Pozdrav zene moje 🙋🏽
Reni pa jebem mu misa… al kako kazes, smatraj izostanak smedjarenja dobrim znakom. Tako sam ja. 😂
Ajde bit ce, novi ciklus, nova nada. Govorim ti isto sto i sebi vec godinu dana….
Ev ukratko, mamamje prestala povracat, dobro je, ne mogu ju ja strpat u auto jer smo udaljene prek 300 kilometara. Ali cule amo se maloprije, dobro zvuci, kaze da je dobro, otisla je didj spremit u dom. Dida mi je inace u Bosni… i tako… nista pametno.
U zraku je izgleda stvarno bilo nesto cudno kad smo se toliko svadjale s muskima. Ja kazem kombinacija umora, frustracije od nemogucnosti zatrudnjivanja i bome ova vrucina. 😉 mi smo se uspjeli pomirit, izasli na veceru, posevili se dva dana za redom al onako bas fino bez ikakvog razmisljanja… ovulaciju cekam. Danas sam zavrsila na hitnoj, ukljestila me ledja jedva sam izdrzala na poslu. Dali mi inekciju, zavaljala me tamo dobro da sam isla do decka pjeske cestom, smijala se ko budala, ljuljala mi se cesta, zaspala na parkingu dok sam ga cekala, jedva rucala koliko mi je tesko bilo pogodit usta zlicom. Znaci pocet ce gradom prica da sam na heroinu. 😂😂😂😂😂 presmijesno!
E sad, sta da ja kazem dok me valja inekcija osim no sikiriki, bit ce sve dobro, kak da na normabelu razmisljam negativno??? 😂😂😂 ak me ne prodje sutra moram opet svom doktoru po dozu u guzu tako da i sutra ce bit totalno opusten dan 😂😂😂😂😂
Drz’te se svaka menga prodje!
Hahahah koje su to injekcije,daj molim te saznaj sta su ti dali,treba mi to ako ima u tabletama 🙈🙈🙈 ja se drmam helexom povremeno,bude mi zakon 😂
Prosle god sam jednom isla primit injekciju zbog bolova u leđima al brate nista to tako veselo nije bilo 😂
Rastika 😁😁😁😁❤
Rita, dode navodno do pada ako bude implantacije ali to je prilicno individualno da bude bas na 25.dan. Tocno tjedan dana do vjestice, i mene cice lagano bole ali prosli mj su isto boljele, a 2 dana pred M nista… sad vjerujem samo temperaturi
meni tak dva tri dana prije menge prestanu bolit onda znam da ce doc, sad me bole još od ovulacije, nikad me tako rano ne pocnu bolit, al ajd necu si davat laznu nadu 😬 i ja isto sad samo vjerujem temp. mada mislim da cu vec piskit testic u nedjelju, ne mogu izdrzat 😂
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Meni je poceo klasicni osjecaj hladnoce pred M, trnci, jeza 😔😔 a i stomak me lagano boli; sto u konacnici znaci da bi M mogla uskoro doci 😖😖😖😖
tak i mene neka zimica strese, uzas, nadajmo se da ti nece doc 🤞
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Psmtr, poceli me opasno bolit jajnici i grceve dobila... a ni mengi, ni plusicu ni traga
Cure drage, evo da se i ja malo javim… dakle trebala sam (ne) dobiti danas najkasnije… nema nigdje traga M a ja sam već tako sva pozitivna i poletna kao da znam da sam T 😂😂
Simptomi su osjetljive dojke (počelo tek prije 2 dana), u želucu me stalno peče (prije i nakon jela pogotovo), neki dan imala iscjedak iz lijeve dojke nakon tuširanja, probadanje u lijevom jajniku…
Najviše me tješi to peckanje želuca jer sam zadnji put imala tako kada je bila T u pitanju. Stalno imam neki pritisak u donjem djelu trbuha da sam mislila da će me zaboliti i da je to to no prestalo je nakon par minuta.
E sad, ukoliko ne procurim, napravit ću test za 3 dana… držite palčeve 🤞🏻🤞🏻😁😁🥰🥰
Nova drzim palceve sve dok mi ne javis da je plusicmislim da smo se dogovorile prosli mjesec da cemo se pratiti,zato ko izda piz…
Aarauch baš sam te se sjetila jučer da te moram potražiti na temi bebe jesen/zima a ti isto pratiš moj plusic (nadam se 🤞🏻)
I da, dogovorile smo se a ja ne želim ispasti p.. hehehe
Nadam se sa si inače ok i da ću ti se uskoro pridružit 💕💋
Pozdrav zene moje 🙋🏽
Reni pa jebem mu misa… al kako kazes, smatraj izostanak smedjarenja dobrim znakom. Tako sam ja. 😂
Ajde bit ce, novi ciklus, nova nada. Govorim ti isto sto i sebi vec godinu dana….
