Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    aarauch
    14. Srpanj 2019. 18:56

Nova19

Aarauchšta se mene tiče može! Samo nam se bebice moraju dogovoriti 😄
    Inače imam često mučnine, ali ne da ide na povraćanje. Peče me stalno u želucu, pogotovo kada nešto pojedem. Cice su mi sada dobro nabrekle i teške i već pomalo bolne… ali uživam u svakom trenutku! 🥰
    Kako si ti? Kako se osjecas? Kada je tvoj termin? 😘

Samo uzivaj draga,mene mucnine i slabost dosta iscrpljuju ali nastojim nekako biti jaca od toga jer znam da je u pozadini svega jedna mrva,hihi...jos tjedan dana pa idem na go pa ce valjda malo biti lakse...termin mi je 20.02.2020 hihi,zato ti kazem da smo skroz blizu

👩38 🧔41
    👶2013 Patrik
    👶2020 Lukas

Nova19
    14. Srpanj 2019. 21:11

Stvarno lijepi datum Aarauch 😄
    Uživaj u svakom trenutku a još vise na GO! 
    I mi opet idemo za 3 tjedna i jedva čekam ☀️🏖

Reni
    15. Srpanj 2019. 00:54

Nova cestitke brate,napokon netko. Ajmo joooos! Moja se vjestica ipak nije skratila nego ja bila oprala kosu i tada mi se zaustavilo,rijetko to radim ali kad moram samo,nastavila se poslije i evo sad bi trebala zavrsit za dan dva..ovaj mjesec cvrsto odlucujem ostati trudna,novi ciklus novi optimizam. Ajmo cure!

KK_29.03
    15. Srpanj 2019. 05:57

Reni tako jee, idemo dalje svaki mjesec je nova šansa, vidiš kako se Raštika jučer ne javlja od ujutro kad je odlučila da ide hopsanje, ona se opasno bacila u posao 😂😂

Raštika
    15. Srpanj 2019. 07:56

Joj sutite, ne zazivajte  Raštiku, nisam uspjela hopsat. Jednostavno nam prilike nisu dopustale. Ja dosla satrana ko ćuko s posla, momak isao na ispomoc u restoran kod prijateljice i eto... ostade Raštika suha. 😂😂😂😂 e sad, ja sve nade koje imam sakrivene po dzepovima ulazem u onaj zadnji odnos prije nego su krenuli ovulacijski bolovi. 🤞🏼🤞🏼 A i to se broji jel tako? 
    Ajmo cure, ovaj ciklus je nas! Nema zajebavanja, nema predaje, nema stajanja. Dobro aj moras nekad malo stat. 🤪😂😂😂
    Mozda moji odnosi po tajmiranju nisu bas dobitni ali ko ga sljivi, sve je moguce. 😉

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

KK_29.03
    15. Srpanj 2019. 08:19

Raštika

Joj sutite, ne zazivajte Raštiku, nisam uspjela hopsat. Jednostavno nam prilike nisu dopustale. Ja dosla satrana ko ćuko s posla, momak isao na ispomoc u restoran kod prijateljice i eto… ostade Raštika suha. 😂😂😂😂 e sad, ja sve nade koje imam sakrivene po dzepovima ulazem u onaj zadnji odnos prije nego su krenuli ovulacijski bolovi. 🤞🏼🤞🏼 A i to se broji jel tako?
    Ajmo cure, ovaj ciklus je nas! Nema zajebavanja, nema predaje, nema stajanja. Dobro aj moras nekad malo stat. 🤪😂😂😂
    Mozda moji odnosi po tajmiranju nisu bas dobitni ali ko ga sljivi, sve je moguce. 😉

Ja sam isprobala sve kombinacije, svako drugi, pa svaki dan, pa dan prije i dan izad, pa na dan i sutradan nakon O, i ništa nije upalilo, tako da dvo, ko to može ubost, ali i čorava kokoš nabode zrno, pa ćemo tako i mi 💃💃
    Ja sam se nakon prometne udebljala 3 kg od ležanja, i dobila guzica taman malo, a grudi su oduvik veće još nakon ovulacije se razbuktaju skroz, tako da ja i MM zadnjih mjeseci baš guštamo u seksu, a ja sam njega prije vukla za rukav ajmo ajmo moramo sada, a sad moram bižat od njega. Kaže: jedva čekam da ostaneš trudna da se lipo cila razbumbaš 😂😂😂😂

Raštika
    15. Srpanj 2019. 08:32

KK_29.03

Raštika

Joj sutite, ne zazivajte Raštiku, nisam uspjela hopsat. Jednostavno nam prilike nisu dopustale. Ja dosla satrana ko ćuko s posla, momak isao na ispomoc u restoran kod prijateljice i eto… ostade Raštika suha. 😂😂😂😂 e sad, ja sve nade koje imam sakrivene po dzepovima ulazem u onaj zadnji odnos prije nego su krenuli ovulacijski bolovi. 🤞🏼🤞🏼 A i to se broji jel tako?

