Ja danas trebam (ne) dobiti. Inace je tocna ko svicarski sat, vidjet cemo sta ce biti do mraka 😄
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Ja danas trebam (ne) dobiti. Inace je tocna ko svicarski sat, vidjet cemo sta ce biti do mraka 😄
🤞🤞
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Evo ja sutra trebam dobit. Nikad nije redovna, pa je ni ne ocekujem😁. Bolili su me jajnici prije 3 dana sad vise nista. Imam samo bijeli iscjedak i jako mi je muka. Nazalost, ne nadam se nicem, da se ne razocaram. 🙄
@rita - mozda je pad bila implantacija ;) Ne znam sto da ti kazem, ni kod mene nema bas nikakvih simptoma. Meni temp varira, 36,6 do 36,9. Jutros sam mjerila slucajno pod drugim pazuhom slucajno pa je ispalo 36,3 :O odmah sam prebacila u lijevi i tamo 36,8 ... Rekla sam si, dok god ne padne ispod 36,5 na konju smo!
I pogledaj jos grafove po internetu... ja sam samo zakljucila da se jos nista ne moze zakljuciti ;D
Di ste žene? Opet ja na sredini ciklusa i opet mi glava punja glupih pitanja... kad vas počnu grudi boliti? Tokom O? Prije? Poslije?
Meni bi bolovi krenuli uvijek nekako dan-dva nakon O... ali evo danas mi je 13. dc i od jučer me lagano bole već grudi...nemam i dalje trakica, nije mi se iskreno dalo naručivati i zezat se s tim, trbuh me paaaa baš i ne boli,iscjedak baš i nisam pratila nešto previše,jučer sam se jelte malo napalila pa je sve bilo mokro i rastezljivo dole, naravno da je trenutak vlage u donjem dijelu iskorišten ali iscjedka nije bilo tokom dana osim tad navečer kad sam se baš 'naložila' tako da nemam pojma više šta da mislim. Možda mi se O pomaknula malo naprijed jer cice bi me baš počele bolit do 7-10 dana pred mengu.
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Kod mene još nema M (i nekako sam stvarno pozitivna da ni neće doći 😁🤞🏻)!!
Jučer u noći me tresla groznica (šta mi je uobičajeno u T), cicenapete i sve osjetljivije i malo bolne, imala sam par “grčeva” i mislila da će me zaboliti ida ću dobiti ali ništa... nikakve naznake... osim šta imam neki žućkasti iscjedak i ne znam ako je to normalno... 🤔
Danas mi kasni 2. dan, imam 2 testića spremna za sutra ujutro, držite palčeve da je ono šta mislim i osjećam 💪🏼🤞🏻🥰🤗
Nova19 To sve zvuči odlično, držim palčeve da je to TO 😀
Raštika ti si mi vrh sa opisima detaljnim 😂😂
Nova19To sve zvuči odlično, držim palčeve da je to TO 😀
Raštika ti si mi vrh sa opisima detaljnim 😂😂
Eseji su mi uvijek išli, šta da ti kažem.
Nova bome držim ti fige!!
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Ni kod mene jos nema M, grudi su me pocele sasvim malo boliti i osjetila sam par grceva bas kao da cu dobiti ali nista. Juce mi je bilo uzasno hladno, kao neka lagana groznica. Sve to mi se desava i u PMSu ali nadam se da sada nije to 😊😊😊😊
Sortiraj odgovore
Najstariji