon onoga šta sam preživila sam sigurna da me on spasia i svaku mu se večer molim i zahvaljujem
Odlični su vam aranžmani cure, KK odlična ideja za poklone, kada bude beba javljamo se tebi!
Meni je za imena cure sve na L nešto, a za dečka nemam, makar nikako da se složimo oko imena pa sam rekla smišljaj si muška, ja ću ženska biti će vremena za to kad bude na putu
Odlični su vam aranžmani cure, KK odlična ideja za poklone, kada bude beba javljamo se tebi!
Meni je za imena cure sve na L nešto, a za dečka nemam, makar nikako da se složimo oko imena pa sam rekla smišljaj si muška, ja ću ženskabiti će vremena za to kad bude na putu
Ja sam rekla kad ja budem rodila jedan dan, ako Bog da, ja ne znam šta će mi ljudi poklanjat 😂 najbolje euriće 😂😂
Ja sam više za modernija imena al MM je seljo njemu je to sve pederski 😵
Moj decko bude filip, a za curice se stalno premisljam, trenutno mi je zadnjih par mjeseci aktualna rita :)
pederski Tak meni moj zna reći za nešto da je baš pederski kad mu pokažem pa mu ja uvijek odgovorim: ti si peder! i naravno njegov odgovor uvijek, al uvijek bude: ćaća ti peder! I onda oboje umremo od smijeha.
Meni je Ante super ime, ja volim jednostavna imena i što sam starija sve me nešto vuku neka starija imena poput Mare, Ike...a Una bi htjela da bude jer sam ja dijete sa Une, to je moja rijeka pa ono...
Coco, kad smo kod L... kad se moja sestra rodila ja sam imala pet godina i kao sad sva obitelj oduševljena ajde neka sestra da maloj seki ime a ja se nisam mogla pomirit s tim da imam sad sestru i da nisam više centar svijeta,a blizu mene je živjela jedna Lana s kojom sam se družila ali nisam ju voljela jer je imala cijelu svoju sobu u pravom Barbie namještaju... i kad su me pitali kak će se sestra zvat, ja iz topa: Lana! i mislim si jednako ih obje ne volim... I prije koju godinu sestra naleti na neki članak nešto tipa zašto su Lane posebne i još me onako sva puna sebe pita: a kak si ti meni dala ime Lana? Rekoh jer te nisam mogla vidit tad ko i susjedu Lanu!
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
Moj decko bude filip, a za curice se stalno premisljam, trenutno mi je zadnjih par mjeseci aktualna rita :)
Ja sam htjela u početku za dečkića Igor, Karlo ili Ivor. Al je momku pala roleta na oči kad sam to rekla... pa sam mu fino rekla e pa ti onda smisli muško, ja ću žensko i ne petljaj se u moj izbor. Tako da je po njegovom Luka jer mu je to krsno ime tate. Bar mislim da je to rekao, nisam ga iskreno tad pretjerano slušala, vrtila sam imena po glavi.
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
Sortiraj odgovore
Najstariji