Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hope89
    15. Srpanj 2019. 11:31

Nova, čestitke od srca!   Baš mi je drago zbog tebe.
    Ja se ovih dana malo isključila bila. Meni se bliži sredina ciklusa, ovulacija bi trebala biti nekad za vikend. Ovaj mjesec sam odlučila da je pratim trakicama a u toku sedmice ću do ginekologa, prošli ciklus mi je bio čudan pa mislim da možda imam neku upalu. 
    Ostalim curama želim sreću u čekanju plusića. 

Lalla
    15. Srpanj 2019. 11:37

Ja sam danas totalna suprotnost Raštike  znaci uzasne sam volje, zajedljiva, psujen, nista mi se neda, sve mi je crno. Od sinoc kao da imam laganu temperaturu i hladnjikavo mi je. Al i je zahladilo. Od polovice ciklusa osjecam probadanja dole, al jucer je prestalo pa me bar to ne boli vise. Ocekujem mengu u srijedu ili cetvrtak, ovaj mjesec ima 5% sanse da sam trudna.

15. Srpanj 2019. 12:10

Uf lalla, i ja sam ful mracna zadnjih dana.. 6 horora sam pogledala za vikend :D bezvoljna, zajedljiva... ahhhh. Znaci i ti si u tjednu testiranja :)

Rita88
    15. Srpanj 2019. 12:50

cure zelim vam plus ovaj tjedan, javljajte novosti obavezno, ja dobila tako da idem u novi ciklus, idem danas po uputnicu i napravit spolne hormone i vidjet jel tu sve ok. Sad sam muzu spomenula za spermiogram i sav se vec uspanicario a kad smo pricali o tome prije kao ma da nema problema, joj izludit ce me sve ovo 🙄 ne znam sta da mislim. Od prošle godine negdje od 4 mj radimo na bebi s tim da sam ostala trudna krajem 7 mj i pocetkom 8 mj sam imala spontani, imali smo 4 mjeseca pauze nakon toga poceli s bebom u 12 mj i ostala trudna u 1 mj. i imala spontani, nakon spontanog imali smo mjesec dana pauzu i sad je 5 ciklus kak pokusavam nakon tog drugog spontanog, ne znam kad je za zabrinut se, kad ici na konzultacije, jel mi je rano još ili sta da radim, sta vi mislite? 

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

15. Srpanj 2019. 13:58

Sto ti je gin rekao za 2 spontana? Ne znam sto da ti kazem, ja sam imala "samo" 1 -.-

Raštika
    15. Srpanj 2019. 14:31

KK_29.03

Raštika

KK_29.03

Raštika

Joj sutite, ne zazivajte Raštiku, nisam uspjela hopsat. Jednostavno nam prilike nisu dopustale. Ja dosla satrana ko ćuko s posla, momak isao na ispomoc u restoran kod prijateljice i eto… ostade Raštika suha. 😂😂😂😂 e sad, ja sve nade koje imam sakrivene po dzepovima ulazem u onaj zadnji odnos prije nego su krenuli ovulacijski bolovi. 🤞🏼🤞🏼 A i to se broji jel tako?
    Ajmo cure, ovaj ciklus je nas! Nema zajebavanja, nema predaje, nema stajanja. Dobro aj moras nekad malo stat. 🤪😂😂😂
    Mozda moji odnosi po tajmiranju nisu bas dobitni ali ko ga sljivi, sve je moguce. 😉

Ja sam isprobala sve kombinacije, svako drugi, pa svaki dan, pa dan prije i dan izad, pa na dan i sutradan nakon O, i ništa nije upalilo, tako da dvo, ko to može ubost, ali i čorava kokoš nabode zrno, pa ćemo tako i mi 💃💃
    Ja sam se nakon prometne udebljala 3 kg od ležanja, i dobila guzica taman malo, a grudi su oduvik veće još nakon ovulacije se razbuktaju skroz, tako da ja i MM zadnjih mjeseci baš guštamo u seksu, a ja sam njega prije vukla za rukav ajmo ajmo moramo sada, a sad moram bižat od njega. Kaže: jedva čekam da ostaneš trudna da se lipo cila razbumbaš 😂😂😂😂

E pa bas to… isprobane su sve moguce kombinacije. I prije, na dan i poslije i naglavacke i drzanje nogu gore, dolje…. pa evo… molim te boze da budemo ovaj mjesec corave kokosi. Al ne doslovno. 😂😂😂
    A mogu mislit muza 😂😂😂😂😂😂 moj ne skida ruku s moje cice kad dodje ovaj drugi dio ciklusa pa napokon kao malo narastu. Al i ja mu ne prestajem dizat majicu pred ocima jer i ja ih tad jos vise volim. 😂😂😂😂

Ovaj dio ciklusa je svim muškima najdraži 😂😂 ja još jedino nisam probala visit sa lustera, al ako bude trebalo i to ćemo probat 😂

Nadam se da lusteri ne pale jer ih nemam po kuci. 😂😂😂😂😂 
    Lalla, mora bit i takvih dana, vjeruj mi. Nisu ugodni al sastavni su dio zivota jebi ga. 
    Ja ti zadnjih dana svaki slobodni trenutam trosim na citanje knjiga i aranziram cuvarkuce po vrtu. 🙈 skuzila sam kad se opustim i nista ne radim samo mi se nad glavom stvore crni oblaci. Ne kazu bezveze nezaposlen mozak je djavolja radiona. 😉 
    Gutam knjige ko luda. A probat cu stavit sliku sta sam iskemijala zadnje s cuvarkucama. 
    Pusti emocije, placi, unaprijed upozori svoju dlakavu polovicu da bi mogla izletit i koja prljava rijec iz tebe za koju ne mislis ozbiljno i bit ce sve u redu. ❤️❤️

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Raštika
    15. Srpanj 2019. 14:33

Evo ga! Moj novi hobi sto mi drzi glavu zdravom. 😂😂😂😂

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje

15. Srpanj 2019. 14:36

Jbt Rastika, imas ti smisla :D super je!

Raštika
    15. Srpanj 2019. 14:46

Fala Malina! Ma ja ti stalno moram nesto izradjivat. To ti je tako kad odrastes uz oca kod kojeg kad mu dodjes zicat pare za nesto uvijek prvo kaze: a jel mozemo mi to napravit?  😂😂😂😂😂😂

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje

Rita88
    15. Srpanj 2019. 15:50

malina08

Sto ti je gin rekao za 2 spontana? Ne znam sto da ti kazem, ja sam imala "samo" 1 -.-

a on misli da je stitnjaca jer je tsh bio 6 i to sad pijem eutirox kad ostanem trudna onda kontrola odmah da se doza korigirao. Imam blagu mutaciju trombofilije, hematolog kaze da je to ok da nije za terapiju, a ginic mi bas danas kaze da sve prikupim sta imam pa da mu donesem onda cemo vidjet sta dalje, danas sam dobila uputnicu za spolne hormone to cu sad ovih dana obavit i onda kad to dobijem onda cu sve odnijet ginicu al tamo u 9 mjesecu jer je cijeli 8 mj na godisnjem. Ne znam, idem sad za vikend na more i mozak na pasu, malo cu odmorit od svega. 

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.