Ja sam isprobala sve kombinacije, svako drugi, pa svaki dan, pa dan prije i dan izad, pa na dan i sutradan nakon O, i ništa nije upalilo, tako da dvo, ko to može ubost, ali i čorava kokoš nabode zrno, pa ćemo tako i mi 💃💃
    Ja sam se nakon prometne udebljala 3 kg od ležanja, i dobila guzica taman malo, a grudi su oduvik veće još nakon ovulacije se razbuktaju skroz, tako da ja i MM zadnjih mjeseci baš guštamo u seksu, a ja sam njega prije vukla za rukav ajmo ajmo moramo sada, a sad moram bižat od njega. Kaže: jedva čekam da ostaneš trudna da se lipo cila razbumbaš 😂😂😂😂

E pa bas to... isprobane su sve moguce kombinacije. I prije, na dan i poslije i naglavacke i drzanje nogu gore, dolje.... pa evo... molim te boze da budemo ovaj mjesec corave kokosi. Al ne doslovno. 😂😂😂 
    A mogu mislit muza 😂😂😂😂😂😂 moj ne skida ruku s moje cice kad dodje ovaj drugi dio ciklusa pa napokon kao malo narastu. Al i ja mu ne prestajem dizat majicu pred ocima jer i ja ih tad jos vise volim. 😂😂😂😂

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Rita88
    15. Srpanj 2019. 09:23

Jutro curke, evo meni jutros pala temp na 36.3 sto znaci da M dolazi, sad idem na wc i vidim vec smedje tragove sto znaci da cu danas kroz dan dobit, al, dobro, ako je vec bas morala doc dobro da je to danas jer u sub idemo na more pa da mogu bit mirna na moru. Danas nam netko radi test ak se ne varam, ajmo plusice na vidjelo!
    Malina kak si ti, kak tvoja temp, drzim fige da je kod tebe plus 🤞
    Reni, Rastika super mi je vaš optimizam, idemo u nove pobjede 💪 

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

KK_29.03
    15. Srpanj 2019. 09:55

Raštika

KK_29.03

Raštika

E pa bas to… isprobane su sve moguce kombinacije. I prije, na dan i poslije i naglavacke i drzanje nogu gore, dolje…. pa evo… molim te boze da budemo ovaj mjesec corave kokosi. Al ne doslovno. 😂😂😂
    A mogu mislit muza 😂😂😂😂😂😂 moj ne skida ruku s moje cice kad dodje ovaj drugi dio ciklusa pa napokon kao malo narastu. Al i ja mu ne prestajem dizat majicu pred ocima jer i ja ih tad jos vise volim. 😂😂😂😂

Ovaj dio ciklusa je svim muškima najdraži 😂😂 ja još jedino nisam probala visit sa lustera, al ako bude trebalo i to ćemo probat 😂

15. Srpanj 2019. 11:28

Rita88

Jutro curke, evo meni jutros pala temp na 36.3 sto znaci da M dolazi, sad idem na wc i vidim vec smedje tragove sto znaci da cu danas kroz dan dobit, al, dobro, ako je vec bas morala doc dobro da je to danas jer u sub idemo na more pa da mogu bit mirna na moru. Danas nam netko radi test ak se ne varam, ajmo plusice na vidjelo!
    Malina kak si ti, kak tvoja temp, drzim fige da je kod tebe plus 🤞
    Reni, Rastika super mi je vaš optimizam, idemo u nove pobjede 💪

Ej rita, ja i danas 36,5. I nekak si mislim da bi trebala ipak bar malo biti veca :( ja u srijedu ne trebam dobit, vidjet cemo... zao mi je radi tvoje temp, ali dobro kazes, neka prodje sve do subote pa u nove pobjede ;)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.