Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    09. Srpanj 2019. 06:48

Mammawannabe zao mi je da je negativan!
    Reni aa bas sam se ponadala da je onaj popodne krivo pokazao, al ocito su clearblue testovi pokazivali evaporacijske pa te zbunjivali. Bas mrzim te testove toliko kostaju a samo te ovako razocaraju! Drzi se. Sad ti kasni već 5-6 dana jel da? Mozda da se javis gin da ti da uputnicu za vaditi betu za svaki slucaj. 

09. Srpanj 2019. 06:56

Reni, jel ti inace znala kasniti? Ja i dalje mantram da je implantacija bila kasno!

Reni
    09. Srpanj 2019. 08:02

A nemogu vjerovat da je ono evaporacijska,zaista se lijepo vidi uzivo..ali naravno nisu druga dva testa pogrešna a samo taj tocan..da sam mi kasni 5,6 dana..a znalo mi je zadnjih mjeseci pomalo kasniti,ko da se ciklus lagano rasteze..vidjet cu sta sad,moram ohladiti glavu 🙈 a budim se nocas i moram u WC,3 ipo sata,nisam mogla izdrzat duze i kontam bolje ga napravit tada nego pisat u ta doba pa opet za koji sat,svakako se dizem u 6.

Rita88
    09. Srpanj 2019. 08:36

MamaWannaBe

Evo, napravila sam test… 31. dan ciklisa…
    Negativan je 😫😓😭😭😭

zao mi je, iduci ciklus je pozitivan 💪

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Rita88
    09. Srpanj 2019. 08:39

Zao mi je Reni, mogu mislit kako ti je, prvo te razveseli ta crtica i odjednom je onda nema nigdje i onda te spusti,psihicki za izludit, al nedaj se. Kak grizli kaze pravac ginicu i vidjet ces zasto su ti zmrdani sad ciklusi a i betu mozes napraviti da si mirna. Saljem zagrljaj 🤗

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

KK_29.03
    09. Srpanj 2019. 14:14

Reni žao mi je.. Možda vrućina, ljeto, temperature su nepodnošljive pa se možda malo zbrčkalo, ništa čudno. Ali nadajmo se dok ne stigne vještica 😘😘

Reni
    09. Srpanj 2019. 15:04

Nek jos malo,svi simptomi su tu kao da cu procurit..mozda ponovim kasnije jos jedan test,rekla sam muzu da mi kupi..

09. Srpanj 2019. 15:37
    Grizli
    09. Srpanj 2019. 16:02

Malina ovi simptomi su toliko specificno u dna napisali da nisu istiniti. Da sam se ja po njima vodila ne bi ni pomislila da sma trudna. Menstrualna bol nije bila, sukrvice nije bilo, grudi pocele boliti 4 tjedna nakon začeća, mucnine tek od 7tt, nesvjestica nijednom, umor - hahahahha ma kakvi nesanica teska! Tako da ne zamarajte se simptomima ovo mozda s edogoddim nekih 20% sretnica koje odmah imaju simptome, velika vecina ih ima bas kad se nista ne dogadja od silne zelje za trudnocom i nase psihe. Tako da sam opusteno cekajte plusice. Doci ce, a simptomi poslije ce vam biti drago ako je trudnoca laka i bez svih tih nuspojava. 

Rita88
    09. Srpanj 2019. 16:13

Mene cicke uvijek bole, umorna sam uvijek jer mi je i zeljezo uvijek manjka, jedino sam u drugoj trudnoci imala implantacija.,malo krvi na papiru. Sad mi je 7dpo, dodje mi da sutra popisam vec kineza al znam da nema smisla 😬
    Grizli kako si ti, jesi bila na pregledu, srceko kuca, jel sve ok? 

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.