Kod mene još nema M (i nekako sam stvarno pozitivna da ni neće doći 😁🤞🏻)!!
Jučer u noći me tresla groznica (šta mi je uobičajeno u T), cicenapete i sve osjetljivije i malo bolne, imala sam par “grčeva” i mislila da će me zaboliti ida ću dobiti ali ništa… nikakve naznake… osim šta imam neki žućkasti iscjedak i ne znam ako je to normalno… 🤔
Danas mi kasni 2. dan, imam 2 testića spremna za sutra ujutro, držite palčeve da je ono šta mislim i osjećam 💪🏼🤞🏻🥰🤗
Ajde zeno,ukocise mi se prstihocu ujutro kad se logiram da mi odmah osvane tvoj pluuuuusss...ma to je to definitivno
I ostalim curkama koje ne cekaju M drzim fige pa da nas cim vise bude na temama beba
👩38 🧔41
👶2013 Patrik
👶2020 Lukas
Kao sto rekoh svicarski sat, stigla je M 😌 ali pocele su se dogadjati velike promjene u mom zivotu tako da sada necu misliti na to pa mozda tada „upali“ 😁 samo pozitiva i biti ce puno beba kad im bude vrijeme da nam stignu 😘😘 svima ~~~~~ za plusice.
Malina u srijedu radimo test? naravno ako ne dodje ranije 🙄
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Uh zaboravila sifru,jedva uđoh dok sam je nekako pogodila.. nego moja vjestica evo treci dan gotova skoro,obicno drugi dan lije ko iz kabla a ono slabo,danas kraju...svasta,inace traje 6 dana,sedmi gotovo..
Curr ja sam pila duphaston (zbog ciste) kada sam zatrudnjela,pa eto ako se mozete podavjetovat sa ginekologom oko toga.
Tek sam ga pocela piti i odmah ostala trudna.sad dal je zbog toga ili nije iskreno ne znam.
aarauch nisam p...!!!! 😂🥰🤰❤️
Tako sam sretna da još ne mogu vjerovati 💕
Nova, cestitke od srca i neka prodje sve u najboljem redu! 💕
Ostale curke nadam se da se uskoro pridruzujemo..
ja bi trebala ne dobit 22.7., nadam se da nece doci..
Nova iskrene cestitke od ❤️
Par dana skicam da vidim hoces li konacno popiskit tu sretnu trakicu i bas mi je drago da je + ko kuca velik!!
Ostale cure, vama i dalje drzim 🤞 da se plusici i dalje zaredaju!!
Hvala cure 🥰
Od početka imam dobar feeling oko ove trudnoće i vjerujem da će se tako i nastaviti ☺️
Želim curama koje čekaju da mi se brzo pridruže ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji