Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bebalove
    09. Srpanj 2019. 16:34

Pozdrav cure evo da se i ja malo oglasim,nemam sta pametno za napisati.Danas dosao je dan za moj termin uzv,sve je uredu,gin.potvrdila da mi je lijevi jajnik mikrocistican al da to nista ne pravi problem,al me nesto buni.Pitala sam je da li moze vidjeti da li je bila ovulacija i kaze da nije i da ce najvjerovatnije biti ovih dana na desnom jajniku.Eh ja sam prije dva dana imala taj bjelanjak iscjedak koji se rasteze,a prije 12 dana pred kraj menstruacije sam imala jake bolove koje su moguce da je ovulacija.
    Sad jos vise ne kontam 🙈 pa bi krenula sa lh trakicama,koje su se najbolje pokazale i kada treba krenuti s njima?

Bebalove

Grizli
    09. Srpanj 2019. 17:06

Rita super sam. Bas cekam 3.pregled i kombinirani probir u ponedjeljak imam pa sam malo uzbudjena malo uznemirena i tako u krug. Za sad sve ok.
    Bebalove meni su dobre bile lh sa wish-a sto sam narucila. I kretala sam s njima negdje 7dc, a ovulaciju bi imala cca 12-14dc 

Reni
    09. Srpanj 2019. 17:24

Zadnji sam napravila i negativan..gotovo cekam da procuri i dosta vise testiranja.

09. Srpanj 2019. 17:35

Grizli

Malina ovi simptomi su toliko specificno u dna napisali da nisu istiniti. Da sam se ja po njima vodila ne bi ni pomislila da sma trudna. Menstrualna bol nije bila, sukrvice nije bilo, grudi pocele boliti 4 tjedna nakon začeća, mucnine tek od 7tt, nesvjestica nijednom, umor - hahahahha ma kakvi nesanica teska! Tako da ne zamarajte se simptomima ovo mozda s edogoddim nekih 20% sretnica koje odmah imaju simptome, velika vecina ih ima bas kad se nista ne dogadja od silne zelje za trudnocom i nase psihe. Tako da sam opusteno cekajte plusice. Doci ce, a simptomi poslije ce vam biti drago ako je trudnoca laka i bez svih tih nuspojava.

Ma sve stoji, samo sam htjela aludirati na ove kvazi menstrualne grceve sto Reni spominje da ima feeling da ce procuriti...meni je tako bilo isto. Naravno da je sve individualno :)

Enigmaticnaa
    09. Srpanj 2019. 18:31

Lijep pozdrav svima  

Ja sam nova ovdje a dosla sam iz razloga sto smo dragi i ja poceli da radimo na bebi  Mislim da ce mi biti lakse ako budem citala vasa iskustva i ostalo.

Odlucili smo da je dosta da budemo sami i nadamo se da ce uskoro biti +  
    Ja do sada nisam bila trudna, imam 28 god a dragi 29
    Ovaj ciklus nam je prvi put da probamo. Iako su mi ciklusi malo poljuljani zadnjih par mjeseci, nekako sam nadam da sam uapjela 'uloviti' plodne dane. Sljedeca menst. bi trebala da dodje za 6 dana i iskreno ali najiskrenije se nadam da nece doci Nadam se da cemo se druziti ovdje 

• MamaWannaBe
    09. Srpanj 2019. 19:15

Opet me probadaju jajnici... poslijepodne je opet papir nakon brisanja bio blago roskast 🙄 al nije menga 🙄 31.dan ciklusa... Narucila sam se za iduci tj.kod gin.

Lavica27
    09. Srpanj 2019. 19:30

Grizli

Malina ovi simptomi su toliko specificno u dna napisali da nisu istiniti. Da sam se ja po njima vodila ne bi ni pomislila da sma trudna. Menstrualna bol nije bila, sukrvice nije bilo, grudi pocele boliti 4 tjedna nakon začeća, mucnine tek od 7tt, nesvjestica nijednom, umor - hahahahha ma kakvi nesanica teska! Tako da ne zamarajte se simptomima ovo mozda s edogoddim nekih 20% sretnica koje odmah imaju simptome, velika vecina ih ima bas kad se nista ne dogadja od silne zelje za trudnocom i nase psihe. Tako da sam opusteno cekajte plusice. Doci ce, a simptomi poslije ce vam biti drago ako je trudnoca laka i bez svih tih nuspojava.

Ma sve je to jako individualno. Ja se sjećam, 4 dana prije očekivane M (kratak ciklus ionako, dolazi 25.dan) sam bila na nekom rodjendanu i takve sam grceve imala da sam mislila šta je ovo, 21.dan ću procuriti,trazila sam frendicu ulozak. 4 dana poslije na daj ocekivane M dobijem smedji iscjedak koji je trajao tri dana a vec sam testom i betom utvrdila trudnocu. Bolne grudi na dodir su tek u 8.tt došle! A umor me pratio kroz svaku trudnoću, totalno sam neupotrebljiva do 12tt...

Enigmaticnaa
    09. Srpanj 2019. 19:51

Ehh da napisem jos da me do sada uvijek, svaki mjesec, hvatao strasno PMS , odnosno grudi bi me pocele boliti i 10+ dana prije ocekivane M. Natekle bi i bolile na svaki dodir. Sada nista od toga  
    A tako sam nestrpljiva da cekam jos 6 dana 

Rita88
    09. Srpanj 2019. 22:50

MamaWannaBe

Opet me probadaju jajnici… poslijepodne je opet papir nakon brisanja bio blago roskast 🙄 al nije menga 🙄 31.dan ciklusa… Narucila sam se za iduci tj.kod gin.

ti si radila test jel tako pa je bio negativan., daj ga ponovo napravi za dva dana ako ne procuris kak treba, mozda ti je stvarno implantacija. 

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Rita88
    09. Srpanj 2019. 22:51

Enigmaticnaa

Ehh da napisem jos da me do sada uvijek, svaki mjesec, hvatao strasno PMS , odnosno grudi bi me pocele boliti i 10+ dana prije ocekivane M. Natekle bi i bolile na svaki dodir. Sada nista od toga
    A tako sam nestrpljiva da cekam jos 6 dana

i ja sam tu negdje ko ti, ja imam kineske testice i sve si mislim da upotrijebim jednog uskoro 😂 nestrpljenje me ubija 🙄

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.