Ev ukratko, mamamje prestala povracat, dobro je, ne mogu ju ja strpat u auto jer smo udaljene prek 300 kilometara. Ali cule amo se maloprije, dobro zvuci, kaze da je dobro, otisla je didj spremit u dom. Dida mi je inace u Bosni… i tako… nista pametno.
U zraku je izgleda stvarno bilo nesto cudno kad smo se toliko svadjale s muskima. Ja kazem kombinacija umora, frustracije od nemogucnosti zatrudnjivanja i bome ova vrucina. 😉 mi smo se uspjeli pomirit, izasli na veceru, posevili se dva dana za redom al onako bas fino bez ikakvog razmisljanja… ovulaciju cekam. Danas sam zavrsila na hitnoj, ukljestila me ledja jedva sam izdrzala na poslu. Dali mi inekciju, zavaljala me tamo dobro da sam isla do decka pjeske cestom, smijala se ko budala, ljuljala mi se cesta, zaspala na parkingu dok sam ga cekala, jedva rucala koliko mi je tesko bilo pogodit usta zlicom. Znaci pocet ce gradom prica da sam na heroinu. 😂😂😂😂😂 presmijesno!
E sad, sta da ja kazem dok me valja inekcija osim no sikiriki, bit ce sve dobro, kak da na normabelu razmisljam negativno??? 😂😂😂 ak me ne prodje sutra moram opet svom doktoru po dozu u guzu tako da i sutra ce bit totalno opusten dan 😂😂😂😂😂
Drz’te se svaka menga prodje!
Hahahah koje su to injekcije,daj molim te saznaj sta su ti dali,treba mi to ako ima u tabletama 🙈🙈🙈 ja se drmam helexom povremeno,bude mi zakon 😂
Prosle god sam jednom isla primit injekciju zbog bolova u leđima al brate nista to tako veselo nije bilo 😂
Neke tri su stvari bile u inekciji, imam na papiru morat cu danas do svog dr po jos jednu. Al ja ti fakat ne pijem tablete inace i mene ti sve zavalja znas kako. 😂😂 ovi za opustanje pogotovo. Ja cak i ne cugam ama bas nista vec dugo i neku noc izadjemo na cugu i ja popijem casu pive... nisam znala recenicu slozit. Idem kuci lagano se ljuljam. Umrla sam od smijeha sama sebi a inace sam bila poznata u drustvu kao netko tko ima dobar rezervar 😂😂😂😂 sta se sa mnom dogodilo u medjuvremenu nemam pojma. 🤷🏼♂️
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Cure drage, evo da se i ja malo javim… dakle trebala sam (ne) dobiti danas najkasnije… nema nigdje traga M a ja sam već tako sva pozitivna i poletna kao da znam da sam T 😂😂
Simptomi su osjetljive dojke (počelo tek prije 2 dana), u želucu me stalno peče (prije i nakon jela pogotovo), neki dan imala iscjedak iz lijeve dojke nakon tuširanja, probadanje u lijevom jajniku…
Najviše me tješi to peckanje želuca jer sam zadnji put imala tako kada je bila T u pitanju. Stalno imam neki pritisak u donjem djelu trbuha da sam mislila da će me zaboliti i da je to to no prestalo je nakon par minuta.
E sad, ukoliko ne procurim, napravit ću test za 3 dana… držite palčeve 🤞🏻🤞🏻😁😁🥰🥰
Nova drzim palceve sve dok mi ne javis da je plusicmislim da smo se dogovorile prosli mjesec da cemo se pratiti,zato ko izda piz…
Aarauchbaš sam te se sjetila jučer da te moram potražiti na temi bebe jesen/zima a ti isto pratiš moj plusic (nadam se 🤞🏻)
I da, dogovorile smo se a ja ne želim ispasti p.. hehehe
Nadam se sa si inače ok i da ću ti se uskoro pridružit 💕💋
Naravno da te pratim,svako malo svratim i sve cekam kad ces osvanuti na bebama...vec mi prsti utrnuli od drzanja palceva,ajde zenska neka bude veliki ko kuca...ja danas bila na kontroli,8 tjedana i 1.5cm,sve ok...cekam te draga
👩38 🧔41
👶2013 Patrik
👶2020 Lukas
Ima li tko da odbrojava do testića 😀😀
Meni još 12 dana do menge, prošli mjesec odmah izad ovulacije grudi počele rasturati, sad ništa, samo iscjedak i osjetim jajnike već polagano... Ima nade dok ne stigne zlica vještica 😂
ja odbrojavam nekih 5 dana još i malina je samnom u odbrojavanju, mislim da ima još netko al ne znam vise tko...javite se cure 😊😊
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Sortiraj odgovore
Najstariji