Nova cestitaaam, neka sve prodje u najboljem redu 🤗😊
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Evo cure drage, aarauchnisam p…!!!! 😂🥰🤰❤️
Tako sam sretna da još ne mogu vjerovati 💕
Cestitam !!! Bas mi je drago i lijepe vijesti za robro jutro💮
Cure, imam pitanje. Jucer radila test 1 dan prije ocekivane menge, negativan je.. Jel to mozda prerano za radit test?
Cure, imam pitanje. Jucer radila test 1 dan prije ocekivane menge, negativan je.. Jel to mozda prerano za radit test?
ovisi, koji si test radila? i jesu ti inace tocni ciklusi? cekaj radije da ti zakasni pa onda ponovi, sreetno 🤞
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Pa Nova uljepšala si mi ovu radnu subotu!! Čestitam ti od srca stvarno! Neka dalje ide sve kako treba.
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
ovisi, koji si test radila? i jesu ti inace tocni ciklusi? cekaj radije da ti zakasni pa onda ponovi, sreetno 🤞
First sign, nikad mi nisu redoviti haha🙄
Hvala ti puno
Nova19 baš sam znalaaaaaa 😍😍😍 iskrene čestitke i neka sve prođe u najboljem redu, odsada pa dok bebica ne zaplače prvi put ❤️
First sign, nikad mi nisu redoviti haha🙄
Hvala ti puno
a onda je moguce da ti je jos rano, ako nemas tocne cikluse, koji ti je dan ciklusa?
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Nova,cestitam!! Napokon da je neki plus isplivao!!:)
Rita, def cekamo srijedu, ne znam hocu li odoljeti ranije nekom testu posto imam kineza valjda 30 😂 zasad sam ok. Nesto me frce u trbuhu, ne mogu skuzit dal jajnik ili samo moram na wc :D
Nova,cestitam!! Napokon da je neki plus isplivao!!:)
Rita, def cekamo srijedu, ne znam hocu li odoljeti ranije nekom testu posto imam kineza valjda 30 😂 zasad sam ok. Nesto me frce u trbuhu, ne mogu skuzit dal jajnik ili samo moram na wc :D
hjoj malina ja ne polazem neke nade u plusic kod mene, jutros temp 36.5 😒 bojim se da nista od ovog ciklusa, bas sam sva neka zbedirana ustala, razveselio me plusic od Nove jutros jedino. Kakva je tvoja temp? mene nista ne boli, ne frce me još nista iako zna pred M frkat pa trcim na wc, al sad je još ok.
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Sortiraj odgovore
Najstariji