Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    aarauch
    12. Srpanj 2019. 13:59

Nova19

Kod mene još nema M (i nekako sam stvarno pozitivna da ni neće doći 😁🤞🏻)!!
    Jučer u noći me tresla groznica (šta mi je uobičajeno u T), cicenapete i sve osjetljivije i malo bolne, imala sam par “grčeva” i mislila da će me zaboliti ida ću dobiti ali ništa… nikakve naznake… osim šta imam neki žućkasti iscjedak i ne znam ako je to normalno… 🤔
    Danas mi kasni 2. dan, imam 2 testića spremna za sutra ujutro, držite palčeve da je ono šta mislim i osjećam 💪🏼🤞🏻🥰🤗

Ajde zeno,ukocise mi se prstihocu ujutro kad se logiram da mi odmah osvane tvoj pluuuuusss...ma to je to definitivno
    I ostalim curkama koje ne cekaju M drzim fige pa da nas cim vise bude na temama beba

👩38 🧔41
    👶2013 Patrik
    👶2020 Lukas

tufnica1602
    12. Srpanj 2019. 16:32

Kao sto rekoh svicarski sat, stigla je M 😌 ali pocele su se dogadjati velike promjene u mom zivotu tako da sada necu misliti na to pa mozda tada „upali“ 😁 samo pozitiva i biti ce puno beba kad im bude vrijeme da nam stignu 😘😘 svima ~~~~~ za plusice.

Rita88
    12. Srpanj 2019. 17:43

Malina u srijedu radimo test? naravno ako ne dodje ranije 🙄

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Reni
    12. Srpanj 2019. 18:41

Uh zaboravila sifru,jedva uđoh dok sam je nekako pogodila.. nego moja vjestica evo treci dan gotova skoro,obicno drugi dan lije ko iz kabla a ono slabo,danas kraju...svasta,inace traje 6 dana,sedmi gotovo..

tinika
    13. Srpanj 2019. 05:15

Curr ja sam pila duphaston (zbog ciste) kada sam zatrudnjela,pa eto ako se mozete podavjetovat sa ginekologom oko toga.
    Tek sam ga pocela piti i odmah ostala trudna.sad dal je zbog toga ili nije iskreno ne znam.

Nova19
    13. Srpanj 2019. 06:50

Jednostavno sreća ❤️🤰
    Jednostavno sreća ❤️🤰

aarauch nisam p...!!!! 😂🥰🤰❤️
    Tako sam sretna da još ne mogu vjerovati 💕

Ivcy1306
    13. Srpanj 2019. 07:13

Nova, cestitke od srca i neka prodje sve u najboljem redu! 💕 
    Ostale curke nadam se da se uskoro pridruzujemo.. 
    ja bi trebala ne dobit 22.7., nadam se da nece doci..

Angie1205
    13. Srpanj 2019. 07:16

Nova iskrene cestitke od ❤️
    Par dana skicam da vidim hoces li konacno popiskit tu sretnu trakicu i bas mi je drago da je + ko kuca velik!!
    Ostale cure, vama i dalje drzim 🤞 da se plusici i dalje zaredaju!!

Nova19
    13. Srpanj 2019. 08:19

Hvala cure 🥰 
    Od početka imam dobar feeling oko ove trudnoće i vjerujem da će se tako i nastaviti ☺️
    Želim curama koje čekaju da mi se brzo pridruže ❤️

Katarina1990
    13. Srpanj 2019. 08:30

Nova19 čestitaaaaaam!! 🍀🤰sve ti želim po školski 🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.