Meni ne 33dan ciklusa... i jos nisam dobila... ns 31.dan je test bio neg.
Koliko da jos cekam do ponavljanjs testa 🤷♂️
Meni ne 33dan ciklusa… i jos nisam dobila… ns 31.dan je test bio neg.
Koliko da jos cekam do ponavljanjs testa 🤷♂️
jel imas jos tragova krvi ili je prestalo? ako je prestalo onda sutra preksutra napravi test ujutro
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Prestalo je... prvi dan me malo probadalo u jajnicima i lagani grcevi... jucer me bas poceli jajnici ozbiljno bolit i grciti se cijeli donji dio trbuha... danas evo super. Nema niceg, niti boli... 🤦♀️
Ne znam sta su znacila ova dva dana...
Prestalo je… prvi dan me malo probadalo u jajnicima i lagani grcevi… jucer me bas poceli jajnici ozbiljno bolit i grciti se cijeli donji dio trbuha… danas evo super. Nema niceg, niti boli… 🤦♀️
Ne znam sta su znacila ova dva dana…
Otiđi izvadit betu i mirna si. Ja nebi uopće trošila na testove, ali ovdi di živim (Metković) uopće nemam za betu, mislim imam za izvadit krv i onda se šalje u Dubrovnik, pa dođe ono za 5 dana tek. A ko bi tako pratia duplanje svako drugi dan 😂😂
Tako da ako bude potrebno nekad (hope) ću ići privatno ima u BIH a tu je blizu Čapljina
Ja danas trebam (ne) dobiti. Inace je tocna ko svicarski sat, vidjet cemo sta ce biti do mraka 😄
Ja danas trebam (ne) dobiti. Inace je tocna ko svicarski sat, vidjet cemo sta ce biti do mraka 😄
Sretno! Nadam se da ces imati vise srece nego ja
Rita,ako prezivimo iducu srijedu bez menge… to je to!
joj uzas, al mislim da kod mene nista ni ovaj put, cice me vise ne bole nekak se sve ispuhalo inace mi to bude prije menge 🙄 a i nemam neki filing i temp mi je danas 36.6 pocela padat mada sam sinoc legla s mokrom kosom, sad ne znam jel to moze utjecat na temp. kak se ti osjecas jel ima sta kod tebe?
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
zao mi je, al, glavu gore, odi lijepo do ginica i dalje ces vidjet sta treba, nema bediranja 🤗
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Sortiraj odgovore
Najstariji