Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rita88
    09. Srpanj 2019. 22:53

Grizli

Rita super sam. Bas cekam 3.pregled i kombinirani probir u ponedjeljak imam pa sam malo uzbudjena malo uznemirena i tako u krug. Za sad sve ok.
    Bebalove meni su dobre bile lh sa wish-a sto sam narucila. I kretala sam s njima negdje 7dc, a ovulaciju bi imala cca 12-14dc

super, hvala Bogu, a gle uznemirena i uvijek malo pod strahom ces bit valjda do kraja trudnoce, al misli pozitivno i sve ce biti dobro 😊 Jel i dalje radis ili doma mirujes? 

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Rita88
    09. Srpanj 2019. 22:56

Bebalove

Pozdrav cure evo da se i ja malo oglasim,nemam sta pametno za napisati.Danas dosao je dan za moj termin uzv,sve je uredu,gin.potvrdila da mi je lijevi jajnik mikrocistican al da to nista ne pravi problem,al me nesto buni.Pitala sam je da li moze vidjeti da li je bila ovulacija i kaze da nije i da ce najvjerovatnije biti ovih dana na desnom jajniku.Eh ja sam prije dva dana imala taj bjelanjak iscjedak koji se rasteze,a prije 12 dana pred kraj menstruacije sam imala jake bolove koje su moguce da je ovulacija.
    Sad jos vise ne kontam 🙈 pa bi krenula sa lh trakicama,koje su se najbolje pokazale i kada treba krenuti s njima?

ja sam ti uzimala s ebaya neke roze one step i dobila uz njih testove za trudnoce, dosta sam toga dobila za malo novaca, al da me ubijes ne znam stranicu, ako nadjem posaljem ti link, e da cekala sam nekih mjesec dana, nisu bas brzi 🙄

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Rita88
    09. Srpanj 2019. 23:01

Bebalove evo link
     https://www.ebay.com/itm/60-Ovulation-Fertility-Predictor-20-Early-Pregnancy-Test-Strips-Home-Private-/252428899909?_ul=HR

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Enigmaticnaa
    09. Srpanj 2019. 23:07

Rita88 Uhh pa tko ce docekati vise, cudno mi je samo sto nemam ni jedan simptom da bih mogla dobiti M. Ne znam ni sama, sto vise razmisljam sve je gore 😂😂 vrijeme ce pokazati , sve cu znati u ovih par dana i to je to. Nista ne mogu promijeniti, aliiiiiiiiiii opet kazem... jako , jakoooo sam nestrpljiva 😊😊😊

10. Srpanj 2019. 11:42

Pozdrav zenice. Evo da se i ovdje malo javim. Inace sam na temi LH trakice. Zelim svima da dobe ➕ koje cekaju na testice. Trudnicama cestitam i zelim skolsku trudnocu. One koje su dobile M....idemo dalje 💪. Ovo je samo mali predah. E sad mene zanima da li je koja pila Progesteron za reguliranje ciklusa. Kako se osjecala? Dal je imala iscjedak? Oralno uzimanje. Te dal je ostvarila trudnocu. Hvala unaprijed na odgovorima ❤😘

Nova19
    10. Srpanj 2019. 12:40

Cure drage, evo da se i ja malo javim... dakle trebala sam (ne) dobiti danas najkasnije... nema nigdje traga M a ja sam već tako sva pozitivna i poletna kao da znam da sam T 😂😂
    Simptomi su osjetljive dojke (počelo tek prije 2 dana), u želucu me stalno peče (prije i nakon jela pogotovo), neki dan imala iscjedak iz lijeve dojke nakon tuširanja, probadanje u lijevom jajniku...
    Najviše me tješi to peckanje želuca jer sam zadnji put imala tako kada je bila T u pitanju. Stalno imam neki pritisak u donjem djelu trbuha da sam mislila da će me zaboliti i da je to to no prestalo je nakon par minuta.
    E sad, ukoliko ne procurim, napravit ću test za 3 dana... držite palčeve 🤞🏻🤞🏻😁😁🥰🥰

Reni
    10. Srpanj 2019. 13:20

Evo ja prijavljujem da je stigla vjestica,nakon tjedan dana kasnjenja ..izravno procurila maloprije,bez ikakvog smeđarenja koje ju je nagovjestalo zadnjih mjeseci..tko zna mozda je i to neki dobar znak pa sljedeci ciklus bude normalniji (mislim na smeđarenje).

Enigmaticnaa
    10. Srpanj 2019. 13:45

Nova19

Cure drage, evo da se i ja malo javim… dakle trebala sam (ne) dobiti danas najkasnije… nema nigdje traga M a ja sam već tako sva pozitivna i poletna kao da znam da sam T 😂😂
    Simptomi su osjetljive dojke (počelo tek prije 2 dana), u želucu me stalno peče (prije i nakon jela pogotovo), neki dan imala iscjedak iz lijeve dojke nakon tuširanja, probadanje u lijevom jajniku…
    Najviše me tješi to peckanje želuca jer sam zadnji put imala tako kada je bila T u pitanju. Stalno imam neki pritisak u donjem djelu trbuha da sam mislila da će me zaboliti i da je to to no prestalo je nakon par minuta.
    E sad, ukoliko ne procurim, napravit ću test za 3 dana… držite palčeve 🤞🏻🤞🏻😁😁🥰🥰

Nadam se da ce biti + 🤗🤗 drzim 🤞 ja nemam ni jedan znak da cu dobiti i ne bole me grudi kao inace , samo sto osjetim jeste bas to neko blago peckanje u jajniku i lagani pritisak osjetim u donjem stomaku. Test mogu uraditi tek za 5-6 dana ako ne dobijem M ali nekako sam sva 'cudna' i imam osjecaj da sam 🤰

Nova19
    10. Srpanj 2019. 14:14

Enigmaticnaa

Nova19

Cure drage, evo da se i ja malo javim… dakle trebala sam (ne) dobiti danas najkasnije… nema nigdje traga M a ja sam već tako sva pozitivna i poletna kao da znam da sam T 😂😂
    Simptomi su osjetljive dojke (počelo tek prije 2 dana), u želucu me stalno peče (prije i nakon jela pogotovo), neki dan imala iscjedak iz lijeve dojke nakon tuširanja, probadanje u lijevom jajniku…
    E sad, ukoliko ne procurim, napravit ću test za 3 dana… držite palčeve 🤞🏻🤞🏻😁😁🥰🥰

Nadam se da ce biti + 🤗🤗 drzim 🤞 ja nemam ni jedan znak da cu dobiti i ne bole me grudi kao inace , samo sto osjetim jeste bas to neko blago peckanje u jajniku i lagani pritisak osjetim u donjem stomaku. Test mogu uraditi tek za 5-6 dana ako ne dobijem M ali nekako sam sva 'cudna' i imam osjecaj da sam 🤰

Tko zna, možda ugledamo plus zajedno 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Nova19
    10. Srpanj 2019. 14:15

Reni

Evo ja prijavljujem da je stigla vjestica,nakon tjedan dana kasnjenja ..izravno procurila maloprije,bez ikakvog smeđarenja koje ju je nagovjestalo zadnjih mjeseci..tko zna mozda je i to neki dobar znak pa sljedeci ciklus bude normalniji (mislim na smeđarenje).

Reni neka brzo prođe i neka bude zadnja 💕💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.