Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    13. Srpanj 2019. 10:56

Nova svaki dna ulazim da vidim jesi li pisnula i sad me bas obradovao tvoj plus! Cestitam i zelim ti uspjesnu trudnocu! 

• monalisa
    13. Srpanj 2019. 11:14

Grizli

Nova svaki dna ulazim da vidim jesi li pisnula i sad me bas obradovao tvoj plus! Cestitam i zelim ti uspjesnu trudnocu!

Hehe ja ne komentiram, ali redovito pratim kaj se dogada i dns me ovo obradovalo kao da je moj, cestitam Nova i zelim ti skolsku trudnocu ❤❤❤

13. Srpanj 2019. 11:37

Rita88

malina08

Nova,cestitam!! Napokon da je neki plus isplivao!!:)

Rita, def cekamo srijedu, ne znam hocu li odoljeti ranije nekom testu posto imam kineza valjda 30 😂 zasad sam ok. Nesto me frce u trbuhu, ne mogu skuzit dal jajnik ili samo moram na wc :D

hjoj malina ja ne polazem neke nade u plusic kod mene, jutros temp 36.5 😒 bojim se da nista od ovog ciklusa, bas sam sva neka zbedirana ustala, razveselio me plusic od Nove jutros jedino. Kakva je tvoja temp? mene nista ne boli, ne frce me još nista iako zna pred M frkat pa trcim na wc, al sad je još ok.

Ja sam 36,6 i to mi je zasad ok posto u 1.dijelu ciklusa varira od 35,8 do 36,2 .. vidjet cemo...

Bosco
    13. Srpanj 2019. 11:46

Rita88

_Petra_

Rita88

_Petra_

Cure, imam pitanje. Jucer radila test 1 dan prije ocekivane menge, negativan je.. Jel to mozda prerano za radit test?

ovisi, koji si test radila? i jesu ti inace tocni ciklusi? cekaj radije da ti zakasni pa onda ponovi, sreetno 🤞

First sign, nikad mi nisu redoviti haha🙄
    Hvala ti puno

a onda je moguce da ti je jos rano, ako nemas tocne cikluse, koji ti je dan ciklusa?

31 dan. Pila sam Lindynette jako dugo tad su bili u dan tocni, a prije i poslje tableta neredoviti. 

Rita88
    13. Srpanj 2019. 12:14

malina08

Rita88

malina08

Nova,cestitam!! Napokon da je neki plus isplivao!!:)

Rita, def cekamo srijedu, ne znam hocu li odoljeti ranije nekom testu posto imam kineza valjda 30 😂 zasad sam ok. Nesto me frce u trbuhu, ne mogu skuzit dal jajnik ili samo moram na wc :D

hjoj malina ja ne polazem neke nade u plusic kod mene, jutros temp 36.5 😒 bojim se da nista od ovog ciklusa, bas sam sva neka zbedirana ustala, razveselio me plusic od Nove jutros jedino. Kakva je tvoja temp? mene nista ne boli, ne frce me još nista iako zna pred M frkat pa trcim na wc, al sad je još ok.

Ja sam 36,6 i to mi je zasad ok posto u 1.dijelu ciklusa varira od 35,8 do 36,2 .. vidjet cemo…

Meni je u prvom dijelu ciklusa od 36 do 36.3 vidjet cemo, cekat cemo srijedu 😊🤞

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Rita88
    13. Srpanj 2019. 12:16

_Petra_

Rita88

_Petra_

Rita88

_Petra_

Cure, imam pitanje. Jucer radila test 1 dan prije ocekivane menge, negativan je.. Jel to mozda prerano za radit test?

ovisi, koji si test radila? i jesu ti inace tocni ciklusi? cekaj radije da ti zakasni pa onda ponovi, sreetno 🤞

Hvala ti puno

a onda je moguce da ti je jos rano, ako nemas tocne cikluse, koji ti je dan ciklusa?

31 dan. Pila sam Lindynette jako dugo tad su bili u dan tocni, a prije i poslje tableta neredoviti.

ha ne znam sta bi ti rekla, najbolje da onda pricekas još koji dan pa napravi test ako ne dodje, ako su ti tako neredoviti ciklusi odi do ginica vidjet sta ti predlaze, nadajmo se da ce ipak plus bit 😊

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

• MamaWannaBe
    13. Srpanj 2019. 12:18

Nova cestitam... konacno jedan plusic 

Bosco
    13. Srpanj 2019. 13:06

Rita88

_Petra_

Rita88

_Petra_

Rita88

_Petra_

Hvala ti puno

ha ne znam sta bi ti rekla, najbolje da onda pricekas još koji dan pa napravi test ako ne dodje, ako su ti tako neredoviti ciklusi odi do ginica vidjet sta ti predlaze, nadajmo se da ce ipak plus bit 😊

Hvala,  vidjet cemo, za prosli ciklus sam mislila da bude, pa nista, a kasnilo 4 dana. Nema veze,, ak nije ovaj bit ce iduci😏

Lavica27
    13. Srpanj 2019. 14:29

Nova provjeravam tu i tamo da vidim stanje kod tebe kad ono pluscina samo takva,cestitaaaam❤❤❤

tufnica1602
    13. Srpanj 2019. 17:23

Cestitke i od mene, kako je lijepo vidjeti plusic i dvije crtice, bas se radujem zbog svakog novog plusica. 😍 nadam se da cu ga i ja nekada ugledati kod sebe. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.